Real Madrid vs. Barcelona – Tipovi za klađenje i najava La Lige

Forma:
W W W W W
  • Alfredo Di Stefano
  • Početak: 10. travanj 21:00
Forma:
W W W D W
DOMAĆIN 2.97
Remi 3.76
GOST 2.21
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nema većeg derbija u modernom nogometu od obračuna Reala i Barcelone, poznatog u španjolskom pod nazivom El Clasico. Riječ je o dvije megamomčadi koje su svake sezone u uskom krugu kandidata za osvajanje Lige prvaka, a svakako i glavni favoriti u borbi za titulu prvaka Španjolske.

A ovaj derbi ima poseban značaj, jer je Atletico nedavnim posrtajima otvorio vrata i jednima i drugima da se uključe u utrku za prvo mjesto. Barca ove subote u Madrid dolazi s dva boda više od domaćina i utakmicom s Atleticom kod kuće u završnici prvenstva pa je kladionice vide kao glavnog favorita za osvajanje La Lige.

Međutim, sve se može promijeniti nakon El Clasica. Zidaneova momčad je u usponu, baš kao u svoje šampionsko doba, kad je zahvaljujući tempiranju forme za proljeće osvojila tri Lige prvaka u nizu.

Siguran trijumf protiv Liverpoola u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka samo je dodatno podigao samopouzdanje momčadi u kojoj i dalje uspješno dirigira igrom 35-godišnji Luka Modrić, a u zadnje vrijeme i Toni Kroos je ulovio formu iz najboljih dana.

Uoči El Clasica Zinedinea Zidanea posebno veseli forma napadačkog dijela ekipe. Karim Benzema zabio je 7 golova u 6 utakmica otkad se oporavio od ozljede početkom ožujka, a sada mu se pridružio i raspoloženi Brazilac Vinicius, strijelac dva gola protiv Liverpoola.

No, Barca s druge strane dolazi u strašnoj rezultatskoj seriji, 13 pobjeda u zadnjih 14 utakmica španjolskog prvenstva i čini se da je Ronald Koeman pronašao dobitnu formulu, ako već ne u Ligi prvaka, onda barem u La Ligi.

Kao i obično, mnogo će se toga vrtjeti oko Lea Messija, strijelca 23 pogotka ove sezone u utakmicama španjolskog prvenstva, koji i dalje radi razliku na terenu, dok će prijetnja obrani Reala svakako biti i probuđeni Francuz Antoine Griezmann.

Međutim, posljednja utakmica s Valladolidom pokazala je da forma Katalonaca ipak polako pada i to je šansa za madridsku momčad. Čeka nas definitivno sasvim neizvjesna utakmica, kao i svaki El Clasico, no ovo je posljednja prilika da Real spasi svoju sezonu u španjolskom prvenstvu i zasigurno će učiniti sve da baš u obračunu s najvećim rivalom to i napravi…

Prethodni dvoboji:
24.10.20 Barcelona1:3Real Madrid LL
01.03.20 Real Madrid2:0Barcelona LL
18.12.19 Barcelona0:0Real Madrid LL
02.03.19 Real Madrid0:1Barcelona LL
27.02.19 Real Madrid0:3Barcelona CDR

Izostanci i ozljede:

Real Madrid: Carvajal D. (ozljeda mišića), Hazard E.(ozljeda mišića), Ramos S.(ozljeda mišića), Varane R. (bolest)

Barcelona: Coutinho (ozljeda koljena), Neto (ozljeda gležnja), Pique G. (ozljeda koljena), Fati A .(ozljeda koljena)

Real Madrid osvaja La Ligu

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kladionice su možda postavile Barcelonu kao favorita u ovom El Clasicu, ali Real Madrid ima sasvim druge planove. Pobjeda ga u potpunosti vraća u borbu za titulu, a to što igra s Liverpoolom par dana kasnije neće utjecati na angažman momčadi u ovom susretu.

S obzirom na formu u usponu Zidaneove momčadi, smatramo da je oklada na pobjedu Real Madrida za koju kladionica 22bet nudi ogroman koeficijent 2.97 nešto što se ne bi smjelo propustiti i to je naš prvi izbor oklade za ovaj španjolski derbi.

Također vjerujemo da će Karim Benzema igrati važnu ulogu u ovom susretu, jer je zaista u fantastičnoj formi otkad se oporavio od ozljede. Koeficijent 2.05 na njegov pogodak djeluje nam obećavajuće.

Od ostalih oklada, teško je dati pravu prognozu prije početka utakmice, jer povijest nas uči da na El Clasicu ponekad pada kiša golova, a ponekad se igra tvrdo. Zbog toga oklade na zbroj golova i oba daju gol djeluju neizvjesno. Međutim, pri klađenju uživo situacija će biti sasvim drukčija pa svakako preporučujemo live uplate, u trenucima kad osjećate da se lomi utakmica…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

2.97

Pobjeda Reala

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.05

Benzema zabija gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top