Hrvatska vs. Rumunjska – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava U-21 Eura

Forma:
L L W D D
  • Superbet Arena
  • Početak: 27. lipanj 20:45
Forma:
L L D L D
DOMAĆIN 2.40
Remi 3.40
GOST 2.91
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Završava grupna faza U-21 Europskog prvenstva, a u posljednjem dvoboju Hrvatska igra u utorak protiv domaćina Rumunjske u Bukureštu, čime će se oprostiti od ovog turnira.

Momčad izbornika Dragana Skočića zabilježila je poraze protiv Ukrajine i Španjolske te je tako ostala bez izgleda za plasman u četvrtfinale, čak i prije završnog dvoboja u skupini. Naši u dvije utakmice nisu zabili niti jedan pogodak i zasluženo su izgubili oba puta, što je poprilično razočaravajuće, kad znamo da se radi o darovitoj generaciji koja je nedavno svladala Englesku u prijateljskoj utakmici.

Hrvatska je tako ostala bez plasmana na Olimpijske igre u Parizu, no život ide dalje. Pred našima je u utorak još jedan dvoboj u kojem će pokušati upisati pobjedu, kako bi ipak u boljem raspoloženju završili ovu juniorsku nogometnu smotru.

Skočić će vjerojatno ostati vjeran napadu kojeg čine Dion Drena Beljo i Matija Frigan, unatoč tome što još nisu postigli niti pogotka. Alternativa su Roko Šimić i Michele Šego, za koje također očekujemo da odigraju barem dio oproštajne utakmice.

U sredini terena ponovo će glavnu riječ voditi Martin Baturina, daroviti junior Dinama, a ostaje za vidjeti hoće li dobiti minutažu Ante Palaversa ili će se Skočić držati već prokušanih rješenja na ovom turniru, poput Lukasa Kačavende i Bartola Franjića.

U obrani Nikola Soldo i njegovi suigrači dosad nisu bili pretjerano uspješni, no ovaj put će morati podići nivo igre, kako bi Dominik Kotarski mogao bar u jednoj utakmici primiti manje golova od svog suparnika s druge strane terena.

A Rumunjska koju vodi izbornik Emil Sandoi definitivno je protivnik po mjeri u ovom trenutku za Hrvatsku. Također je upisala dva poraza, uz još slabiju gol razliku od naše reprezentacije i vjerojatno ne bi ni igrala na ovom natjecanju, da mu nije domaćin.

U momčadi je nekoliko zvučnih imena koja podsjećaju na slavne dane rumunjskog nogometa, poput Octaviana Popescua, najcjenjenijeg u domaćim redovima. Andres Dumitrescu i Louis Munteanu također zvuče poznato, iako se radi o igračima koji tek rade prve korake u profesionalnom nogometu.

U svakom slučaju, naše u Bukureštu čeka još jedna tijesna utakmica, no ovaj put protiv demoraliziranog protivnika koji također jedva čeka da natjecanje završi pa bi trebalo ipak biti lakše izboriti pozitivan rezultat…

Prethodni dvoboji:
18.06.19 Rumunjska4:1Hrvatska EP

Izostanci i ozljede:

Hrvatska: Stipe Biuk (izvan kadra).

Rumunjska: nema značajnih izostanaka.

Hrvatska zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon dva neuspjeha kladionice u Hrvatskoj više ne favoriziraju našu reprezentaciju kao što je to bio slučaj protiv Ukrajine na početku turnira.

No, mi vjerujemo da će Skočićeva momčad u ovom susretu napokon dobiti priliku igrati s momčadi koja joj je inferiorna po svojoj kvaliteti. Tu bi trebala doći do izražaja individualna kvaliteta hrvatskih nogometaša, zbog čega je naša glavna preporuka za ovu utakmicu oklada na pobjedu Hrvatske, uz izdašni koeficijent 2.40 u kladionici 22bet.

S obzirom na to da se radi o revijalnoj utakmici, svakako ima smisla i oklada da oba tima daju gol, uz kvotu 1.77. Primamljivo djeluje i oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, na što možete uzeti tečaj 2.00.

Ako ste spremni favorizirati našu reprezentaciju zanimljivu opciju pronaći ćete i u kladionici Rabona, u kojoj vam se smiješi kvota 2.28 na okladu da Hrvatska zabija više od 1.5 gola u Bukureštu.

U kladionici 20bet pronaći ćete pak brojne kombinacijske oklade, od kojih vrijedi izdvojiti pobjedu Hrvatske uz više od 2.5 gola na utakmici, na što možete zgrabiti koeficijent 3.85, što možemo zamisliti da se pretvori u realnost u ovom okršaju.

Neki iskusni igrači odigrat će i kvotu 1.82 na okladu da gol pada u oba poluvremena, a još više ćete dobiti ako se kladite da do 55. minute pada najmanje dva gola, na što vam se smiješi tečaj 2.20.

Za kraj, moramo spomenuti i uživo klađenje, jer odnos snaga Hrvatske i Rumunjske još će biti lakše detektirati jednom kad dvoboj započne. Oklada na gol u zadnjih 20 minuta, na što ćete moći uzeti kvotu oko 2.00 djeluje obećavajuće, pod uvjetom da ranije ne bude riješeno pitanje pobjednika…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top