Arsenal vs Tottenham – Tipovi za klađenje i najava Premiershipa

Forma:
WDWWL
  • Stadion: Emirates, London
  • Početak: 14. ožujak 2021., 17:30
Forma:
WWWWW
Oba daju gol1.73
Oba ne daju gol2.05
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Punih pet godina navijači Arsenala čekaju St. Totteringham’s Day, bizarni blagdan koji označava da je njihova momčad matematički osigurala mjesto ispred Tottenhama u aktualnoj sezoni Premiershipa. Po svemu sudeći, to se neće dogoditi ni u 2021. godini, a posljednju priliku približiti se mrskom rivalu imaju ove nedjelje u novom izdanju derbija sjevernog Londona.

Arsenalu prijeti jedan od najgorih plasmana otkad je Premiershipa, ali Mikel Arteta prebrodio je krizu i ostao na klupi, a ovog proljeća njegovi “topnici” ipak bolje izgledaju na travnjaku, o čemu svjedoči i nedavna pobjeda protiv Leicestera.

Ipak, u prethodnom kolu remi protiv Burnleyja bio je novi veliki korak unazad pa okršaj s Tottenhamom predstavlja ključni dvoboju u težnji osvajanja pozicije koja vodi u Europu sljedeće jeseni.

Mourinhov Tottenham također nije briljirao u mnogim utakmicama Premiershipa ove sezone, zbog čega je tijekom zime ispao iz borbe za titulu prvaka, a čak se počelo pisati i o odlasku slavnog Portugalca.

Međutim, posljednji nastupi Spursa bili su impresivni, a tri trijumfa u nizu u engleskom prvenstvu uz samo jedan primljeni pogodak vratili su Kanea, Sona i društvo u igru za osvajanje jednog od mjesta koja vode u Ligu prvaka, pod uvjetom da nastave u jednakom ritmu.

Baš zbog toga Spursi ulaze s laganom prednošću u ovaj dvoboj, no povijest nas uči da se u derbiju sjevernog Londona svašta može očekivati. Sada je tu još i Mourinho kao poseban začin i sigurno će biti vatreno, a nije nevažno spomenuti da je Tottenham pobijedio na svom stadionu 2:0 u prvom dijelu sezone.

Ova utakmica igra se između dva nastupa u Europskoj ligi i jedne i druge momčadi. Tottenham igra s Dinamom, Arsenal s Olympiakosom, a upravo ovo natjecanje način je na koji se može izboriti nastup u Ligi prvaka. No, što se motivacije tiče, ipak će londonski derbi biti prioritet i Arteti i Mourinhu, koji nikako ovaj beskompromisni okršaj ne žele izgubiti…

Prethodni dvoboji:
06.12.20 Tottenham2:0Arsenal EPL
12.07.20 Tottenham2:1Arsenal EPL
01.09.19 Arsenal2:2Tottenham EPL
02.03.19 Tottenham1:1Arsenal EPL
19.12.18 Arsenal0:2Tottenham EFL

Izostanci i ozljede:

Arsenal: Nema težih ozljeda

Tottenham: G. Lo Celso (ozljeda koljena)

Tottenham u TOP 4 Premiershipa

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Prognoza:

Mourinhova momčad možda je dobro čuvala mrežu u svojim posljednjim dvobojima, ali čarolija derbija sjevernog Londona dosad je bila upravo u prštanju pogodaka na obje strane. Baš zbog toga oklada da će obje momčadi dati pogodak, uz kvotu 1.73 koju daje kladionica 22bet djeluje kao jedna od boljih oklada za ovu, sasvim neizvjesnu utakmicu.

Kao što smo već ranije naglasili, mala prednost u ovom susretu ipak ide Spursima, s čim se kladionice baš i ne slažu. Zbog toga je moguće uzeti kvotu 1.54 na X2 gostiju, što se svakako čini izglednije od istog tipa oklade na ove sezone prilično razočaravajuće nogometaše Arsenala.

Za lovce na visoke kvote pobjeda Tottenhama uz više od 2.5 pogotka ide uz koeficijent 6.05, što bi se moglo ostvariti, dok će ziheraši vjerojatno tražiti priliku u nekoj od “NE” oklada, poput one da brojka 3 neće biti u konačnom rezultatu, uz kvotu 1.20.

U svakom slučaju, ne smijemo zaboraviti niti klađenje uživo na ovu utakmicu koje bi moglo donijeti lakši put do dobitka kad vidimo kako se stvari razvijaju, a posebno spremni budite na uplate u posljednjih 20 minuta, kada bi mogao pasti još barem jedan gol, za što se može dobiti kvota oko 2 ili čak više.

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.54

Tottenham ishod utakmice X2

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.73

Oba daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top