Češka vs. Belgija – Tipovi za klađenje i najava kvalifikacija za SP

Forma:
W W W L L
  • Sinobo
  • Početak: 27. ožujak 20:45
Forma:
W W W W W
Češka
Više od 2.5 gola1.84
Belgija
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Belgijska nogometna reprezentacija i dalje drži vodeće mjesto na Fifinoj ljestvici, a baš u tom stilu otvorila je novi ciklus kvalifikacija, s ciljem nastupa na SP-u u Kataru, gdje će braniti svoje brončano odličje iz Rusije 2018. godine.

Belgijanci su već gotovo puno desetljeće naglasu kao ekipa puna iznimnih talenata i skupocjenih zvijezda, a ništa se nije promijenilo ni ove sezone, u kojoj izbornik Roberto Martinez ima zaista odličan izbor igrača koje može uvrstiti u svoju momčad.

Doduše, Eden Hazard već dugo nije onaj pravi, a trenutno i izbiva zbog ozljede mišića, no dok je u momčadi Kevina de Bruyne, Belgija će uvijek imati pravog vođu na travnjaku. Potvrdio je to slavni veznjak i ove srijede pogotkom protiv Walesa, dok se u listu strijelaca upisao i Romelu Lukaku, još jedan iznimno bitni kotačić Martinezovog moćnog stroja.

Belgija već dugo nije imala značajnih problema u nekom kvalifikacijskom ciklusu, a dvoboj ove nedjelje u Pragu pokazat će nam hoće li se to ipak dogoditi ovaj put.

Naime, domaćin u odličnom raspoloženju dočekuje favoriziranog protivnika, nakon impresivne 6:2 pobjede protiv Estonije u Tallinnu i hat-tricka Tomaša Součeka. Češka je na taj način najavila žestoku borbu s Belgijom za prvo mjesto u skupini i sada to mora potvrditi u izravnom dvoboju.

Česi su od posljednja tri međusobna dvoboja dvaput pobijedili Belgiju, no na trijumf zapravo čekaju 12 godina i prošlost nam ne može otkriti što će se događati u ovoj utakmici.

Možemo očekivati na travnjaku goropadnu belgijsku reprezentaciju koja drži loptu u nogama i strpljivo traži put do mreže, ali bit će u Pragu sigurno i razdoblja češke dominacije. Kvaliteta je u ovom dvoboju na strani gostiju, no Slavia Prag u Europskoj ligi nam pokazuje da češki nogomet napreduje pa možemo samo zaključiti da će do trijumfa doći ona reprezentacija koja uspješnije provede svoje taktičke zamisli i iskoristi svoje prilike…

Prethodni dvoboji:
05.06.17 Belgija2:1Češka PRI
12.08.09 Češka3:1Belgija PRI
07.02.07 Belgija0:2Češka PRI
14.11.01 Češka0:1Belgija SPK
10.11.01 Belgija1:0Češka SPK

Izostanci i ozljede:

Češka: A. Kral (ozljeda kuka), O. Kolar (ozljeda glave)

Belgija: E. Hazard (ozljeda mišića), D. Boyata (ozljeda koljena)

Češka osvaja prvo mjesto u skupini E

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako je puno toga u igri i niti jedna momčad ne želi izgubiti, svejedno ni Belgija ni Češka neće moći protiv prirode svog nogometa, zbog čega očekujemo otvorenu utakmicu u kojoj golovi neće izostati.

Baš zbog toga odigrati na više od 2.5 postignutih pogodaka djeluje kao najbolja moguća oklada u ovoj utakmici, pogotovo uz koeficijent 1.84 kojeg nudi kladionica 22bet.

Također očekujemo da Češka nešto napravi u ovom dvoboju i pokaže zube moćnom protivniku, zbog čega kao drugi izbor uzimamo okladu da će obje momčadi zabiti pogodak, uz koeficijent 1.85, što bi se zaista lako moglo dogoditi.

Lovci na velike kvote vjerojatno će priliku potražiti u pobjedi Belgije uz više od 3.5 golova na utakmici, za što ćete kod 22bet dobiti kvotu od 4.54, dok će ziheraši tražiti koeficijent oko 1.20, što bi se moglo dobiti na dvoznak na goste, no definitivno ima i puno boljih oklada od toga. Kvota 2.62 da će biti dosuđen penal također djeluje obećavajuće.

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.84

Više od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.85

Oba daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top