Španjolska vs. Hrvatska – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava U-21 Eura

Forma:
W D D W W
  • Superbet Arena
  • Početak: 22. lipanj 20:45
Forma:
L W D D W
Španjolska
Više od 2.5 gola1.79
Hrvatska
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon što je Europsko prvenstvo juniora započelo bolnim porazom hrvatske nogometne reprezentacije od Ukrajine, naši se ove subote moraju vaditi protiv Španjolske.

Izbornik Dragan Skočić zasigurno je svjestan kako naši igraju protiv jedne od najmoćnijih juniorskih reprezentacije, višestrukog osvajača europske krune. No, pobjeda je praktički jedino što igra Hrvatskoj pa će se momčad morati otvoriti i žestoko napasti renomiranog suparnika.

Skočić će se vjerojatno ponovo odlučiti za napadački dvojac kojeg čine Matija Frigan i Dion Drena Beljo, dva vrlo respektivna hrvatska ofenzivca. Protiv Ukrajine ništa nije htjelo ući u gol, no ovaj put nešto bi se ipak trebalo otvoriti. Roko Šimić još je jedna opcija koju naš izbornik ima na raspolaganju u ofenzivi i bit će zanimljivo vidjeti hoće li i kako će koristiti perspektivnog juniora Salzburga.

Kao i uvijek, Martin Baturina bit će jedna od središnjih figura ove reprezentacije, od kojeg će se očekivati da svojim potezima donese prevagu na travnjaku. Naši navijači nadaju se i boljem nastupu Lukasa Kačavende, nakon što nije bio u najboljem izdanju u prvoj utakmici.

No, najveća odgovornost svakako će biti na obrani, jer Dominik Kotarski mora dobiti snažnu podršku stražnje linije, protiv suparnika koji je utrpao tri komada domaćinu Rumunjskoj na otvaranju turnira te namjerava samo nastaviti u istom stilu u subotu.

Istina je, španjolska U-21 reprezentacija uvijek je među favoritima za osvajanje naslova, a to je slučaj i sada kada je vodi izbornik Santi.

Uvjerljiv trijumf na otvaranju turnira pokazuje da ova generacija ima mnogo potencijala, a u njoj se posebno ističe ofenzivac Villarreala Alex Baena, vrlo zanimljiv najbogatijim španjolskim klubovima u ovom prijelaznom roku.

Mnogi sjajni mladi Španjolci, poput Gavija i Pedrija prerasli su ovu selekciju i nisu pozvani na turnir, no tu je i dalje pregršt darovitih igrača. Vrijedi izdvojiti Aimara Oroza iz Osasune, kao i Rodriga Riquelmea iz Girone koji bi mogli napraviti mnogo problema našoj reprezentaciji.

Jedna od zvijezda je i Oihan Sancet iz Athletic Bilbaa, još jedan talent kojem proriču blistavu budućnost. No, na stadionu Superbet Arena u Bukureštu ne igra ulogu cijena na tržištu koja je daleko na strani Španjolaca, već trka i taktička disciplina. Zato Hrvatska nije unaprijed otpisana, no morat će odigrati puno bolje nego u srijedu…

Prethodni dvoboji:
31.05.21 Španjolska2:1Hrvatska EP
24.03.16 Španjolska0:3Hrvatska EPK
17.11.15 Hrvatska2:3Španjolska EPK
10.09.12 Španjolska6:0Ukrajina EPK
06.10.11 Hrvatska0:2Španjolska EPK

Izostanci i ozljede:

Španjolska: nema značajnih izostanaka.

Hrvatska: Stipe Biuk (izvan kadra).

Španjolska zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što je bilo i za očekivati, online kladionice u ovoj utakmici daju prednost Španjolcima, doduše uz kvotu koja je čak i viša od one na koju smo računali nakon poraza naših od Ukrajine.

Ipak, umjesto prognoziranja pobjednika susreta ovaj put smo se odlučili tipovati na zbroj golova na ovoj utakmici. Vjerujemo da će Hrvatska žestoko navaliti, jer mora ići na pobjedu, što će otvoriti i pregršt prostora Španjolcima. Zbog toga je naša glavna preporuka oklada na više od 2.5 gola na ovoj utakmici, uz koeficijent 1.79 kojeg nudi kladionica 22bet.

Za one koji misle da je Hrvatska u ovom susretu osuđena na fijasko, svakako je najbolja opcija oklada na hendikep F+2 iliti -1.5 na Španjolsku, na što možete dobiti kvotu čak 2.65, što definitivno nije nerealan scenarij.

U kladionici 20bet možete se pak odlučiti na kombinacijsku okladu, poput pobjede Španjolske uz više od 2.5 gola na utakmici, na čemu vam se smiješi tečaj 2.41, kao još jedna zanimljiva opcija koju će uzeti u obzir iskusni igrači.

Na okladu pak na gol postignut u oba poluvremena dobit ćete 1.71, a zanimljivo djeluje i koeficijent 2.04 kojeg možete zgrabiti na okladi da dva gola padaju do 55. minute ili ranije.

Za kraj, spomenimo i uživo klađenje, jer vrlo brzo će postati jasno tko je bolji u dvoboju Španjolske i Hrvatske, jednom kad akcija započne s centra. Gol u zadnjih 20 minuta, uz koji će ići kvota oko 1.90 djeluje obećavajuće, čak i ako ranije bude riješeno pitanje pobjednika…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top