Arsenal vs. Newcastle – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
W W W L W
  • Emirates Stadium
  • Početak: 03. siječanj 20:45
Forma:
D W W W D
DOMAĆIN 1.85
Remi 3.79
GOST 4.25
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ušli smo u novu kalendarsku godinu, a u Premiershipu odmah je na rasporedu važan derbi, u kojem će snage odmjeriti Arsenal i Newcastle.

Momčad Arsenala posljednjih mjeseci proživljava najbolje dane otkad je vodi Mikel Arteta, što je kulminiralo u prošlom kolu pobjedom protiv Brightona, kada je povećala svoju prednost na čak 7 bodova ispred Manchester Cityja.

Sada u novoj važnoj utakmici nogometaši iz sjevernog Londona imaju priliku učvrstiti se na vrhu i potvrditi da su prvi kandidat za osvajanje naslova, u čemu bi im trebali pomoći Bukayo Saka i Gabriel Martinelli, koji briljiraju u ofenzivi posljednjih tjedana.

Arsenal možda trenutno ima tanku klupu, zbog ozljeda Emila Smith-Rowea i Gabriela Jesusa, no ovi što igraju izgledaju sjajno na travnjaku, uključujući i Eddieja Nketiaha koji je zabio u prethodne dvije utakmice i napokon potvrđuje svoj veliki potencijal.

Snaga “topnika” svakako je i u veznoj liniji, gdje briljira Martin Odegaard, a odličan posao iza njega odrađuju Thomas Partey i Granit Xhaka, dok je obrana predvođena Williamom Salibom kao stoperom i Aaronom Ramsdaleom među vratnicama možda u posljednje vrijeme malo popustila, ali još uvijek prima manje golova nego što ih napad zabija.

S druge strane, malotko je vjerovao kako će Newcastle kojeg je prije godinu dana kupio saudijski princ Mohamed Bin Salman već u 2023. biti na samom vrhu Premiershipa, no pod vodstvom trenera Eddieja Howea trenutno zaista dobro gura.

Unatoč velikom bogatstvu novog vlasnika u klub nisu stigla spektakularna pojačanja, no nositelji igre odrađuju dobar posao, prije svega Bruno Guimaraes u sredini terena, kao i Miguel Almiron, koji je ugodno iznenadio s čak 9 postignutih golova u sezoni.

Howe u ofenzivi ima nekoliko zanimljivih rješenja, prije svega Brazilca Joelintona, kao i Chrisa Wooda, dok je tu već godinama opasni krilni napadač Allan Saint-Maximin, na kojeg će domaća obrana posebno morati paziti.

U svakom slučaju, na stadionu Emirates gledat ćemo obračun dva probuđena velikana engleskog nogometa, u kojem tri boda donose još korak bliže zacrtanim ciljevima u 2023. godini…

Prethodni dvoboji:
16.05.22 Newcastle2:0Arsenal PL
27.11.21 Arsenal2:0Newcastle PL
02.05.21 Newcastle0:2Arsenal PL
18.01.21 Arsenal3:0Newcastle PL
09.01.21 Arsenal2:0Newcastle FAC

Izostanci i ozljede:

Arsenal: Jesus G. (ozljeda koljena), Nelson R. (ozljeda bedra), Smith Rowe E. (ozljeda prepone).

Newcastle: Dummett P. (ozljeda lista), Isak A. (ozljeda mišića), Krafth E. (ozljeda koljena), Shelvey J.(ozljeda lista).

Arsenal zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nema sumnje, Arsenal trenutno igra najbolji nogomet u Premiershipu i stvara pregršt prilika za pogodak pa je samo pitanje realizacije hoće li nastaviti nizati pobjede.

Dobro je što kladionice u Hrvatskoj još uvijek nisu smanjile kvote na minimum kad igra Artetina momčad pa tko je u nju vjerovao, dobro je zaradio prethodnih mjeseci. Mi ćemo vjerovati ovaj put, jer kvaliteta je ipak u potpunosti na strani domaćina pa je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Arsenala, uz koeficijent 1.85 kojeg nudi kladionica 20bet.

Za one koji žele dodatno podebljati kvotu na pobjedu domaćina, kladionica bet365 nudi dvije vrlo primamljive opcije. Prva je oklada na pobjedu Arsenala bez primljenog gola, uz koeficijent 3.25, što je sasvim moguće u jednoj čvrstoj utakmici. Druga opcija je oklada da Arsenal zabija u oba poluvremena, na što ćete dobiti odlični tečaj 2.75.

Radi se o utakmici u kojoj svakako možemo zamisliti dosuđeni penal, na koji ćete dobiti koeficijent 2.65 u kladionici 22bet, dok je kvota na autogol atraktivnih6.00, što nije nemoguće da će se u ovom dvoboju pretvoriti u realnost.

Što se pak strijelaca tiče, na gol Bukaya Saka dobit ćete 3.40, koliko i na gol Gabriela Martinellija. S druge strane, na pogodak Chrisa Wooda kvota je 4.33, a na Miguela Almirona čak 6.50.

Za kraj, spomenimo i uživo klađenje, jer odnos snaga Arsenala i Newcastlea najlakše će biti detektirati kad akcija krene s centra. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta, na što će vam darežljive kladionice dati koeficijent oko 2.00 djeluje primamljivo pa svakako reagirajte čim se pojavi obećavajuća opcija za klađenje za vrijeme utakmice…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top