Barcelona vs. Bayern – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
W D W W L
  • Camp Nou
  • Početak: 14. rujan 21:00
Forma:
W W W W W
DOMAĆIN 3.09
Remi 3.90
GOST 2.11
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Grupna faza Lige prvaka počinje zaista atraktivnom utakmicom! Na stadionu Camp Nou ovog će utorka snage odmjeriti Barcelona i Bayern, momčadi koje su svojim uspjesima obilježile prethodno desetljeće elitnog klupskog nogometnog natjecanja.

U sjećanju je još posljednji dvoboj ovih suparnika, kada su Bavarci ostvarili brutalnu 8:2 pobjedu i najavili da dolazi kraj Messijevoj eri u Kataloniji, koja je službeno završila ovog ljeta prelaskom Argentinca u PSG.

Barcelona ne samo što je izgubila Lionela Messija, već se odrekla i Antoinea Griezmanna, što dovoljno govori o financijskim problemima u koje je klub upao, no nogometna institucija ove veličine ne mora se bojati za svoju budućnost i sigurno je da će se u godinama koje dolaze konsolidirati.

Imao je klub čiju momčad vodi Ronald Koeman i jednu dobru kupovinu ovog ljeta. Radi se o Memphisu Depayu koji je u odličnoj formi i sigurno predstavlja najveću opasnost na terenu u Barcinom dresu, dok će Sergio Busquets i Pedri biti zaduženi za održavanje ravnoteže u sredini terena, no to neće biti jednostavno.

Bayern je ostao bez svog trofejnog trenera Hansija Flicka, ali ništa se nije promijenilo. Dolaskom Juliana Nagelsmanna klub je samo nastavio gaziti sve pred sobom u Bundesligi, što se potvrdilo u subotu u derbiju u Leipzigu, u kojem je momčad iz Münchena lakoćom pobijedila.

Mnogi ozlijeđeni igrači također su se oporavili pa Bavarci s puno samopouzdanja dočekuju otvaranje Lige prvaka, dok Barcu i dalje muče brojne ozljede, uključujući i neke standardne prvotimce, poput Jordija Albe, Sergija Roberta i Gerarda Piquea pa bi obrana zaista mogla biti na mukama, protiv protivnika u čijim utakmicama u pravilu pada mnogo golova.

U svakom slučaju, svjedočit ćemo početku nove ere Barcelone u najprestižnijem klupskom nogometnom natjecanju, bez Messija koji ju je predvodio u posljednje desetljeće i pol. No, Bayern se time previše ne zamara i ulazi u ulozi čvrstog favorita u ovaj dvoboj…

Prethodni dvoboji:
14.08.20 Barcelona2:8Bayern LP
12.05.15 Bayern3:2Barcelona LP
06.05.15 Barcelona3:0Bayern LP
24.07.13 Bayern2:0Barcelona LP
01.05.13 Barcelona0:3Bayern LP

Izostanci i ozljede:

Barcelona: Aguero S. (ozljeda lista), Alba J. (ozljeda mišića), Braithwaite M. (ozljeda koljena), Dembele O. (ozljeda koljena), Dest S. (ozljeda gležnja), Fati A. (ozljeda koljena), Pique G. (ozljeda lista), Roberto S. (ozljeda rebara), Wague M. (ozljeda tetive).

Bayern: Coman K. (ozljeda lista), Tolisso C. (ozljeda list).

Bayern zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Utakmica u subotu protiv RB Leipziga naučila nas je dvije stvari o Bayernu: gdje god igrao, isplati se igrati da će pobijediti, a nikako se ne isplati igrati da će pasti malo golova, koliko god visok bio ulog na travnjaku i čvrst protivnik.

A ulog je prilično nizak na Camp Nouu ovog utorka, jer jasno je da će i jedni i drugi vrlo vjerojatno proći dalje iz grupe E, u kojoj se još nalaze Dinamo Kijev i Benfica. No, što zbog ozljeda domaćina, što zbog trenutne razlike u kvaliteti, vjerujemo da će gosti ponoviti uspjeh iz prethodnog međusobnog dvoboja. Dakle, naša glavna preporuka je čista pobjeda Bayerna, uz primamljivi koeficijent 2.11.

Ne, rezultat sigurno neće ponovo biti 8:2, ali golova ne bi smjelo nedostajati, što najavljuju nedavni dvoboji obje momčadi. Zato je naš drugi izbor oklada na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola, uz kvotu 2.17.

Spomenimo još četiri oklade koje će neki možda poželjeti odigrati. Gol Roberta Lewandowskog ide uz kvotu 1.57, a Memphisa Depayja uz 2.37. Za pobjedu pak Bayerna hendikepom, odnosno s dva ili više razlike dobit ćete kvotu čak 3.65.

Isplati se kladiti i uživo da će još jedan gol pasti u samoj završnici, u posljednjih 15 minuta, kada će koeficijent sigurno premašiti 2.00, a veliki su izgledi da će se baš ovaj scenarij ostvariti…

Barcelona - Bayern Koeficijenti

22bet

2.11

Pobjeda Bayerna

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.17

Više od 3.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top