Everton vs Southampton – Tipovi za klađenje i najava Premier lige

Oblik:
WLLWD
  • Stadion: Goodison Park, Liverpool
  • Početak: 1. ožujak 2021., 21:00
Forma:
LDLWL
Domaćin2.03
Remi 3.48
Gost 3.70
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Carlo Ancelotti u karijeri je možda doživio vrhunac osvojivši triput Ligu prvaka, s Milanom i Real Madridom, no i ova sezona na čelu Evertona spada među impresivna postignuća slavnog talijanskog stručnjaka.

Momčad s Goodison Parka napokon je izašla iz sjene svog gradskog rivala Liverpoola i prijeti završiti ispred Kloppove družine u Premiershipu, što je donedavno bilo apsolutno nezamislivo. Važan korak u toj misiji svakako je napravljen u izravnom obračunu u prethodnom kolu, u kojem je golovima Richarlisona i Sigurdssona Everton ostvario fantastičnu pobjedu i najavio velike stvari u završnici sezone.

No, ako želi završiti ispred Liverpoola, Ancelotti mora pobjeđivati iz tjedna u tjedan, a sljedeći njegov suparnik bit će Southampton ovog ponedjeljka, momčad koja je ove sezone već mnogim favoritima otkinula bodove.

Everton je u seriji od tri poraza u nizu kod kuće u Premiershipu, od Fulhama, Newcastlea i Manchester Cityja pa si svakako ne smije dopustiti još jedan. Situacija s ozljedama je prilično dobra i najvažniji igrači bit će na raspolaganju svom treneru pa momčad iz Liverpoola svakako cilja na osvajanje tri boda u ovom dvoboju.

Southampton s druge strane je imao odličnih razdoblja u engleskom prvenstvu ove sezone te se čvrsto držao sredine ljestvice, da bi u posljednje vrijeme ipak pao. Poraz 9:0 od Manchester Uniteda početkom veljače ostavio je trag na momčad Ralfa Hassenhütlla koja nikako da vrati samopouzdanje i već više od mjesec dana ne zna za trijumf u Premiershipu, a jedino je trijumf u FA kupu protiv Wolverhamptona malo popravio dojam razočaravajuće forme “svetaca”.

Problem su svakako i ozljede. Theo Walcott je ove sezone odigrao mnogo dobrih utakmica u dresu Southamptona, ali ovaj će dvoboj propustiti zbog ozljede bedra, a izvan stroja je i Walker-Peters, dok je upitan i nastup Minamina.

No, povijest nas uči da što je bliže zoni ispadanja, Southampton igra sve bolje, a proljetni dio sezone je obično najuspješniji za ovu momčad. Zato “svece” ne treba otpisati ni u ovom dvoboju, iako u njega definitivno ne ulaze u ulozi favorita.

Prethodni dvoboji:
25.10.20 Southampton2:0Everton
09.07.20 Everton1:1Southampton
09.11.19 Southampton1:2Everton
19.01.19 Southampton2:1Everton
02.10.18 Everton1:2Southampton

Izostanci i ozljede:

Everton: Gbamin J. (ozljeda Ahilove tetive), Mina Y. (ozljeda lista)

Southampton: Diallo I. (ozljeda bedra), Obafemi M. (ozljeda), Smallbone W. (ozljeda koljena), Romeu O. (slomljen gležanj), Walcott T. (ozljeda bedra), Walker-Peters K (ozljeda bedra)

Everton završava sezonu među TOP 6

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Prognoza:

Nakon pobjede nad Liverpoolom, momčad Evertona je u naletu, a iako definitivno nije jedan od najboljih domaćina u Premiershipu, ovaj put mora ići na tri osvojena boda, za što kadionica 22bet nudi primamljivi 2.03 koeficijent koji vrijedi odigrati, jer forma suparnika ukazuje da bi domaćin trebao pobijediti.

S obzirom da obrane ovih suparnika često nisu na visini zadatka, svakako zanimljivo djeluje i klađenje da će pasti na utakmici više od 2.5 gola (1.95), kao i da će obje momčadi zabiti pogodak (1.76).

Za one koji ganjaju velike kvote, predlažemo kombinacijske oklade. Pa tako možete igrati da će Everton pobijediti, a na susretu pasti više od 2.5 pogotka, uz koeficijent 3.38, dok je -1.5 hendikep na domaću momčad ponuđen uz kvotu 3.62, što također izgleda zanimljivo. Naravno, za one kojima su i to premali koeficijenti, tu je kvota 11 na okladu da će se na utakmici dogoditi i penal i crveni karton, kvota 7 da ćemo vidjeti u večernjem dvoboju barem jedan autogol.

S druge strane, ziherašima predlažemo kvotu 1.31 na 1X okladu u korist Evertona ili okladu na pogodak domaćina na utakmici, uz koeficijent 1.25.

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

2.03

Pobjeda Evertona

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.95

Više od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top