Inter vs. Real Madrid – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
D W W W W
  • Giuseppe Meazza
  • Početak: 15. rujan 21:00
Forma:
W W D W D
Inter
Dvoznak: 2X1.62
Real Madrid
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Stadion Giuseppe Meazza ugostit će ove srijede pravi nogometni klasik, dvoboj dva kluba s iznimnim uspjesima u Ligi prvaka. Trostruki prvak Europe Inter u svom gradu dočekuje Real Madrid, klub s rekordnih 13 titula i možemo na travnjaku očekivati pravu poslasticu.

Mnogo se toga promijenilo i kod jednih i kod drugih ovog ljeta. Nakon što je osvojio naslov u Italiji i prekinuo desetljeće dominacije Juventusa, Inter je ostao bez nekih od ključnih figura prošlosezonskog pohoda na titulu. Trener Antonio Conte nije pristao na smanjenje plaće pa je njegovo mjesto preuzeo Simone Inzaghi, a otišli su u bogatije klubove Romelu Lukaku i Aschraf Hakimi.

Dodajmo tome da Christian Eriksen još nije spreman igrati nogomet nakon srčanog udara na Europskom prvenstvu pa je jasno da je ovo sada neki sasvim novi Inter, no rezultati su mu i dalje vrlo dobri.

I dalje su tu hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović, kao i opasni Argentinac Lautaro Martinez, dok je u klub stiglo i nekoliko pojačanja, poput Hakana Çalhanoğlua i Edina Džeke te nizozemskog braniča Denzela Dumfriesa.

Sve u svemu, Inter ostaje opasna ekipa koja može napraviti probleme svakom i bit će ponovo kandidat za osvajanje Serie A, no u elitnom klupskom nogometnom natjecanju nije među glavnim favoritima za titulu.

S druge strane, Real nikad ne možemo otpisati u Ligi prvaka. Predvođen Carlom Ancelottijem koji je ponovo preuzeo klupu, madridski klub kreće u pohod na 14. titulu, s momčadi u kojoj i dalje ulogu dirigenta drži Luka Modrić.

Najbolji hrvatski nogometaš imao je problema s aduktorom posljednjih tjedana, no trebao bi biti spreman za ovaj dvoboj, u kojem će on i Karim Benzema biti ključni igrači gostujućeg sastava.

Od pojačanja, David Alaba propustit će utakmicu zbog ozljede, ali igrat će Eduardo Camavinga, daroviti 18-godišnji veznjak koji je stigao iz Rennesa i izaziva veliko zanimanje španjolske javnosti.

U svakom slučaju, čeka nas pravi europski derbi, u kojem ni jedni ni drugi nisu bez izgleda, no Real je u prethodnim dvobojima imao recept za Inter čak i kad je talijanski klub igrao s puno jačim sastavom, što svakako treba uzeti u obzir…

Prethodni dvoboji:
25.11.20 Inter0:2Real Madrid LP
03.11.20 Real Madrid3:2Inter LP
27.07.15 Inter0:3Real Madrid ICC
27.07.14 Real Madrid1:2Inter ICC
10.08.13 Inter0:3Real Madrid PRI

Izostanci i ozljede:

Inter: Bastoni A. (ozljeda), Brazao G. (ozljeda koljena), Eriksen C. (srčani problemi).

Real Madrid: Alaba D. (ozljeda mišića), Bale G. (ozljeda bedra), Ceballos D. (ozljeda gležnja), Jović L. (želučani problemi), Kroos T. (ozljeda prepone).

Inter zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako su se online kladionice odlučile dati prednost Interu u ovoj utakmici, mi vjerujemo da Real Madrid pod Ancelottijem u Europi ipak predstavlja tvrdi orah s kojim nikome neće biti lako igrati ove sezone.

Prethodni dvoboji pokazali su da madridska momčad može odigrati i taktički dobro i efikasno u napadu, zbog čega je naša prva preporuka u ovom susretu dvoznak na Real X2, uz koeficijent 1.62 kojeg nudi 22bet.

Vjerujemo da će jedna od ključnih figura na travnjaku biti Karim Benzema koji je za vikend zabio hat-trick Celti i na tome nema namjere stati. Zbog toga je naš drugi izbor gol Benzeme, uz kvotu 2.10.

Odlično djeluje i oklada koju nudi Rabona, da će Inter ukupno zabiti manje od 1.5 gola, uz kvotu 1.70, jer ipak nije lako utrpati dva ili više pogodaka u mrežu Real Madrida. Zapravo, unatoč efikasnim napadačima obje ekipe, ne može se očekivati golijada ove srijede pa oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz koeficijent 2.08, itekako ima smisla.

Za kraj, spomenimo mogućnost klađenja da će biti dosuđen penal, uz koeficijent 2.62, što se u čvrstoj utakmici ovakvih suparnika definitivno može dogoditi…

Inter - Real Madrid Koeficijenti

22bet

1.62

Real Madrid X2

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.10

Gol Benzeme

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top