Hrvatska vs. Cipar – Tipovi za klađenje i najava kvalifikacija za SP

Forma:
L L L D L
  • Rujevica
  • Početak: 27. ožujak 18:00
Forma:
D L W L D
Hrvatska
Oba daju gol: Ne1.53
Cipar
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon nezaboravnog pohoda na srebro na Svjetskom prvenstvu u Rusiji prije tri godine, hrvatska nogometna reprezentacija započela je novi ciklus, s ciljem ponovo zaigrati na najvećoj nogometnoj reprezentativnoj smotri i tamo braniti svoj veliki uspjeh.

Daliću i njegovim igračima to neće biti lako ostvariti, jer našli su se u skupini s par neugodnih protivnika, od kojih je Slovenija prva pokazala zube i odnijela pobjedu ove srijede, što dodatno komplicira poziciju hrvatske reprezentacije u ovom kvalifikacijama.

Treba biti pošten i reći da naša izabrana vrsta već dugo ne izgleda kao momčad koja je igrala u finalu SP-a, iako je uspješno prošla kvalifikacije za Euro koji bi se trebao odigrati ovog ljeta. No, u posljednjih 5 utakmica ima 4 poraza i 1 remi, što spada među najlošije rezultatske serije od osamostaljenja.

Ipak, Hrvatska sada ima priliku napokon doći do pozitivnog rezultata, jer u ulozi apsolutnog favorita ove subote na Rujevici dočekuje reprezentaciju Cipra.

Malotko je mogao predvidjeti da će Ciprani uoči ovog dvoboja imati više osvojenih bodova na ljestvici, no momčad koju vodi izbornik Nikos Kostenoglou protiv Slovačke je pokazala da može odigrati čvrsto i sačuvati svoju mrežu.

Inače, prije tog dvoboja iza Cipra su bili zaista očajni rezultati što je kulminiralo ispadanjem u najniži rang Lige nacija, u kojem će se u budućnosti morati natjecati s reprezentacija poput San Marina, Gibraltara i Andore.

Daleko je to od slavnih dana kada je ova otočka reprezentacija znala igrati važnu ulogu na europskoj sceni, otkidajući bodove čak i moćnim velesilama poput Portugala i Njemačke. Sada muku muči i u dvobojima s Luksemburgom te nema velike izglede uključiti se u borbu za sam vrh naše skupine.

U svakom slučaju, iako bez ozlijeđenih Rebića i Petkovića, a sa samopouzdanjem uzdrmanim porazom u Ljubljani, Hrvatska u ovaj dvoboj ulazi kao čvrsti favorit i sve osim sigurne pobjede bila bi apsolutna senzacija. Gosti će s druge strane pokušati kopirati recept Matjaža Keka i čvrstim blokom frustrirati Modrića, Perišića i društvo, no pitanje je imaju li dovoljno kvalitete i discipline to uspješno raditi punih 90 minuta…

Prethodni dvoboji:
04.09.14 Hrvatska2:0Cipar PRI

Izostanci i ozljede:

Hrvatska: B. Petković (ozljeda ramena), A. Rebić (ozljeda mišića)

Cipar: nema značajnih izostanaka

Hrvatska osvaja prvo mjesto u skupini H

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Bio će to prvi međusobni službeni dvoboj ovih izabranih vrsta, a unatoč negativnom nizu rezultata koji je apsolutno ispod renomea hrvatske nogometne reprezentacije, vjerujemo da bi ova utakmica na Rujevici ipak treba označiti prekretnicu za Dalića i njegove nogometaše.

Cipar će se orijentirati na defenzivni nogomet i pokušati ponoviti isto što i protiv Slovačke, zbog čega je oklada da obje momčadi neće dati pogodak, uz koeficijent 1.53 na kladionici 22bet, optimalna za ovaj nogometni dvoboj.

Kvota na pobjedu Hrvatske je premala da bismo je uzeli u obzir, čak i uz hendikep, no bit će to dvoboj u kojem će igrati samo jedna momčad na terenu, ali ne očekujemo potpuno gaženje suparnika, jer danas svi znaju braniti svoj gol na reprezentativnom nivou. Zato je druga oklada koju predlažemo igranje na manje od 3.5 gola na utakmici, uz kvotu 1.63.

U svakom slučaju, ovo je utakmica koja bi mogla ponuditi i zanimljive kvote za klađenje uživo. Ako baš želite igrati na pobjedu Hrvatske, pričekajte da koeficijent poraste, što će se dogoditi ako se rezultat ne bude mijenjao tijekom prvog poluvremena. Obećavajuće djeluje i igranje na gol u zadnjih 20 minuta, kada se obrane malo umore, uz kvote koje bi se mogle vrtjeti oko koeficijenta 2.

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.53

Oba ne daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.63

Manje od 3.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top