Brentford vs. Liverpool – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
W D W D D
  • MCH Arena
  • Početak: 02. siječanj 18:30
Forma:
W W L W D
Brentford
Oba daju gol: Da1.72
Liverpool
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U Premiershipu je program utakmica izuzetno raskošan ovih dana, a nastavlja se s novim kolom kojeg otvaraju ovog ponedjeljka Brentford i Liverpool.

Domaća momčad predvođena danskim trenerom Thomasom Frankom proživljava odlične dane, o čemu svjedoči pobjeda protiv Manchester Cityja u studenom, kao i nedavni remi s Tottenhamom te trijumf u gostima kod West Hama.

Glavno oružje Brentforda svakako je napadač Ivan Toney, koji je utrpao već 12 golova ove sezone i mogao bi već sljedeće sezone nastaviti karijeru u nekom bogatom klubu, no zasad ostaje u redovima kluba iz okolice Londona i gura ga u gornji dom ljestvice.

Frank je u svoje redove doveo čak pet danskih nogometaša, od kojih se posebno ističu Christian Nørgaard i Mathias Jansen u veznoj liniji, dok obranu predvodi iskusni Martin Jørgensen.

Odličnu sezonu ima i mladi Nijemac Vitaly Janelt, dok u napadu uz Toneyja Frank na raspolaganju ima i Kamerunca Briana Mbeuma, još jedno vrlo opasnog igrača, što je sasvim dovoljno da Brentford bude među najefikasnijim momčadima posljednjih tjedana u Premiershipu.

S druge strane, iza Jürgena Kloppa i njegovih igrača težak je start sezone pa Liverpool kaska za liderima u engleskom prvenstvu, no nada se da će tijekom proljeća barem izboriti mjesto koje vodi sljedeće jeseni u Ligu prvaka.

Kao i obično, momčad se prije svega uzda u Mohameda Salaha u ofenzivi, koji je dosad zabio 7 golova u sezoni, a tu je i mladi Darwin Nunez, koji se ipak prije svega ističe brojnim promašajima, što je došlo do izražaja i u prethodnoj utakmici protiv Leicestera.

Klopp ima problema s ozljedama, što je dalo priliku nekim mladim igračima, kao što su Fabio Carvalho, Stefan Bajčetić i Konstantinos Tsimikas, a unatoč tome što u obrani ima mnoga ugledna imena, poput Virgina van Dijka na poziciji stopera i Alissona među vratnicama, Liverpool je svejedno ranjiv i dopušta previše prilika za pogodak svojim protivnicima.

U svakom slučaju, na Brentford Community stadionu očekuje nas vrlo uzbudljiva utakmica u kojoj će ljubitelji nogometa sigurno uživati, a golovi definitivno ne bi smjeli izostati…

Prethodni dvoboji:
16.01.22 Liverpool3:0Brentford PL
25.09.21 Brentford3:3Liverpool PL

Izostanci i ozljede:

Brentford: Ajer K. (ozljeda koljena), Baptiste S. (ozljeda mišića), Hickey A. (ozljeda gležnja).

Liverpool: Arthur (ozljeda mišića), Diaz L. (ozljeda koljena), Diogo Jota (ozljeda lista), Firmino R.(ozljeda lista), Jones C. (ozljeda lista), Milner J. (ozljeda bedra).

Liverpool zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako kladionice u Hrvatskoj vide ovaj dvoboj kao jednosmjernu ulicu, u kojoj bi Liverpool trebao opravdati svoju ulogu favorita, mi smatramo da Kloppova momčad neće samo tako doći do pobjede, protiv vrlo žilavog protivnika.

Brentford je pokazao moć na svom stadionu kad je svladao Manchester City, a ofenzivni nogomet kojeg igra jamči nam pregršt prilika za pogodak s obje strane. Zbog toga je naša glavna preporuka oklada oba tima daju gol, uz kvotu 1.72 koju nudi kladionica 20bet.

Nikog ne bi iznenadilo da se ovaj dvoboj pretvori u golijadu, zbog čega ima smisla i oklada na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola na utakmici, za što ćete dobiti primamljivu kvotu 2.49.

Za one pak koji favoriziraju gostujuću momčad pronaći će kombinacijsku okladu na pobjedu Liverpoola uz više od 2.5 gola na utakmici, što ide uz primamljivi tečaj 2.10. Druga obećavajuća opcija skriva se u kladionici bet365, oklada da Liverpool zabija u oba poluvremena, na što ćete dobiti koeficijent 2.20.

Kladiti se možete i da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz kvotu 2.01, što se često događa na utakmicama Brentforda, dok ćete na dosuđeni penal dobiti 2.45, što je realan scenarij u ovom dvoboju.

Što se pak strijelaca tiče, na gol Mohameda Salaha dobit ćete 2.20, a na problematičnog Darwina Nuneza kvota je 2.40. Da će pak s druge strane zabiti Ivan Toney koeficijent je 3.25, a najizgledniji je strijelac u domaćim redovima.

Za kraj, spomenimo da kladionica 22bet nudi 2.10 ako neka od momčad pogodi gredu ili vratnicu, što itekako možemo zamisliti u ovoj utakmici…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top