Portugal vs. Njemačka – Tipovi za klađenje i najava Europskog prvenstva

Forma:
W W D W D
  • Allianz Arena
  • Početak: 19. lipanj 18:00
Forma:
L W D L W
Portugal
Oba daju gol: Da1.86
Njemačka
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Derbi Europskog prvenstva uvijek se igra u skupini F! Kao i u prvom krugu natjecanja po skupini, kada je najveće zanimanje izazvao dvoboj Njemačke i Francuske, Allianz Arena ponovo će ove subote biti mjesto najiščekivanijeg nogometnog obračuna Starog kontinenta.

Ovaj put Nijemci dočekuju Portugal, u dvoboju u kojem bi ih poraz mogao čak koštati plasmana u osminu finala.

Nema sumnje, momčad Joachima Löwa daleko je od svojih najboljih dana, kada je 2014. godine pregazila Brazil usred Maracane i zatim protiv Argentine osvojila titulu prvaka svijeta.

Elf u ovom trenutku izgleda slabo organiziran, a iako u momčadi ima mnogo talentiranih nogometaša, od Havertza i Sanéa do Kimmicha i Rüdigera, stvari na travnjaku nikako ne štimaju, na što je ukazao još u ožujku neočekivani poraz od Sjeverne Makedonije, u kvalifikacijama za SP.

Međutim, Nijemcima ne preostaje ništa drugo nego izvući najbolje od sebe i ostvariti pozitivan rezultat protiv branitelja naslova na Euru, jer u protivnom im prijeti fijasko kakav im se uostalom dogodio i prije tri godine u Rusiji.

No, Portugal definitivno nije momčad protiv koje bi se itko trebao vaditi! Cristiano Ronaldo s dva je pogotka protiv Mađarske započeo ovaj turnir, a momčad u svojim redovima ima čitav niz skupocjenih zvijezda, uključujući Brunu Fernandesa, Rubena Diasa, Bernanda Silvu i Joao Felixa.

Izbornik Fernando Santos i njegova družina mogu daleko i sigurno će proći u osminu finala, no samo je pitanje s koje pozicije u ovoj opasnoj grupi. Je li to bitno? Možda i nije. Prije pet godina jedva su se provukli u nokaut fazu i onda na impresivan način otišli do kraja.

Svejedno, samopouzdanje momčadi dodatno bi poraslo kada bi Portugalci zablistali na Allianz Areni i sigurno će ići po trijumf protiv slavnog protivnika. A ako uspiju nametnuti svoj stil igre, kao što su recimo uspjeli protiv Hrvatske u Ligi nacija, onda Njemačkoj neće biti lako i publika bi mogla biti na mukama.

Ipak, Elf nikad ne treba otpisati, što znači da možemo očekivati ono najbolje od njemačke reprezentacije u ovom susretu, a to nam jamči pravi spektakl od nogometa, u kojem ćemo sigurno moći uživati…

Prethodni dvoboji:
16.06.14 Njemačka4:0Portugal SP
09.06.12 Njemačka1:0Portugal EP
19.06.08 Portugal2:3Njemačka EP
08.07.06 Njemačka3:1Portugal SP
20.06.00 Portugal3:0Njemačka EP

Izostanci i ozljede:

Portugal: Joao Cancelo (bolest).

Njemačka: Leon Goretzka (ozljeda bedra).

Portugal zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Svakakav nogomet smo imali prilike gledati na ovom turniru, no Portugal i Njemačka nas neće razočarati u ovoj utakmici.

Dapače, sigurni smo da mreže neće mirovati ni na jednoj ni na drugoj strani, zbog čega je naš prvi izbor oklade oba tima daju gol, uz što kladionica 22bet nudi koeficijent 1.86 koji se isplati odigrati.

Svaka čast Njemačkoj, najtrofejnijoj reprezentaciji Europe, ali mi prednost u ovom dvoboju ipak dajemo Cristianu Ronaldu i njegovi suigračima. Dvoznak 1X na Portugal, koji je naveden kao domaćin iako igra u gostima, dolazi uz kvotu 1.65, koja se čini kao obećavajuća oklada.

Još je nekoliko opcija o kojima bi vrijedilo zamisliti. Oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola također je izgledna, uz koeficijent 2.05, a tu je naravno i gol Cristiana Ronalda, uz kvotu 2.40 koji će mnogi poželjeti odigrati.

Uz sve to, nikako ne smijemo zaboraviti klađenje uživo pri kojem bi se najveće kvote mogle dobiti na Betfairu. Bilo da odlučite igrati na još jedan gol u zadnjih 20 minuta ili neku drugu okladu koja se ukaže kroz razvoj događaja na travnjaku, ključno će biti reagirati u pravom trenutku i tako maksimizirati svoj profit pa imajte otvorenu omiljenu kladionicu za vrijeme susreta…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.86

Oba daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.65

Portugal 1X

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top