Tottenham vs. Aston Villa – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
D W L L W
  • Tottenham Hotspur Stadium
  • Početak: 01. siječanj 15:00
Forma:
L W L W L
Tottenham
Više od 2.5 gola1.77
Aston Villa
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U novu godinu ulazimo uz Premiership, u kojem su ove nedjelje na rasporedu dvije utakmice, a prvu od njih igraju Tottenham i Aston Villa u Londonu.

Domaća momčad pod vodstvom Antonija Contea ispustila je bodove u prethodnom kolu protiv Brentforda i očajnički se želi vratiti pobjedničkim navikama, jer Liverpool i Chelsea prijete oduzeti joj mjesto u Ligi prvaka sljedeće sezone.

U tome bi joj trebao pomoći Harry Kane, koji je čini se posljednjih tjedana u vrlo dobroj formi, a promašeni penal na SP-u protiv Francuske već je pomalo zaboravljen. Heung-Min Son još je jedan igrač koji svojim potezima može riješiti utakmicu, a na travnjak se već vratio i Ivan Perišić, koji je bio vrlo opasan na lijevoj strani u prethodnom dvoboju Premiershipa.

Jedan od ključnih igrača u Conteovoj formaciji definitivno je Pierre Emil Højbjerg, koji u Tottenhamu igra ofenzivnije nego u danskoj reprezentaciji i ove sezone zabio je neke vrlo važne golove. Tu je i Dejan Kuluševski koji također može zaprijetiti iz drugog plana, kao i Urugvajac Rodrigo Bentancour.

Problem za domaćina ostaje obrana, u kojoj Eric Dier sve češće radi pogreške pa Hugo Lloris među vratnicama ima previše posla, čak i protiv protivnika osrednje kvalitete.

S druge strane, Aston Villa je odlučila zamijeniti Stevena Gerrarda trofejnim trenerom Unaijem Emeryjem, koji je pristao zbog izdašne plaće napustiti odlični Villarreal, kako bi vodio jednu osrednju englesku momčad.

Doduše, u svojim redovima ima nekoliko zvučnih imena, od kojih vrijedi izdvojiti Douglasa Luiza i Philippea Coutinha u veznoj liniji, no obrana povremeno djeluje izuzetno ranjivo, čak i kad se među vratnicama nalazi Emiliano Martinez, koji je dobio zasluženi odmor nakon osvajanja Svjetskog prvenstva.

Ipak, napad kojeg predvodi Danny Ings povremeno spasi situaciju pa Aston Villa i dalje nije među ugroženima u donjem domu engleskog prvenstva, a u utakmici na Tottenham Hotspur stadionu gosti će sigurno pružiti žestoki otpor i golovi ne bi smjeli izostati…

Prethodni dvoboji:
09.04.22 Aston Villa0:4Tottenham PL
03.10.21 Tottenham2:1Aston Villa PL
19.05.21 Tottenham1:2Aston Villa PL
21.03.21 Aston Villa0:2Tottenham PL
16.02.20 Aston Villa2:3Tottenham PL

Izostanci i ozljede:

Tottenham: Richarlison (ozljeda bedra).

Aston Villa: Diego Carlos (ozljeda Ahilove tetive), Ramsey J. (ozljeda bedra).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč povremenim posrtajima, sportske kladionice proglasile su Tottenham jasnim favoritom u ovom dvoboju, no Unai Emery je iskusan lisac, koji bi domaćinu mogao zagorčati život.

Međutim, i jedni i drugi muku muče s igrom u obrani u posljednje vrijeme i spadaju među momčadi na čijim utakmicama pada najviše golova u Premiershipu. To je smjer u kojem idemo s prognozom pa nam je glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola na utakmici, uz koeficijent 1.77 kojeg nudi kladionica 20bet.

Po istoj logici ima svakako smisla i oklada oba tima daju gol, na što ćete dobiti kvotu 1.78, što znači da i jedni i drugi moraju poentirati za vrijeme utakmice.

Za one koji favoriziraju domaćina izdvajamo ono što nudi kladionica 22bet, kombinacijsku okladu na pobjedu Tottenhama uz više od 2.5 gola na utakmici, na što možete dobiti kvotu primamljivih 2.46. Zanimljivo svakako djeluje i opcija koju smo pronašli u kladionici bet365, da Tottenham zabija u oba poluvremena, što ide uz odlični tečaj 2.50.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 1.85 ako zabije Harry Kane, dok je kvota 2.75 da će poentirati Heung-Min Sona. Na gol Ivana Perišića dobit ćete čak 5.00, dok je s druge strane na pogodak Danny Ingsa koeficijent 4.33.

Za kraj, spomenimo i klađenje na dosuđen penal, uz koeficijent 3.03, koji definitivno možemo zamisliti u ovoj utakmici, dok je kvota na autogol čak 6.00, a nije nemoguće da obrane pod pritiskom naprave pogrešku i pošalju loptu u vlastitu mrežu…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top