Parma vs Roma – Tipovi za klađenje i najava Serie A

Forma:
DLLDL
  • Stadion: Ennio Tardini, Parma
  • Početak: 14. ožujak 2021., 15:00
Forma:
WWWLW
Više od 2.5 gola1.66
Manje od 2.5 gola2.22
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Parma je velikoj nevolji, ali odlučila je pasti pucajući! Tako barem izgleda nakon što je momčad koju trenutno vodi Roberto D’Aversa odigrala 3:3 u prethodnom kolu protiv Fiorentine, komplicirajući time borbu za opstanak “violama”.

Za Parmu je situacija još puno teža nego za Fiorentinu i morat će ući u seriju pobjeda ako želi imati ikakve izglede ostati dio elitnog talijanskog nogometnog klupskog ranga. A čekat će je i neki izuzetno teški protivnici, poput Rome koja dolazi na Ennio Tardini ove nedjelje.

Rimljani predstavljaju jedno od najugodnijih iznenađenja talijanske Serie A ove sezone. Momčad Paula Fonsece dobro je posložena, a igra otvorenog garda i u pravilu pobjeđuje, zbog čega se ravnopravno bori s Juventusom, Napolijem i Atalantom za dva preostala mjesta koja vode u Ligu prvaka, uz Inter i Milan koji bi se trebali također naći u elitnom europskom nogometnom natjecanju.

Uz Džeku, Pedra i Mayorala kao napadački trojac, Roma igra atraktivan nogomet u kojem golijade nisu rijetkost, iako je protiv Brage u Europskoj ligi pokazala da može odigrati i taktički disciplinirano te strpljivom igrom slomiti protivnika.

Možda ovaj dvoboj rimska momčad igra između dva okršaja sa Šahtarom u osmini finala Europske lige, no Parma neko veliko opuštanje gostiju ne može očekivati pa će Gervinho i ostatak društva morati biti na visini zadatka, ako žele ostvariti pobjedu.

U svakom slučaju, Roma ulazi kao izraziti favorit u ovom utakmicu koja bi mogla odrediti budućnost Parme, jer u slučaju poraza moglo bi doći do raspada sistema u završnici sezone i niza neuspjeha koji bi klub gurnuli na posljednje mjesto ljestvice, što navijačima sigurno ne bi bilo drago.

Zato će D’Aversa i njegovi mušketiri hrabro istrčati na bojno bolje i dati sve od sebe da kreiraju senzaciju, koja bi nadu u eventualni opstanak produljili na još najmanje tri tjedna, s obzirom da nakon ovog kola slijedi dvotjedna reprezentativna pauza…

Prethodni dvoboji:
22.11.20 Roma3:0Parma SA
08.07.20 Roma2:1Parma SA
16.01.20 Parma0:2Roma COP
10.11.19 Roma2:0Parma SA
26.05.19 Parma2:1Roma SA

Izostanci i ozljede:

Parma: Lautaro Valenti (ozljeda mišića), Andrea Conti (ozljeda mišića), Hans Nicolussi Caviglia (ozljeda koljena), Andreas Cornelius (ozljeda mišića), Joshua Zirkzee (ozljeda leđa)

Roma: Nicolò Zaniolo (ozljeda mišića), Jordan Veretout (ozljeda koljena)

Roma u TOP 4 Serie A

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Prognoza:

Po svemu što smo vidjeli ove sezone u talijanskoj Seriji A, utakmica Parme i Rome ne može nikako završiti 0:0, a mogli bismo vidjeti i pregršt pogodaka. Koeficijent 1.66 da će pasti više od 2.5 gola kojeg nudi kladionica 22bet djeluje obećavajuće, a neki će zasigurno probati igrati i na više od 3.5 gola, uz kvotu 2.57.

Iako je Roma izraziti favorit u ovom susretu, gusti raspored gostiju trebao bi učiniti svoje i dovesti do zamora materijala. Vjerujemo da bi Parma mogla imati ravnopravne faze utakmice, zbog čega se oklada da oba daju gol uz koeficijent 1.70 čini kao još jedna vrlo zanimljiva opcija.

Za one hrabrije koji ciljaju na velike dobitke, oklada na pobjedu Rome uz više od 3.5 gola na utakmici, uz kvotu 3.94 iskače kao vrlo atraktivna opcija, dok će ziheraši vjerojatno tražiti kvotu 1.20 u dvoznaku na Rimljane, što je najočekivaniji rezultat u ovoj utakmici, no zasigurno ima i boljih opcija kako zaraditi u ovom atraktivnom talijanskom nogometnom dvoboju…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.70

Oba daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.66

Više od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top