Real Sociedad vs. Barcelona – Tipovi za klađenje i najava La Lige

Forma:
D W W D W
  • Reale Arena
  • Početak: 21. travanj 21:30
Forma:
L L W D W
DOMAĆIN 3.34
Remi 3.61
GOST 2.15
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Crni tjedan je iza nogometaša Barcelone, u kojem su doživjeli dva bolna šamara i oprostili se od osvajanja trofeja ove sezone. No, u nogometu vremena za žaljenje nema, a Katalonci već u četvrtak igraju u San Sebastianu, protiv Real Sociedada.

Radi se o teškom gostovanju u Baskiji, gdje domaćin predvođen trenerom Imanolom Alguacilom traži trijumf koji bi ga približio Betisu i petom mjestu na ljestvici, jer baš ta pozicija na ljestvici sljedeće sezone vodi izravno u Europsku ligu.

Upravo s Betisom odigrao je Sociedad za vikend 0:0 i tako propustio priliku preskočiti ljutitog suparnika, ali u seriji je od pet utakmica bez poraza i s mnogo samopouzdanja dočekuje ovaj okršaj.

Glavna uzdanica Reala je svakako Mikel Oyarzabal, 24-godišnji španjolski reprezentativac koji je zabio 9 puta u La Ligi i vodeći je strijelac svoje momčadi, no trenutno ga muči koljeno. Kad nema vođe, švedski napadač Alexander Isak mora biti na raspolaganju treneru i od njega će se očekivati najviše, a veteran David Silva propustit će ogled zbog crvenog kartona.

Međutim, Real Sociedad unatoč ovim poznatim imenima ima u posljednje vrijeme problema s realizacijom pa je zabio samo 4 gola u zadnjih 5 utakmica, što će morati popraviti ovog četvrtka, u dvoboju s jednom od najefikasnijih ekipa u španjolskom prvenstvu.

A Barcelona s druge strane dolazi u San Sebastian nakon dva bolna poraza. Iz Europske lige iznenađujuće je ispala od Eintrachta, a onda je uspjela izgubiti i od Cadiza kod kuće, što otkriva koliko problema Xavi Hernandez ima uoči ovog dvoboja.

Najveći hendikep za Barcu svakako je ozljeda Pedrija, sjajnog veznjaka na kojeg više neće moći računati ove sezone, a uvijek je pitanje i koliko dugo formu može držati Pierre-Emerick Aubameyang, koji je poznat po tome da mu misli nakon nekog vremena odlutaju s travnjaka.

Ipak, Xavi na raspolaganju ima niz vrhunskih igrača poput Memphisa Depaya i Ferrana Torresa, koji su klasa iznad svojih suparnika, a u sredini je još Frenkie de Jong, koji može biti prevaga u ovoj utakmici.

U svakom slučaju, na stadionu Reale Arena čeka nas uzbudljiva utakmica koja će biti motivirajuća za obje momčadi, a i jedni i drugi tražit će pobjedu pa golovi ipak ne bi smjeli izostati…

Prethodni dvoboji:
15.08.21 Barcelona4:2Real Sociedad LL
21.03.21 Real Sociedad1:6Barcelona LL
13.01.21 Real Sociedad1:2Barcelona SC
16.12.20 Barcelona2:1Real Sociedad LL
07.03.20 Barcelona1:0Real Sociedad LL

Izostanci i ozljede:

Real Sociedad: Barrenetxea A. (ozljeda mišića), Fernandez C. (ozljeda koljena), Monreal N. (ozljeda koljena), Oyarzabal M. (ozljeda koljena), Silva D. (crveni karton).

Barcelona: Fati A. (ozljeda bedra), Pedri (ozljeda bedra), Pique G. (ozljeda mišića), Roberto S. (ozljeda mišića), Umtiti S. (ozljeda mišića).

Barcelona zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon što je mjesecima bila bez poraza i igrala sjajno, Barcelona je potpuno potonula u posljednjih tjedan dana, zbog čega svi očekuju tešku utakmicu u San Sebastianu.

Međutim, mi vjerujemo da ekipa koje je nedavno pobijedila Real Madrid 4:0 u gostima može ponoviti dobar nastup i u San Sebastianu. Predviđamo da će se Barca sada ipak trgnuti i zato je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Barcelone, uz koeficijent 2.15 kojeg nudi kladionica 20bet.

Dvoboji Sociedada i Barcelone obilovali su golovima u prethodnim dvobojima. Pa iako domaćin igra tvrdo u zadnje vrijeme, a Barca se muči, oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, nešto je što će mnogi poželjeti odigrati, uz kvotu 1.81 koju nudi 22bet.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, u kladionici bet365 dobit ćete 2.50 na gol Ferrana Torresa, a čak 6.00 ako to bude prvi gol na utakmici. Da će Memphis Depay poentirati kvota je 2.30, a na Frenkieja de Jonga čak 7.00.

Za kraj, spomenimo još dvije zanimljive oklade. Na dosuđeni penal možete dobiti koeficijent 2.57, što itekako možemo zamisliti u ovoj utakmici, u kojoj će obrane biti sklone rušenju protivničkog igrača kada je gol šansi, čak i unutar kaznenog prostora. A tu je i crveni karton, uz kvotu 4.32, što bi se lako moglo dogoditi ako utakmica uđe u nervoznu završnicu…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top