PSG vs. Lille – Tipovi za klađenje i najava Ligue 1

Forma:
W W L D W
  • Parc des Princes
  • Početak: 03. travanj 17:00
Forma:
L L D W W
DOMAĆIN 1.62
Remi 3.84
GOST 5.45
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Prošle su točno četiri godine otkad je Paris Saint-Germain posljednji put ostao bez titule prvaka Francuske, zahvaljujući tada briljantnom Monacu predvođenom Kylianom Mbappeom. Sada ovaj 22-godišnji supernapadač predvodi Parižane, no novi naslov prvaka još uvijek nije osiguran, iako smo ušli u samu završnicu prvenstva.

PSG je dosad skupio čak 7 poraza u 30 utakmica i često igrao ispod očekivanog nivoa, zbog čega je Thomas Tuchel izgubio trenersko mjesto i morao ga prepustiti Mauriziju Pochettinu.

Međutim, unatoč svemu pariška družina ipak je za ostatak društva u Francuska klasa iznad, što je potvrdila u prošlom kolu, kada je pobijedila opasni Lyon u gostima i zadržala ga ispod sebe na ljestvici.

Sada slijedi novi derbi, ovaj put na Parku Prinčeva, protiv najugodnijeg iznenađenja sezone. Lille kojeg izuzetno uspješno vodi Christophe Galtier 8 kola prije kraja prvenstva ima jednak broj bodova kao i PSG te priliku u derbiju doći do trijumfa možda i vrijednog titule prvaka.

Burak Yilmaz i Renato Sanches najzvučnija su imena ove momčadi, ali mnogo se još igrača istaklo dosad, uključujući nizozemskog braniča Svena Botmana i našeg Domagoja Bradarića, dok u napadu Galtier uspješno koristi brojne opcije, od Bambe i Weaha do Arauja i Davida.

Lille je u ovaj dvoboj trebao ući s tri boda prednosti na ljestvici, ali izgubio je u prošlom kolu od slabašnog Nimesa i gadno zabrljao. Zbog toga neočekivanog kiksa javlja se sumnja može li ova simpatična družina zaista kompletirati svoju senzaciju, no nada još uvijek postoji.

U svakom slučaju, motiv će u derbiju biti na strani gostiju, ali kvaliteta neće. Osjetilo se to i u nedavnom kup dvoboju u kojem je PSG glatko pobijedio 3:0 i potvrdio svoju moć. Iako će Neymar propustiti utakmicu zbog ozljede, a Parižani igraju par dana kasnije s Bayernom u Ligi prvaka, Lille ne može očekivati pretjeran popust u ovakvom derbiju kojeg domaćin dočekuje u ulozi izrazitog favorita…

Prethodni dvoboji:
17.03.21 PSG3:0Lille CDF
20.12.20 Lille0:0PSG L1
26.01.20 Lille0:2PSG L1
22.11.19 PSG2:0Lille L1
14.04.19 Lille5:1PSG L1

Izostanci i ozljede:

PSG: Thilo Kehrer (ozljeda aduktora), Juan Bernat (ozljeda koljena), Alessandro Florenzi (ozljeda aduktora), Neymar (ozljeda aduktora), Moise Kean (ozljeda bedra)

Lille: Zeli Celik (ozljeda mišića)

Lille u TOP 2 na kraju sezone

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Uz dužno poštovanje svemu što je Lille napravio ove sezone, gostovanje kod PSG-a ipak bi trebala biti nepremostiva prepreka za ovu hrabru družinu, a koeficijent 1.62 kojeg kladionica 22bet nudi u ovoj utakmici prilika je za pristojnu zaradu.

Za one koji žele više tu je naravno hendikep na domaćina -1.5, koji vam može donijeti značajno veći dobitak uz kvotu 2.89, što je prilika koju će hrabriji igrači sigurno poželjeti ugrabiti.

Od ostalih oklada izdvajamo 1.86 da će zbroj golova biti veći od 2.5, a u ovakvoj utakmici obećavajuće djeluje i klađenje da će biti dosuđen kazneni udarac, uz kvotu 2.62, pa čak i autogol uz koeficijent 8.

Što se pak live klađenja tiče koje u derbijima uvijek ima smisla, dvije su mogućnosti kako tražiti zaradu: igrati na manje golova od ponuđene granice nakon što se strijelci malo ispucaju, ili čekati povećanje kvote na pobjedu PSG-a i onda provesti uplatu nakon što koeficijent pređe granicu od 2.

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.62

Pobjeda PSG-a

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.89

PSG hendikep -1.5

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top