Atalanta vs. Juventus – Tipovi za klađenje i najava Serie A

Forma:
W W W L W
  • Gewiss Stadium
  • Početak: 18. travanj 15:00
Forma:
W W D L W
Atalanta
Oba daju gol: Da1.50
Juventus
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon devet uzastopnih naslova prvaka Italije, malotko je uoči sezone mogao prognozirati da će Juventus 8 kola prije kraja ovogodišnjeg prvenstva igrati u gostima kod Atalante, utakmicu u kojoj porazom može čak i ugroziti svoje mjesto u Ligi prvaka sljedeće sezone.

No, iza crno-bijelih razočaravajući su mjeseci u kojima je Inter pobjegao na vrhu Serie A, a ispali su i u Ligi prvaka, u dvoboju s Portom u kojem su bili veliki favoriti.

Sada Ronaldo, Dybala i društvo sezonu moraju spašavati protiv momčadi koja im u prošlosti nije bila ni do koljena! I to dva puta. S Atalantom igraju ove nedjelje u prvenstvu, a za mjesec dana i u finalu talijanskog Kupa, jedinoj utakmici koja “Staroj Dami” može donijeti trofej u 2021. godini.

Gian Piero Gasperini zaista može biti ponosan na svoju Atalantu. Već treću sezonu u nizu drži je na samom vrhu ljestvice, a cilj je ponovo je odvesti u Ligi prvaka. Plavo-crni iz Bergama i dalje njeguju ofenzivni nogomet i u njihovim utakmicama uvijek padaju golovi, s Murielom i Zapatom kao strijelcima koji ne prestaju zabijati te respektabilnom veznom linijom u kojoj je svoje mjesto pronašao i naš Mario Pašalić.

Nakon poraza od vodećeg Intera, Atalanta je u pozitivnom nizu od četiri pobjede u Seriji A, a sada ima novi veliki test, protiv najuglednijeg mogućeg protivnika. Pobjedom bi napravila ogromni korak prema elitom europskom klupskom nogometnom natjecanju, a kladionice je čak stavljaju u ulogu favorita.

Međutim, Juventus je ove sezone možda primio nekoliko bolnih šamara od momčadi iz donjeg dijela ljestvice, poput Beneventa i Torina, ali u dvobojima protiv jakih suparnika uvijek je bio na visini zadatka, o čemu svjedoči i nedavna pobjeda protiv Napolija, kao i izbacivanje Intera u Kupu. A Cristiano Ronaldo možda je povremeno nervozan, no s 25 postignutih golova u ligi i dalje radi razliku na terenu pa se goste nikako ne smije podcijeniti.

Andrea Pirlo može biti itekako sretan što mu uprava još nije uručila otkaz, iako je u Italiji strpljenje klupskog vodstva rijetkost. Sada ima šansu zahvaliti se onima koji su ga unatoč manjku iskustva postavili za trenera Juventusa, i potvrditi da ipak ima potencijal napraviti nešto veliko u budućnosti…

Prethodni dvoboji:
16.12.20 Juventus1:1Atalanta SA
11.07.20 Juventus2:2Atalanta SA
23.11.19 Atalanta1:3Juventus SA
19.05.19 Juventus1:1Atalanta SA
30.01.19 Atalanta3:0Juventus COP

Izostanci i ozljede:

Atalanta: Cristian Romero (suspenzija), Hans Hateboer (ozljeda gležnja), Matteo Pessina (bolest)

Juventus: Federico Bernardeschi (bolest)

Juventus osvaja Serie A

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Svaka utakmica je priča za sebe, pogotovo ako se radi o derbiju, ali Atalanta je momčad koja zaista igra otvorenog garda, zbog čega se isti scenarij na travnjaku često ponavlja.

A to je scenarij u kojem obje momčadi postižu pogodak, što se dogodilo u prethodna četiri dvoboja ove dvije momčadi. Kladionica 22bet nudi koeficijent 1.5 na tu okladu, koja nam djeluje najboljom za ovu utakmicu.

Ipak, unatoč dokazanoj kvaliteti momčadi iz Bergama, potvrđenoj i na europskoj sceni, Juventus je ove sezone u Italiji u dvobojima s rivalima s vrha ljestvice uvijek bio na visini zadatka, a tako će vjerujemo biti i ovaj put. Gosti su podcijenjeni od strane kladionica, a kvota čak 1.60 na dvoznak na goste iz Torina čini se kao odlična prilika za zaradu.

Od ostalih oklada naravno da čista pobjeda Juventusa dolazi u obzir, uz kvotu 2.78 koja je još prošle sezone bila nezamisliva u Seriji A uoči bilo koje utakmice ovog moćnog kluba. A za one koji vjeruju da će utakmica ipak biti tvrda i šahovska, oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola uz kvotu 2.42 optimalan je izbor oklade.

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.50

Oba daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.60

Juventus X2

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top