Fiorentina – Milan – Tipovi za klađenje i najava Serie A

Forma:
WDLLW
  • Stadion: Artemio Franchi, Firenza
  • Početak: 21. ožujak 2021., 18:00
Forma:
LLDWD
Oba daju gol1.81
Oba ne daju gol1.95
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U Firenzi se lakše diše! Nakon uvjerljive pobjede protiv Beneventa “viole” su se napokon odmaknule od momčadi sa samog dna poretka i u ovom trenutku Fiorentina ne izgleda kao ozbiljan kandidat za ispadanje iz lige.

Međutim, Torino, Parma i Cagliari također u posljednje vrijeme pobjeđuju pa momčad bivšeg talijanskog izbornika Cesarea Prandellija nema pravo na opuštanje, čak ni u utakmicama u koje ulazi kao autsajder.

A jednu takvu Fiorentina igra ove nedjelje protiv Milana, najugodnijeg iznenađenja ove sezone u talijanskom prvenstvu. Ljubičasti u čijim redovima važnu ulogu igraju srpski reprezentativci Dušan Vlahović i Nikola Milenković, a na raspolaganju treneru su i veterani Ribery i Callejon, zasigurno se neće prepasti uglednog protivnika, nakon čak 7 utrpanih pogodaka u posljednje dvije utakmice.

S druge strane, Stefano Pioli može reći da je zaista dobro posložio svoju ekipu i gurnuo ju tamo gdje je nitko nije očekivao. Milan se s Juventusom bori za drugo mjesto na ljestvici i nada da će Inter zaredati s porazima i zakomplicirati borbu za naslov prvaka.

“Rossoneri” zbog toga itekako trebaju bodove u Firenzi, u utakmici koja se igra nakon dva iscrpljujuća dvoboja protiv Manchester Uniteda u Europskoj ligi. Neće moći računati na Rebića koji je dobio crveni karton u prethodnom kolu, dok problema s mišićem ima i Mario Mandžukić, no Zlatan Ibrahimović se oporavio i mogao bi konkurirati za nastup. Strijelac 14 golova ove sezone u Seriji A možda neće startati od prve minute, ali sigurno će ući barem s klupe.

U svakom slučaju, kod Piolija čak i igrači iz drugog plana igraju impresivno i Milan će sigurno pružiti dobru predstavu na stadionu Artemio Franchi. Ipak, nešto će se pitati u ovoj utakmici i Fiorentinu koja vjeruje da može ravnopravno igrati sa svakim i nikako ne namjerava u ovoj utakmici izgubiti…

Prethodni dvoboji:
29.11.20 Milan2:0Fiorentina SA
22.02.20 Fiorentina1:1Milan SA
29.09.19 Milan1:3Fiorentina SA
11.05.19 Fiorentina0:1Milan SA
22.12.18 Milan0:1Fiorentina SA

Izostanci i ozljede:

Fiorentina: Sofyan Amrabat (ozljeda leđa), Aleksandr Kokorin (ozljeda kuka), Igor (ozljeda koljena)

Milan: Maldini D. (ozljeda koljena), Mandžukić M. (ozljeda mišića), Rebić A. (suspenzija)

Milan osvaja Scudetto

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Prognoza:

S obzirom na sve viđeno u posljednje vrijeme, možemo očekivati otvorenu utakmicu između Fiorentine i Milana, u kojoj bi obje momčadi trebale imati faze dominacije na terenu. Mi vjerujemo da će to i konkretizirati pa nam se kao najbolja oklada čini oba daju gol, uz kvotu 1.81 koju nudi kladionica 22bet.

Uz dužno poštovanje prema domaćima, Milan je unatoč svemu klasa iznad Fiorentine ove sezone pa kvota na pobjedu 2.13 djeluje kao nešto što treba odigrati. “Viole” igraju promjenjivo i sada kada im više ne gori pod petama, pitanje je mogu li svih 90 minuta odigrati koncentrirano te tako izbjeći poraz.

Okladu na pobjedu Milana uvijek je moguće dodatno pojačati kombinacijom s više od 2.5 pogotka, uz kvotu 3.44, što je sasvim realan scenarij ove utakmice, a drugi veliki koeficijent kojeg se isplati ganjati je zbroj golova iznad 3.5, uz kvotu 3.32, što bi se lako moglo ostvariti.

Ne smijemo nikako zaboraviti niti klađenje uživo, jer moglo bi biti vatre na travnjaku, a samim time i prilika za brzu reakciju i dobru zaradu. U posljednjih 20 minuta utakmice očekuje se barem jedan pogodak, na što se može dobiti live kvota iznad 2 i to je jedna od zanimljivijih opcija za odigrati…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.81

Oba daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.13

Pobjeda Milana 2.13

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top