Dinamo vs. Villarreal – Tipovi za klađenje i najava Europske lige

Forma:
D W W W L
  • Maksimir Stadium
  • Početak: 08. travanj 21:00
Forma:
W W W W W
Dinamo
Oba daju gol: Ne1.78
Villarreal
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Pred Dinamom je još jedan povijesni dvoboj, prava nogometna poslastica. Još tamo od Varteksa potkraj devedesetih i davno ukinutog Kupa kupova hrvatski nogomet nije imao predstavnika u četvrtfinalu jednog velikog europskog natjecanja, no zahvaljujući senzacionalnoj pobjedi protiv Tottenhama, ‘modri’ su to ostvarili i sada ih čeka obračun s Villarrealom.

Damir Krznar koji je uspješno preuzeo klupu od Zorana Mamića zasad odlično obavlja svoj posao i može biti ponosan na ono što su njegovi igrači napravili u Europskoj ligi. No, od stare slave se ne živi i na Maksimiru ovog četvrtka od Dinama će se očekivati nova velika utakmica.

‘Modri’ će igrati protiv momčadi koja se apsolutno preporodila ove sezone u španjolskoj La Ligi, a svoj puni potencijal posebno pokazuje u europskim utakmicama. Villarreal je u sjajnoj seriji od pet pobjeda u nizu, na krilima Gerarda Morena koji ne prestaje trpati golova, a tri komada zabio je i Granadi u subotu.

Na klupi ‘žute podmornice’ nalazi se jedan od najuspješnijih trenera u povijesti Europske lige, Unai Emery koji je sa Sevillom osvajao ovo natjecanje tri puta, a s Arsenalom igrao u finalu. Itekako je željan ponovnog susreta s ‘topnicima’ u polufinalu, s kojima se nije rastao u dobrim odnosima, ali prvo mora pronaći recept za Dinamo, koji ove sezone predstavlja ozbiljnu prijetnju svakom suparniku na travnjaku.

U zagrebačkoj momčadi puno će toga ponovo ovisiti o inspiraciji Mislava Oršića, heroja čuda protiv Tottenhama koji je s tri sjajna pogotka sam pobijedio Mourinhovu momčad. S obzirom da Petković i Gavranović imaju probleme s ozljedama, ponovo će se Oršić morati pouzdati u pomoć Atiemwena, asistenta za pogodak za 2:0, koji je protiv Spursa odveo ‘modre’ u produžetak, a igrao je Nigerijac zapaženu ulogu i u grupnoj fazi.

Bit će zanimljivo vidjeti i koliko je spreman Lovro Majer koji se tek oporavio nakon ozljede zadobivene uoči reprezentativnih obveza, a veliki posao morat će u sredini terena odraditi Ademi, kojeg je Krznar za vikend odmarao protiv Šibenika.

U svakom slučaju, Moreno, Bacca, Alcácer, Parejo i društvo dolaze na Maksimir u ulozi favorita, no to nije puno značilo drugim europskim protivnicima u prethodnim dvobojima u Zagrebu pa se Dinamo definitivno ima pravo nadati pozitivnom rezultatu u ovom susretu…

Prethodni dvoboji:
02.12.10 Villarreal3:0Dinamo EL
16.09.10 Dinamo2:0Villarreal EL

Izostanci i ozljede:

Dinamo: Mario Gavranović (ozljeda mišića), Bruno Petković (ozljeda ramena)

Villarreal: Pervis Estupiñán (ozljeda mišića), Vicente Iborra (ozljeda koljena)

Dinamo osvaja Europsku ligu

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako su i Dinamo i Villarreal pokazali iznimnu efikasnost kad je to bilo potrebno ove sezone u Europskoj ligi, ovaj put ulozi su veći nego ikad, polufinale jednog jakog europskog natjecanja i pristup će se definitivno promijeniti.

Baš zbog toga oklada da obje momčadi ne zabijaju gol u ovoj utakmici, na što kladionica 22bet daje obećavajući koeficijent 1.78, naš je prvi izbor, jer vjerujemo da nas čeka čvrsti taktički rat u kojem nitko neće htjeti previše riskirati.

Također, vjerujemo da su kladionice podcijenile ‘modru’ momčad koja na svom stadionu već dugo nije izgubila u europskim natjecanjima. Koeficijent 1.71 na okladu 1X u korist Dinama vrlo je privlačan i vrijedi ga zgrabiti.

Od ostalih oklada, koeficijent 2.86 da na zbroj golova, da će pasti manje od 1.5 pogodaka u ovom susretu jedna je od zanimljivih opcija, a svakako će se neka zanimljive pojaviti i prilikom klađenja uživo, ovisno o razvoju događaja na terenu…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.78

Oba ne daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.71

Dinamo 1X

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top