Manchester City vs Wolverhampton – Tipovi za klađenje i najava Premier lige

Oblik:
WWWWW
  • Stadion: Etihad, Manchester
  • Početak: 2. ožujak 2021., 21:00
Forma:
DWLWW
Oba daju gol2.65
Oba ne daju gol1.45
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nema trenutno u Europi momčadi koja izaziva veće strahopoštovanje od Manchester Cityja. Moćni nogometni stroj Pepa Guardiola u 2021. godini gazi sve pred sobom, a serija od 20 pobjeda u nizu u svim natjecanjima dovoljno govori kako igraju “građani” u posljednje vrijeme.

City je i dalje u igri za osvajanje sva četiri trofeja za koja se od početka sezone bori: Premiership, Ligu prvaka, FA i Liga kup. Ako bi u tome uspio, Guardiola bi napravio što nitko nikad nije ostvario, a vjerojatno niti neće. No, dalek je još i vrlo neizvjestan put do toga.

Ipak, u engleskom prvenstvu Manchester City gotovo da je već napravio dovoljno da može početi sa sigurnošću računati na ovaj trofej. Velika serija pobjeda prednost je povećala do čak 10 bodova ispred Manchester Uniteda i Leicester Cityja, što je apsolutno nedostižno, ako “građani” nastave igrati u istom stilu.

Ovog utorka na Etihad dolazi Wolverhampton, momčad iz donjeg doma ljestvice pa bi sve osim pobjede domaćina bila prvoklasna senzacija. Situacija s ozljedama Guradioline momčadi je odlična, svi su u sjajnoj formi, no ostaje pitanje motivacije, jer trofej gotovo da je osiguran, a City u drugim natjecanjima čekaju izuzetno teški dvoboji pa će biti zanimljivo vidjeti koliko će ozbiljno shvatiti dolazak “vukova”.

A Wolverhampton je definitivno u usponu. Momčad puna portugalskih reprezentativca prije otprilike mjesec dana pobjedom protiv Arsenala izašla je iz svoje krize i od tada je ozbiljan protivnik svakome.

Izostanak meksičkog napadača Raula Jimeneza i dalje je veliki hendikep za ovu momčad, ali već su navikli igrati bez njega i izgledaju bolje posloženi tijekom veljače. U svakom slučaju, ako Manchester City sasvim ozbiljno ne shvati ovaj dvoboj, “vukovi” bi mu mogli pomrsiti račune, a čak i protiv najboljeg izdanja “građana” na travnjaku, svakako će pružiti barem dostojanstven otpor.

Prethodni dvoboji:
25.10.20 Wolves1:3Manchester City
09.07.20 Wolves3:2Manchester City
09.11.19 Manchester City0:2Wolves
19.01.19 Wolves1:0Manchester City
02.10.18 Manchester City3:0Wolves

Izostanci i ozljede:

Manchester City: Ake N. (ozljeda mišića)

Wolverhampton: Boly W. (ozljeda bedra), Jimenez R. (potres mozga), Marcal F. (ozljeda mišića), Podence D. (ozljeda mišića)

Manchester City osvaja Ligu prvaka

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Prognoza:

Kvota na pobjedu Manchester Cityja od 1.17 možda će privući ziheraše, ali ne preporučujemo je igrati, zbog vrlo malog uvećanja dobitka, a nismo sigurni koliko su Guardiolini nogometaši motivirani punom snagom odigrati ovaj dvoboj.

Mi vjerujemo da bi Wolverhampton mogao barem nešto napraviti u ovoj utakmici i tu je kvota 2.65 na kladionici 22bet da će obje momčadi zabiti pogodak, što nam djeluje sasvim primamljivo.

Također treba uzeti u obzir i kvotu od čak 2.60 da će na ovom dvoboju pasti više od 3.5 pogotka, što se može dogoditi u dva slučaja: da i jedni i drugi trpaju golove, ali i da Manchester City pregazi goste.

Za one malo konzervativnije tu je i oklada da će pasti više od 2.5 pogotka (koef. 1.67), a ako se ne slažete s nama i smatrate da će City lako dobiti ovaj dvoboj, hendikep -1.5 na “građane” je 1.605 pa ga se svakako više isplati odigrati od čiste pobjede. No, kvota 2.325 da “vukovi” neće izgubiti s više od 1 razlike nekima će također biti zanimljiva.

Za one koji lupaju velike kvote pogodak Adame Traorea (9.5) jedna je mogućnosti igre, kao i ona već svima poznata kombinacija, crveni karton i penal, uz kvotu 11.

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

2.65

Oba daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.60

Više od 3.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top