PSG vs. Bayern – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
W W L W W
  • Parc des Princes
  • Početak: 13. travanj 21:00
Forma:
D L W W W
PSG
Manje od 3.5 gola1.83
Bayern
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Malo smo boljih utakmica vidjeli ove sezone od onog što su prezentirali na Allianz Areni prošli tjedan nogometaši Bayerna i Paris Saint-Germaina. Bio je to festival ofenzivnog i učinkovitog nogometa u kojem su se bolje snašli gosti i pobijedili 3:2, osvetivši se tako za poraz u prošlogodišnjem finalu Lige prvaka.

No, momčad Maurizija Pochettina odradila je tek pola posla, a unatoč odličnom rezultatu koji jamči prolazak dalje čak i uz minimalni poraz, pod uvjetom da Parižani ne prime tri ili više pogodaka, ništa još nije riješeno u ovom uzbudljivom okršaju četvrtfinala elitnog klupskog nogometnog natjecanja.

PSG svakako ima razloga za optimizam. Na krilima impresivnog Kyliana Mbappea i sve manje sebičnog Neymara momčad polako diže formu baš u najvažnijem dijelu sezone, u nadi da će napokon u svoje vitrine po prvi put spremiti i najprestižniji trofej klupskog nogometa.

Da u Parizu vlada optimizam i nogometna euforija potvrdila je u subotu uvjerljiva pobjeda 4:1 protiv Strasbourga, za ostanak u igri za osvajanje naslova francuskog prvaka. Jednako dobar nastup očekuje se na Parku Prinčeva kad dođe Bayern, kao i protiv Barcelone koja u prethodnom kolu Lige prvaka nije u uzvratu mogla nadoknaditi nastali deficit na Camp Nouu.

Pochettinu će svakako faliti ozlijeđeni Verratti, Marquinhos, Icardi, Bernat i Diallo, ali to je ništa u odnosu na probleme s kojima se trenutno nose Bavarci.

Naime, u Bayernu vlada prava bolnica i Hans Flick ima težak zadatak kako pronaći 11 kvalitetnih prvotimaca za ovaj uzvratni dvoboj. Robert Lewandowski, strijelac čak 40 golova ove sezone nije se uspio oporaviti od ozljede koljena, a pridružili su mu se među otpisanima Boateng, Coman, Sule i Goretzka, uz već ranije ozlijeđene Tolissa i Douglasa Costu, dok je Gnabry obolio od koronavirusa te je njegov nastup upitan, kao i onaj Lucasa Hernandeza.

Naravno, kao i svaki put ranije u povijesti, Nijemci se unatoč svim nedaćama sigurno neće predati i pokušat će kreirati čudesni preokret, no remi 1:1 protiv Union Berlina za vikend pokazuje da su problemi Bayerna veliki i ovo je prilika koju PSG jednostavno mora iskoristiti…

Prethodni dvoboji:
07.04.21 Bayern2:3PSG UCL
23.08.20 PSG0:1Bayern UCL
21.07.18 Bayern3:1PSG ICC
05.12.17 Bayern3:1PSG UCL
27.09.17 PSG3:0Bayern UCL

Izostanci i ozljede:

PSG: Bernat J. (ozljeda koljena), Diallo A. (bolest), Florenzi A. (bolest), Icardi M. (ozljeda mišića) Kurzawa L. (ozljeda lista), Letellier A. (ozljeda), Marquinhos (ozljeda prepona), Verratti M.(bolest), Roca M. (udarac)

Bayern: Boateng J. (ozljeda koljena), Coman K. (ozljeda koljena), Costa D. (slomljen gležanj), Gnabry S. (bolest), Goretzka L. (ozljeda mišića), Hoffmann R. (ozljeda koljena), Lewandowski R.(ozljeda koljena), Sule N. (ozljeda mišića), Tolisso C. (ozljeda tetive), Tillman M. (ozljeda koljena)

PSG osvaja Ligu prvaka

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Istina je da smo u prvoj utakmici gledali pravi spektakl i kišu golova, no u uzvratu su ulozi dvostruko veći i ne možemo očekivati ništa slično.

Pochettino će čvrsto postaviti svoju momčad koja neće srljati, a ako prva zabije, u redovima gostiju moglo bi doći do psihičkog pada, što bi dodatno umrtvilo utakmicu. U svakom slučaju, golova bi trebalo biti, ali ne baš previše, pa oklada na zbroj golova, manje od 3.5 za koju kladionica 22bet nudi kvotu 1.83 djeluje odlično.

Drugi tip koji predlažemo svakako je dvoznak na PSG, uz kvotu čak 1.71. Iako Parižani mogu proći dalje i uz minimalni poraz, stanje u momčadi Bayerna je takvo da mu neće biti lako u gostima pobijediti tako vrhunskog protivnika pa čak ni u ovim okolnostima.

Od ostalog, izdvajamo 5.55 kvotu na pobjedu PSG-a uz hendikep -1.5, što će oni hrabriji svakako poželjeti odigrati kad uzmu sve faktore u ovoj utakmici u obzir, a ne zaboravimo ni klađenje uživo, koje bi nam moglo otvoriti neke sasvim nove mogućnosti za zaradu, kada napokon vidimo kako se stvari zaista razvijaju na travnjaku…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.71

PSG 1X

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.83

Manje od 3.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top