Brighton – Newcastle – Tipovi za klađenje i najava Premiershipa

Forma:
WLLLD
  • Stadion: Amex, Brighton
  • Početak: 20. ožujak 2021., 21:00
Forma:
DDDLL
Domaćin1.62
Remi 3.48
Gost 6.70
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Borba za opstanak u Premiershipu definitivno još nije riješena. Možda su Sheffield United i West Bromwich Albion već gotovo otpisani, ali još će im se netko morati pridružiti sljedeće sezone u Championshipu.

Nema sumnje, uz Fulham ozbiljni kandidati za ispadanje još su Brighton i Newcastle. Upravo ova dva kluba međusobno igraju na Amex stadionu ove subote, a pobjeda zaista vrijedi dvostruko i značajno povećava izglede za opstanak u Premiershipu.

Brighton je ove sezone imao bezbroj loših utakmica, ali pobjedom na Anfieldu protiv aktualnog prvaka Liverpoola pokazao je da ipak ima momčad koja na svoj dan može igrati impresivno i kažnjavati pogreške protivnika.

Momčad Grahama Pottera nakon tog podviga nanizala je još nekoliko neuspjeha, ali zatim i svladala prošlog vikenda Southampton u gostima, osvojivši izuzetno bitne bodove. Najveće zvijezde Brightona, Lallana, Wellbeck i Trossard polako dižu formu pa navijači ovog kluba iz južne Engleske imaju razloga za optimizam i protiv Newcastlea.

A svima dobro poznate crno-bijele “svrake” preživjele su potkraj godine seriju od 11 utakmica bez pobjede, no sada su ušle u novu i čekaju trijumf već 5 utakmica, s tim da su posljednje tri remizirale.

Trener Steve Bruce muku muči s ozljedama važnih igrača. Nema na raspolaganju Calluma Wilsona, strijelca 10 pogodaka ove sezone i junaka pobjede protiv Evertona, dok su još ozlijeđeni Francuz Saint-Maximin, Paragvajac Almiron i Švicarac Schär, sve vrlo korisni nogometaši.

Baš zbog toga Newcastle dolazi u Brighton kao autsajder, no to nikako ne znači da nužno mora izgubiti ovu utakmicu. Gosti će pokušati odigrati čvrsto i organizirano i izvući najmanje bod, no ako Lallana i ostatak društva unatoč tome pronađe pukotinu u obrani “svraka”, crno-bijeli će morati pokazati neko sasvim novo lice kako bi se spasili od poraza…

Prethodni dvoboji:
20.09.20 Newcastle0:3Brighton EPL
20.07.20 Brighton0:0Newcastle EPL
21.09.19 Newcastle0:0Brighton EPL
27.04.19 Brighton1:1Newcastle EPL
20.10.18 Newcastle0:1Brighton EPL

Izostanci i ozljede:

Brighton: Andone F. (ozljeda koljena), Connolly A. (ozljeda donjeg dijela leđa), Lamptey T.(ozljeda bedra), March S. (ozljeda koljena), Webster A. (ozljeda gležnja)

Newcastle: Almiron M. (ozljeda koljena), Saint-Maximin A. (ozljeda prepona), Schär F.(ozljeda koljena), Wilson C. (ozljeda bedra)

Newcastle ispada iz Premiershipa

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Prognoza:

Što zbog ozljeda gostiju, što zbog kvalitete koja definitivno ide na stranu domaćih, Brighton je izraziti favorit za pobjedu u ovom dvoboju i koeficijent 1.62 kojeg nudi kladionica 22bet sasvim je solidna prilika za uvećati svoj ulog, što se u ovom dvoboju, ako uzmemo u obzir sve faktore, ipak čini kao najbolja oklada.

Međutim, iako to nije bio slučaj u nekim prethodnim utakmicama Newcastlea, mi vjerujemo da bi u ovom susretu moglo biti golova, a kvota 2.22 na više od 2.5 pogotka nešto je što definitivno vrijedi probati odigrati.

Također će zasigurno neki poželjeti kombinirati ove dvije oklade, za što 22bet nudi sasvim solidni koeficijent 2.95, a za one kojima to nije dovoljno, tu je uvijek oklada na crveni karton i penal uz kvotu 11, što se u derbijima začelja često pretvara u realnost.

Oni koji igraju na male koeficijente nemaju baš dobar izbor oklada, osim možda da Newcastle neće dobiti niti jedno od poluvremena, uz kvotu 1.33, no to nije stil igre koji donosi dugoročnu zaradu. Tko ima mogućnosti, svakako preporučujemo i klađenje uživo, jer već početak utakmice mogao bi još bolje pokazati u kojem će se smjeru ovaj dvoboj odvijati…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.62

Pobjeda Brightona

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.22

Više od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top