Bayern vs Borussia D. – Tipovi za klađenje i najava Bundeslige

Oblik:
WWLDW
  • Stadion: Allianz, München
  • Početak: 6. ožujak 2021., 18:30
Forma:
WWWWD
Više od 3.5 gola1.76
Manje od 3.5 gola2.06
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Bundesliga ulazi u svoju završnicu, a Bayern još uvijek nije osigurao naslov prvaka. To je zapravo prilično velika vijest, s obzirom na desetljeće totalne dominacije Bavaraca u Njemačkoj, no momčad koja je pokorila cijelu Europu u 2020. godini te odličnu igru okrunila trostrukom krunom, trenutno je ipak puno ranjivija.

Bayern pod vodstvom Hans-Dietera Flicka možda ima više osvojenih trofeja nego poraza u posljednjih godinu dana, no nedavni posrtaj protiv Eintrachta pokazao je da se s družinom iz Münchena definitivno može ravnopravno igrati, pogotovo na dan kad najveće zvijezde nisu raspoložene.

No, sljedeći neuspjeh Bavaraca mogao bi značiti i smjenu na vrhu ljestvice i to je nešto što u Münchenu nikako ne žele dopustiti, čak i kad im u goste dolazi, uz Leipzig svakako najopasniji mogući protivnik, dortmundska Borussia.

Zapravo, bit će to dvoboj dvije momčadi koje si nikako ne smiju priuštiti neuspjeh, jer Borussia je također ispucala svoje kredite i to u još većoj mjeri od svog protivnika u derbiju. Dapače, morat će zaredati impresivnim rezultatima tijekom proljeća, ako želi i sljedeće sezone igrati u Ligi prvaka.

Puno će toga za goste ovisiti o raspoloženju Erlinga Brauta Haalanda, 20-godišnjeg supernapadača koji je utrpao ove sezone 17 golova, no s druge strane bit će strašni Robert Lewandowski, aktualni nogometaš godine po izboru Fife, koji ima već 28 zabijenih golova i jednostavno ne prestaje zabijati.

Ozljede postoje u obje momčadi, ali ne bi trebale predstavljati bitan faktor. Kod Bayerna će od zvučnih imena nedostajati Tolisso i Douglas Costa, a kod Borussije ozlijeđeni Axel Witsel, no sve najveće zvijezde trebale bi biti spremne za okršaj.

Iako je Borussia Dortmund imala prije nekoliko dana tešku utakmicu protiv imenjaka iz M’gladbacha u njemačkom Kupu, motivacije neće nedostajati u velikom derbiju, a niti kod Bayerna koji je neočekivano rano ispao iz Kupa i mora se pokazati u Bundesligi i Ligi prvaka, ako želi opravdati visoka očekivanja svojih navijača.

U svakom slučaju, čeka nas otvorena utakmica i taktička bitka na travnjaku, u kojoj domaćin ima određenu prednost, barem na papiru…

Prethodni dvoboji:
07.11.20 Borussia D.2:3Bayern Bundesliga
30.09.20 Borussia D.2:3Bayern Superkup
26.05.20 Borussia D.0:1Bayern Bundesliga
09.11.19 Bayern4:0Borussia D. Bundesliga
03.08.19 Borussia D.2:0Bayern Superkup

Izostanci i ozljede:

Bayern: Tillman M. (ozljeda koljena), Tolisso C. (udarac), Costa D. (slomljen gležanj), Kouassi T.(ozljeda bedra), Nubel A. (ozljeda gležnja)

Borussia D.: Akanji M.(ozljeda mišića), Schmelzer M. (ozljeda koljena), Witsel A. (ozljeda Ahilove tetive)

Bayern osvaja Ligu prvaka 4.30

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Prognoza:

Bayern i Borussia Dortmund uz Stuttgart su momčadi na čijim utakmicama pada najviše golova u Bundesligi, ali derbi je ipak derbi i ne možemo ovaj put očekivati golijadu. Baš zbog toga koeficijent 2.06 kojeg daje 22bet da će pasti manje od 3.5 pogotka djeluje iznimno obećavajuće.

Minhenska momčad u seriji je od 4 uzastopne pobjede protiv dortmundskog rivala, a ne samo što bavarske zvijezde igraju najbolje kad je najvažnije, već su ove sezone, unatoč pokojem posrtaju, ipak klasa iznad Haalanda i društva pa kvota 1.55 na pobjedu djeluje razumno i upotrebljivo, dok je hendikep ipak previše rizičan.

Za one koji vole malo veće kvote, tu je čak 3.012 da obje momčadi NEĆE zabiti pogodak, što je uvijek moguće u derbiju, a povijest nas uči da ni oklada da će se dogoditi penal i crveni karton, uz kvotu 12, nije nemoguća varijanta u ovoj utakmici.

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

2.06

Manje od 3.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.55

Pobjeda Bayerna

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top