Atletico M. vs Real Madrid – Tipovi za klađenje i najava La Lige

Oblik:
WLLDW
  • Stadion: Wanda Metropolitano, Madrid
  • Početak: 7. ožujak 2021., 16:15
Oblik:
DWWWW
Više od 2.5 gola2.17
Manje od 2.5 gola1.68
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Pred nama je još jedan madridski derbi koji bi ovaj put mogao čak i riješiti pitanje prvaka Španjolske. Naime, Diego Simeone i njegova crveno-bijela družina imaju jedinstvenu priliku dotući Real Madrid i napraviti ogroman korak prema drugoj tituli u domaćem prvenstvu, u eri argentinskog stručnjaka na klupi Atletica.

“Colchonerosi” su odradili perfektan jesenski dio sezone, a unatoč nedavnim posrtajima protiv Levantea još uvijek drže i Real i Barcelonu na sigurnoj distanci. Pobjeda Atletica u ovom derbiju vjerojatno bi u potpunosti izbacila momčad Zinedinea Zidanea iz šampionske utrke i domaći to dobro znaju.

Međutim, Simeone sigurno neće od svojih igrača tražiti opću ofenzivu, jer to nije u njegovom stilu. Dapače, možemo očekivati oprezni Atletico koji će pokušati iskoristiti slabosti protivnika i kroz pukotine gostujuće obrane doći do odlučujuće prednosti.

Real je posljednjih tjedana muku mučio s ozljedama. U posljednjem remiju sa Sociedadom nedostajalo mu je čak 9 nogometaša, uključujući i mnoge prvotimce. Situacija se ipak popravlja pa bi Zidane za ovaj dvoboj možda mogao računati na Karima Benzemu, dok Hazard, Ramos, Carvajal i Militao ostaju izvan stroja.

Atleticu će sigurno u ovom dvoboju nedostajati Yannick Carrasco, no ima dovoljno kvalitetnih rješenja prema naprijed, uključujući i Luisa Suareza, dar s neba za Simeonea u prethodnom prijelazom roku, kojeg se Barcelona na neodgovoran način riješila.

Urugvajac već ima 16 postignutih golova u La Ligi i na tome nema namjere stati, a pogodak protiv Reala zlata bi vrijedio. S druge strane, Luka Modrić pokušat će posložiti svoje suigrače na način koji im je donio vrijednu nedavnu pobjedu u osmini finala Lige prvaka u gostima protiv Atalante, no serija od četiri pobjede u nizu je prekinuta i pitanje je može li započeti nova u derbiju.

Kako god, možemo očekivati čvrstu utakmicu u kojoj će biti mnogo nadmudrivanja, a prednost ipak ide na stranu domaćina koji ovakvu priliku nokautirati mrskog rivala ne bi smio propustiti…

Prethodni dvoboji:
12.12.20 Real Madrid2:0Atletico M. La Liga
12.12.20 Real Madrid1:0Atletico M. La Liga
12.01.20 Real Madrid1:0Atletico M. Superkup
28.09.19 Atletico M.0:0Real Madrid La Liga
27.07.19 Real Madrid3:7Atletico M. ICC

Izostanci i ozljede:

Atletico: J. Giménez (ozljeda mišića), Y. Carrasco (udarac)

Real M.: Éder Militão (udarac), Sergio Ramos (ozljeda koljena), E. Hazard (ozljeda mišića), Carvajal (ozljeda mišića)

Atletico osvaja La Ligu

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Prognoza:

Iako je u posljednje vrijeme Real imao većih uspjeha u međusobnim dvobojima protiv Atletica, a zaustavio ga je i dvaput kad je bilo najvažnije, u finalu Lige prvaka, ova utakmica ipak bi trebala biti sasvim drukčija priča. Atletico će učiniti sve što može da ne izgubi, a koeficijent 1.49 kojeg 22bet nudi na 1X može biti odličan za double okladu, uz još jedan jednako obećavajući sportski događaj.

S obzirom koliko je toga na kocki, ne možemo niti očekivati golijadu u ovom dvoboju, pa oklada da će pasti manje od 2.5 pogotka, uz koeficijent 1.68 je svakako jedna od najboljih opcija u ovakvom derbiju, dok alternativu predstavlja oklada da obje momčadi NEĆE zabiti, uz 1.81.

Za one koji ipak traže malo veće kvote, tu je oklada na pobjedu Atletica uz manje od 2.5 pogotka, dostupna uz veliku kvotu 5.05, a ziheraši će vjerojatno pronaći okladu po svom ukusu u koeficijentu 1.21, da niti jedan od suparnika u ovom susretu neće pobijediti s točno dva razlike.

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.49

Atletico ishod utakmice 1X

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.68

Manje od 2.5 pogotka

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top