Dinamo vs. West Ham – Tipovi za klađenje i najava Europske lige

Forma:
W W D W L
  • Maksimir Stadium
  • Početak: 16. rujan 18:45
Forma:
D D W W W
Dinamo
Oba daju gol: Ne2.08
West Ham
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon impresivnog prošlosezonskog nastupa i plasmana u četvrtfinale u Europskoj ligi, Dinamo na Maksimiru ovog četvrtka započinje novu avanturu u drugom po snazi međunarodnom klupskom nogometnom natjecanju.

Prvak Hrvatske igra protiv West Hama, svog najjačeg rivala u skupini H, u kojoj još igraju Rapid iz Beča i belgijski Genk. Bit će to za “modre” odličan pokazatelj koliko daleko mogu ovaj put dogurati u Europi i prilika treneru Damiru Krznaru da još jednom zagorča život Englezima, nakon senzacionalnog trijumfa 3:0 protiv Tottenhama u Zagrebu prošlog proljeća.

Dinamo je u međuvremenu ostao bez nekoliko važnih igrača koji karijeru nastavljaju u jačim nogometnim ligama. Joško Gvardiol se vratio u Leipzig, Lovro Majer potpisao je za Rennes, Kristijan Jakić otišao u Bundesligu, a Mario Gavranović u Tursku.

No, zagrebački klub još uvijek ima momčad koja zaslužuje respekt. U napadu je i dalje Bruno Petković, dok veznjak Luka Ivanušec igra sve bolje i bolje iz utakmice u utakmicu. Od ozljede se oporavio Arijan Ademi, a iako ovih dana nije potpuno fizički spreman, strijelac hat-tricka protiv Spursa Mislav Oršić trebao bi stisnuti zube i zaigrati na otvaranju Europske lige.

A West Ham trenutno ima jednu od najjačih momčadi u ovom natjecanju, barem dok se ne pridruže neki klubovi iz Lige prvaka na proljeće.

Otkad je klupu preuzeo David Moyes, klub definitivno više ne kaska za bogatijim londonskim rivalima, a u svojim redovima ima i nekoliko iznimno cijenjenih igrača, poput engleskog reprezentativnog veznjaka Declana Ricea.

Michail Antonio trpa golove u Premiershipu iz utakmice u utakmicu, a u momčadi je sada i Nikola Vlašić, koji se vratio na Otok nakon višegodišnje avanture u Rusiji.

West Ham je nedavnom visokom 4:1 pobjedom protiv Leicestera pokazao svoju moć i svakako ulazi u dvoboj protiv Dinama u ulozi favorita. No, prve utakmice grupne faze europskih utakmica znaju ponekad ponuditi iznenađenja, pogotovo ako igraju “modri”.

Sjetimo se samo Villarreala, Arsenala i Atalante, koji su uvjerljivo gubili na Maksimiru baš u prvom kolu Lige prvaka ili Europske lige, da bi tek kasnije njihova kvaliteta u uzvratima došla do izražaja.

U svakom slučaju, Dinamo se ima pravo nadati pozitivnom ishodu ovog dvoboja i izbjegavanju poraza, iako Krznar dobro zna da će ključne utakmice biti one protiv Genka i Rapida, o kojima će ovisiti hoće li zagrebačka momčad nastaviti svoju europsku avanturu u nokaut fazi natjecanja ili neće…

Prethodni dvoboji:
Dinamo– dosad nikad igrali – West Ham

Izostanci i ozljede:

Dinamo: Livaković D. (ozljeda mišića).

West Ham: Reid W. (ozljeda koljena).

West Ham osvaja Europsku ligu

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Dvoboj na Maksimiru za West Ham će biti prvi u Europi ove sezone, dok ih je Dinamo odigrao već pregršt. Ne možemo očekivati da će gosti podcijeniti hrvatski klub, pogotovo ne nakon onog što se dogodilo Tottenhamu, ali možemo očekivati tvrdu utakmicu u kojoj nitko neće srljati prema naprijed.

Baš zbog toga vjerujemo da je najbolja oklada u ovoj utakmici oba tima NE daju gol, uz koeficijent 2.08, odnosno uplata da neće i jedni i drugi zabiti pogodak tijekom 90 minuta dvoboja.

Smatramo da će prvo poluvrijeme proći u velikom oprezu te ne očekujemo da će odluka o pobjedniku pasti u nastavku. Zbog toga je naš drugi izbor prvo poluvrijeme X, uz primamljivi koeficijent 2.05.

Neki će vjerojatno otići korak dalje i odigrati poluvrijeme/kraj X/X (kvota 5.55) ili X/2 (kvota 3.40), što se čine kao najizglednije opcije, odnosno da će biti remi nakon prvih 45 minuta, a na kraju ili pobjeda West Hama ili neriješeno.

Spomenimo i dvije najizglednije opcije vezane za strijelca: ako zabije Michail Antonio možete uloviti koeficijent 2.55, dok je na Mislava Oršića 2.90.

Za kraj, tu je i hendikep na goste uz kvotu 3.32, ali i autogol na utakmici uz kvotu čak 8.00, što se u posljednje vrijeme iz nepoznatog razloga često događa na najvišem nivou nogometnih natjecanja…

Dinamo - West Ham Koeficijenti

22bet

2.08

Oba NE daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.05

Prvo poluvrijeme X

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top