Arsenal vs. Liverpool – Tipovi za klađenje i najava Premiershipa

Forma:
D L W W D
  • Emirates Stadium
  • Početak: 03. travanj 21:00
Forma:
W W L L W
Arsenal
Više od 2.5 gola1.75
Liverpool
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Da je netko uoči sezone rekao da će Arsenal i Liverpool igrati međusobni dvoboj 9 kola prije kraja natjecanja kao 7. i 9. momčad Premiershipa, vjerojatno ga nitko ne bi ozbiljno shvatio. No, dogodilo se upravo to kroz prvih 29 utakmica engleskog nogometnog prvenstva pa i jednima i drugima ovog proljeća visi čak i nastup u Europi.

Arsenal je možda osvajanjem FA kupa prošle godine ublažio svoju krizu, no momčad koju na raspolaganju ima Mikel Arteta nije vrhunske kvalitete i to se osjeća na travnjaku. Ipak, nakon velike zimske krize “topnici” igraju nešto bolje u posljednje vrijeme u Premiershipu, o čemu svjedoči i nedavna pobjeda u gradskom derbiju protiv Tottenhama, kao i plasman u četvrtfinale Europske lige.

Forma Arsenala definitivno je u usponu, ali oscilacije u igri su stalne. No, isti problem ima i suparnik koji dolazi na Emirates ove subote.

Klopp je s Liverpoolom u dvije godine osvojio Ligu prvaka i donio mu prvu titulu u Premiershipu nakon 30 godina, no onda je družina s Anfielda iznenada potonula.

Problemi su zasićenost i manjak samopouzdanja, ali prije svega ozljede koje su bile prema “redsima” nemilosrdne ove sezone. Najteži udarac i dalje je izostanak Virgila van Dijka koji je još jesenas stradao u dvoboju s Evertonom i najvjerojatnije neće igrati sve do kolovoza. Slične probleme ima i njegov partner u obrani Joel Matip, što čini Liverpool iznimno ranjivim, a potvrdili su to neočekivani porazi od Burnleyja, Brightona i Fulhama kod kuće.

Problema imaju još Joe Gomez, Divock Origi i Jordan Henderson, a listi ozlijeđenih sada se pridružio i Firmino čiji je nastup upitan pa Klopp ponovo ima problema kako sastaviti momčad za važne utakmice koje slijede, uključujući i ovu u Londonu.

S druge strane, Arsenalu je upitan važni ofenzivac, Bukayo Saka, no ipak ima kadar u nešto boljem stanju i ima pravo nadati se osvajanju bodova. U svakom slučaju, na terenu će se naći dva ranjena velikana s obranama upitne kvalitete, pa možemo očekivati uzbudljivu i neizvjesnu utakmicu u kojoj mreže ne bi trebale ostati netaknute…

Prethodni dvoboji:
01.10.20 Liverpool0:1Arsenal EFL
28.09.20 Liverpool3:1Arsenal PL
29.08.20 Arsenal2:1Liverpool CS
15.07.20 Arsenal2:1Liverpool PL
30.10.19 Liverpool6:5pArsenal EFL

Izostanci i ozljede:

Arsenal: Emile Smith Rowe (fizički nespreman), Bukayo Saka (ozljeda bedrenog mišića), Willian Borges da Silva (ozljeda lista)

Liverpool: Virgil van Dijk (ozljeda koljena), Joe Gomez (ozljeda koljena), Joel Matip (ozljeda gležnja), Firmino (ozljeda koljena), Divock Origi (ozljeda mišića), Jordan Henderson (ozljeda aduktora)

Liverpool završava sezonu u TOP 2 Premiershipa

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Derbiji znaju biti tvrdi, ali ovaj nikako ne vjerujemo da će biti takav. I jedna i druga momčad pokazale su ogromne slabosti u obrani ove sezone, a imaju u napadu zvijezde poput Aubameyanga i Salaha, koji će kazniti svaku pogrešku u protivničkom kaznenom prostoru.

Zbog toga favoriziramo okladu na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 pogotka u ovom dvoboju na Emiratesu, na što kladionica 22bet nudi obećavajuću kvotu 1.74. Ovo nam je draži izbor od oba daju gol, jer radi se o dvije ćudljive momčadi i mogla bi se raspasti samo jedna obrana.

Također, iako je Liverpool bio taj koji je posljednjih godina dobro prolazio s “topnicima”, ovaj put ipak Arsenalu dajemo prednost i preporučujemo dvoznak na domaćina, uz kvotu 1.72, zbog boljeg stanja momčadi po pitanju ozljeda, kao i fokusu “redsa” na Ligu prvaka koja se igra par dana kasnije.

Lovci na velike kvote potražit će šansu na kombinaciji pobjede Arsenala s više od 2.5 gola, uz koeficijent 7.3, a svakako ni klađenje uživo na ovaj susret nije loša odluka, pogotovo u završnici utakmice, kada oklada na postizanje još 1 ili čak 2 gola može donijeti značajan dobitak…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.74

Više od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.72

Arsenal 1X

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top