Real Madrid vs Real Sociedad – Najava i tipovi za klađenje – 1.3.2021.

Oblik:
WWWWW
  • Stadion: Alfredo di Stéfano, Madrid
  • Početak: 1. ožujak 2021., 21:00
Forma:
DWLWW
Domaćin2.00
Remi 3.60
Gost 3.80
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako Real Madrid ne izgleda impresivno ove sezone kao u nekim prethodnima, momčad Zinedinea Zidanea i dalje je čvrsto u igri za osvajanje dva najvažnija trofeja ove sezone, Ligu prvaka i španjolsko prvenstvo.

Branitelj naslova u La Ligi ni prošle godine nije igrao bajno, ali je velikom serijom pobjeda u završnici prvenstva osvojio titulu, a isto planira i ove sezone, nadajući se pomoći Atletica, koji je s nekoliko posljednjih posrtaja zakomplicirao situaciju na vrhu.

Međutim, Real prvo mora prebroditi veliku krizu s ozljedama. Čak 9 važnih igrača nije na raspolaganju treneru Zidaneu, uključujući i istinske zvijezde, poput Hazarda, Benzeme i Sergija Ramosa. Sastav bez njih nije igrao impresivan nogomet u posljednjem susretu protiv talijanske Atalante, ali ostvario je pobjedu i nije protivniku dopustio da se razmaše. Unatoč svim nevoljama, u seriji je od 5 pobjeda u nizu, a naš Luka Modrić vrlo dobro dirigira trenutnim kadrom na terenu.

Real u La Ligi ove sezone ima već tri poraza na domaćem terenu, posljednji protiv Levantea 30. siječnja, a sada ga čeka novi izazov, dolazak imenjaka iz San Sebastiana.

Sociedad trenera Imanola Alguacila odlično je ušao u sezonu i neko vrijeme vodio u španjolskom prvenstvu, ali zatim je posustao, no i dalje je čvrsto u igri za plasman u europska natjecanja. Međutim, također muči muku s ozljedama, a to se posebno vidjelo protiv Manchester Uniteda u četvrtak u Europskoj ligi, u utakmici u kojoj je na Old Traffordu rezervna momčad domaćih bila bolja na terenu, u dvoboju koji je završio 0:0.

U svakom slučaju, ostao je Real Sociedad neporažen u prvoj utakmici u prvenstvu ove sezone u San Sebastianu (bilo je 0:0) i pokušat će to ponoviti i u gostima. Međutim, morat će značajno bolje igrati nego posljednjih tjedana, jer madridska momčad, koliko god problema imala, zna igrati na rezultat i veliki je favorit u ovom dvoboju.

Prethodni dvoboji:
20.09.20 Real Sociedad0:0Real Madrid
21.06.20 Real Sociedad1:2Real Madrid
06.02.20 Real Madrid3:4Real Sociedad
23.11.19 Real Madrid3:1Real Sociedad
12.05.19 Real Sociedad3:1Real Madrid

Izostanci i ozljede:

Real Madrid: Benzema K.(ozljeda mišića), Carvajal D. (ozljeda mišića), Hazard E. (ozljeda mišića), Marcelo (ozljeda lista), Militao E. (ozljeda mišića), Odriozola A.(ozljeda mišića), Ramos S.(ozljeda koljena), Rodrygo (ozljeda bedra), Valverde F. (ozljeda mišića)

Real Sociedad: Ayesa G.(ozljeda gležnja), Elustondo A.(ozljeda gležnja), Fernandez C.(ozljeda mišića), Merino M.(žuti kartoni), Moya M. A.(ozljeda koljena), Sangalli L.(ozljeda koljena), Sola A.(ozljeda koljena), Zaldua J.(ozljeda mišića)

Real Madrid osvaja španjolsko prvenstvo

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Prognoza:

Unatoč svojoj evidentnoj ranjivosti, Real Madrid ipak je izraziti favorit u ovom dvoboju, pogotovo jer igra protiv momčadi koja ima jednak broj problema s ozljedama i nije u velikoj formi.

Koeficijent na pobjedu Reala 2.00 koji možete dobiti u kladionici 22bet predobar je da ga ne bismo uzeli u obzir, jer ako je vjerovati povijesti, počinje razdoblje u kojem madridski klub postaje sve snažniji i igrat će sve bolje.

Jednako zanimljiva oklada svakako je klađenje da obje momčadi neće zabiti pogodak (koef. 1.95), na temelju mučenja i jednih i drugih u posljednjim utakmicama pred suparničkim vratima, kao i čvrstoj igri koju su pokazivale prema nazad, prije svega Real.

Baš zbog toga zanimljiv je i koeficijent 1.94 na manje od 2.5 gola na ovoj utakmici, a za one koji možda žele malo pojačati kvotu, svakako su tu hendikep -1.5 na pobjedu Reala s dva ili više razlike, na kvotu 3.78, ali i kombinacijska oklada na pobjedu Madriđana uz manje od 2.5 gola, na kvotu 4.44, što također djeluje obećavajuće.

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

2.00

Pobjeda Real Madrida

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.95

Obje momčadi NE daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top