Real Madrid vs. Inter – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
W W W W W
  • Santiago Bernabeu
  • Početak: 07. prosinac 21:00
Forma:
W W W W W
Real Madrid
Dvoznak: 2X1.82
Inter
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Posljednje kolo grupne faze Lige prvaka započinje pravom poslasticom. Na teren izlaze dvije momčadi u fantastičnoj formi, Real i Inter, koje će u Madridu odlučiti tko će osvojiti prvo mjesto u skupini D.

Pod Carlom Ancelottijem Real Madrid ponovo izgleda kao moćan stroj, kao u 2014. godini kada je s talijanskim stručnjakom osvojio Ligu prvaka. U španjolskom prvenstvu slomio je slavni klub konkurenciju i prije polovice natjecanja, a osim fijaska protiv Šerifa, vrlo uspješno igra i u elitnom klupskom nogometnom natjecanju.

Naravno, najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić nastavlja zauzimati važno mjesto u udarnoj postavi madridskog kluba, dok mu i dalje pomažu Toni Kroos i Casemiro, s kojima je zajedno već osvojio sve što se može osvojiti u klupskom nogometu.

Ancelotti bi u ovoj utakmici mogao odmarati Karima Benzemu, koji ima problema s ozljedom bedra, ali za vikend protiv Sociedada Luka Jović ga je odlično zamijenio i mogao bi se na pravi način uklopiti u ekipu, gdje u ofenzivi još djeluje Vinicius Junior.

Real je posložio igru prema naprijed i prema nazad, za što zasluge ima i golman Thibaut Courtois, pa je trenutno u seriji 8 pobjeda u nizu i s mnogo samopouzdanja dočekuje novu kalendarsku godinu.

A isto se može reći i za Inter, koji je pod Simoneom Inzaghijem pronašao svoju igru i brzo preokrenuo situaciju u talijanskom prvenstvu, gdje je ne tako davno gubio 7 bodova za vodećim Napolijem. Sada je već preskočio Napoli i kaska tek bod za Milanom, a što je najvažnije, Juventus zaostaje više od 10 bodova i praktički je ispao iz igre za naslov prvaka.

Dakle, Inter grabi prema obrani naslova u Italiji, a u seriji je od tri uzastopne pobjede i u Ligi prvaka. Kada bi ostvario još jednu u Madridu, izbio bi na prvo mjesto ljestvice, što donosi nešto lakši ždrijeb u osmini finala.

Unatoč odličnim pojačanjima dovedenima posljednjih godina, Ivan Perišić i Marcelo Brozović i dalje igraju važnu ulogu u plavo-crnoj momčadi, a pravo osvježenje je Hakan Çalhanoğlu, koji je preko ljeta stigao iz Milana i odmah se nametnuo kao središnja figura u veznoj liniji.

U ekipu se dobro uklopio i Edin Džeko koji prilično uspješno mijenja naizgled nezamjenjivog Lukakua, dok u napadu ključnu ulogu ima Argentinac Lautaro Martinez, koji polako podešava svoje nišanske sprave.

Nema sumnje, na stadionu Santiago Bernabeu čeka nas vatromet, u kojem se i jedni i drugi imaju pravo nadati pobjedi, a golovi ne bi smjeli izostati…
Prethodni dvoboji:
15.09.21 Inter0:1Real Madrid LP
25.11.20 Inter0:2Real Madrid LP
03.11.20 Real Madrid3:2Inter LP
27.07.15 Inter0:3Real Madrid ICC
27.07.14 Real Madrid1:2Inter ICC

Izostanci i ozljede:

Real Madrid: Bale G. (ozljeda lista), Ceballos D. (ozljeda gležnja), Benzema K. (ozljeda bedra).

Inter: Darmian M. (ozljeda prepona), Eriksen C. (srčani problemi), Kolarov A. (ozljeda), Ranocchia A. (ozljeda mišića), De Vrij S. (ozljeda bedra).

Real zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako je u prvom međusobnom ogledu Real bio taj koji je trijumfirao golom u sudačkoj nadoknadi, istina je da madridski klub nema ništa bolju momčad od Intera, koji itekako ima pravo tražiti osvetu u uzvratu.

Modrić i društvo možda trenutno odlično djeluju na travnjaku, no za pohod na europski vrh fali im barem još jedan nogometaš vrhunske klase. Realu je u ovom dvoboju dovoljan i bod što bi moglo imati utjecaj na filozofiju igre ako utakmica uđe u egal završnicu, dok Inter mora pod svaku cijenu u juriš. Vjerujemo da će se gosti pokazati na travnjaku i zato je naša prva preporuka dvoznak X2 na Inter, uz koeficijent 1.82 kojeg nudi kladionica 22bet.

Također se radi o momčadima s mnogo kvalitete u ofenzivi, zbog čega smo sigurni da će i jedni i drugi imati priliku zabiti, pa je naš drugi izbor oklada oba tima daju gol, uz kvotu 1.61.

Od ostalog, izdvajamo koeficijent 2.75 na gol Lautara Martineza, dok je na pogodak Ivana Perišića čak 4.74. Možemo zamisliti dosuđeni penal, uz kvotu 2.45 pa čak i autogol, uz koeficijent 8.00.

Za kraj spomenimo i klađenje uživo, jer bit će zanimljivih opcija i dok je utakmica u tijeku. Jedna takva svakako je gol u završnih dvadesetak minuta, na što biste mogli uloviti koeficijent 2.00, ovisno o kretanju rezultata…

Real Madrid - Inter Koeficijenti

22bet

1.82

Inter X2

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.61

Oba daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top