Real Madrid vs. Atletico – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava španjolskog Superkupa

Forma:
W W W W W
  • King Fahd Stadium
  • Početak: 10. siječanj 20:00
Forma:
W L W D L
DOMAĆIN 2.10
Remi 3.55
GOST 3.55
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U Saudijskoj Arabiji ovog tjedna na rasporedu je španjolski Superkup, a najzanimljiviju utakmicu polufinala svakako igraju Real i Atletico.

Aktualni lider u La Ligi izgleda impresivno ove sezone pod vodstvom Carla Ancelottija. Real pobjeđuje iz kola u kolo te već dugo ne zna za neuspjeh na španjolskoj i europskoj sceni, što ga čini trenutno jednim od najuspješnijih klubova u Europi.

Za odlične rezultate usluge prije svega idu odličnoj ofenzivi. Tu ključnu ulogu igra Jude Bellingham, strijelac brojnih ključnih golova tijekom jeseni. Ancelotti je pomaknuo Engleza prema naprijed u odnosu na poziciju na kojoj je igrao u bivšim klubovima. To se pokazalo kao pun pogodak.

Vinicius Junior oporavio se od ozljede i konkurirat će za sastav u ovoj utakmici, dok se očekuje i nastup Brazilca Rodryga pa golovi za Real u ovom dvoboju ne bi smjeli izostati.

U sredini pak terena Luka Modrić se nada određenoj minutaži, no talijanski strateg trebao bi ipak dati prednost Aurelienu Tchouaméniju i Federicu Valverdeu, barem na početku utakmice.

Real najviše problema ima u obrani, gdje su ozljede izbacile iz stroja brojne igrače uključujući Davida Alabu. To znači da će iskusni Nacho morati uskočiti, a tu je i Antonio Rüdiger koji je postigao pobjednički pogodak u prethodnoj utakmici španjolskog prvenstva.

S druge strane, Atletico je pod Diegom Simeoneom pokazivao određenu moć tijekom jeseni u Ligi prvaka i španjolskoj La Ligi. No, porazi od Barcelone i Girone pokazali su da crveno-bijeli još uvijek nisu na nivou boriti se za najvrjednije trofeje.

Ipak, momčad koja u svojim redovima ima Alvara Moratu i Antoinea Griezmanna definitivno zaslužuje poštovanje. Za razliku od najboljih Simeoneovih dana, trenutno napad Atletica bolje funkcionira od obrane i to je nešto što argentinski stručnjak mora dovesti u red.

Sredina pak terena s Marcosom Llorenteom i Kokeom ima potencijala, no u posljednje vrijeme je u maloj krizi. No, zato bočni igrači poput Marija Hermosa i Samuela Lina predstavljaju konstantnu opasnost za suparnike.

U svakom slučaju, na stadionu KSU u Riyadhu čeka nas vrlo zanimljiva utakmica, između dva ljutita gradska rivala koji su posebno motivirani kad igraju međusobno…

Prethodni dvoboji:
24.09.23 Atletico3:1Real Madrid LL
25.02.23 Real Madrid1:1Atletico LL
26.01.23 Real Madrid3:1Atletico KK
18.09.22 Atletico1:2Real Madrid LL
08.05.22 Atletico1:0Real Madrid LL

Izostanci i ozljede:

Real Madrid: Alaba D. (ozljeda koljena), Courtois T. (ozljeda koljena), Lucas (ozljeda bedra), Militao E. (ozljeda koljena).

Atletico: Barrios P. (ozljeda koljena), Lemar T. (ozljeda Ahilove tetive),Vitolo (ozljeda koljena).

Real zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

S obzirom na formu i ono što momčadi pokazuju na terenu, kladionice u Hrvatskoj odlučile su dati prednost u ovoj utakmici Real Madridu.

Mi se s tim slažemo, jer Atletico je protiv Barcelone i Girone bio nedavno inferioran, a Real je još klasa iznad. Vjerujemo da Ancelottijeva momčad sve može riješiti u regularnom dijelu utakmice, zbog čega je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Reala, uz koeficijent 2.10 kojeg nudi kladionica 20bet.

Budući da i jedni i drugi imaju problema u obrani, ne možemo očekivati čvrsti derbi kao što je to bio slučaj u prošlosti između ovih klubova. Zato će neki odigrati i okladu na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, na što možete uzeti kvotu 1.92.

Zanimljivo djeluje i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, što ide uz tečaj 2.09, dok ćete na okladi da gol pada u oba poluvremena dobiti koeficijent 1.77.

Ako vam je pak cilj dodatno podebljati kvotu na “kraljeve”, bet365 nudi dvije zanimljive opcije. Prva je oklada da Real zabija gol u oba poluvremena, uz tečaj 3.25, dok ćete dobiti istu kvotu i ako odigrate poluvrijeme/kraj 1/1. To postaje dobitno ako Ancelottijeva momčad povede u prvom dijelu i izdrži do kraja regularnog tijeka dvoboja.

Za kraj, spomenimo i klađenje na strijelce. Dobit ćete 3.10 ako se kladite na gol Rodryga, dok je kvota primamljivih 3.25 ako tipujete na Judea Bellinghama. S druge strane, koeficijent je 3.25 na Alvara Moratu, a 4.00 na Antoinea Griezmanna koji je također vrlo dobar izbor za ovu utakmicu…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top