Mađarska vs. Francuska – Tipovi za klađenje i najava Europskog prvenstva

Forma:
L D W W W
  • Puskás Aréna
  • Početak: 19. lipanj 15:00
Forma:
W W W W W
Mađarska
Više od 2.5 gola1.85
Francuska
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Francuska nije mogla na bolji način otvoriti Europsko prvenstvo. Aktualni prvaci svijeta na Allianz Areni u Münchenu potpuno su nadigrali Njemačku i zasluženo pobjedili, u utakmici u kojoj je presudan autogol zabio Hummels, no razlika je trebala biti i veća.

Već otvaranje turnira pokazalo je da je odluka Didiera Deschampsa da vrati Karima Benzemu u momčad bila puni pogodak. On i Kylian Mbappé sjajno su surađivali u napadu i obojica zabili, no oba su pogotka poništena, što nije utjecalo na odluku o pobjedniku.

Kad njima dodamo još raspoloženog Paula Pogbu, neumornog Ngoloa Kantéa i uvijek opasnog Antoinea Griezmanna, onda je jasno da Francuska ima momčad još i jaču nego na prethodna dva velika prvenstva, na kojima je u oba navrata igrala u finalu.

Francuzi će ove subote ponovo gostovati, ovaj put u Budimpešti kod Mađarske. Na papiru to izgleda puno lakše nego ići u München i kladionice su se tako postavile, no treba naglasiti da će nacionalni stadion u susjednoj nam zemlji ponovo gorjeti i tu nikom neće biti jednostavno igrati.

Osjetili su to na svojoj koži i Portugalci u prvom kolu. Momčad talijanskog izbornika Marca Rossija žestoko se borila i vjerovala da je povela u samoj završnici, no gol je poništen zbog zaleđa, a onda su u posljednjih šest minuta susreta primili tri pogotka.

Mađari su u teškoj skupini i nemaju što izgubiti, a tako će se postaviti i protiv Francuske. Predvođeni legendarnim napadačem Ádámom Szalaijem, s Osijekovim braničem Laszlom Kleinheislerom u prvih 11 pokušat će mađarska reprezentacija pod svaku cijenu zabiti pogodak i izvući što povoljniji rezultat protiv prvog favorita ovog natjecanja.

Francuska će pak nakon teške utakmice protiv Njemačke sigurno ubaciti u brzinu niže, jer dug je još put do titule i treba dozirati momčad koja je gotovo već osigurala plasman u osminu finalu. To može ići na ruku domaćina, ali kvaliteta je apsolutno na strani vodeće reprezentacije skupine F, koja bi i s rezervama na travnjaku trebala upisati tri boda u ovom susretu…

Prethodni dvoboji:
31.05.05 Francuska2:1Mađarska PRI
09.06.86 Mađarska0:3Francuska SP
10.06.78 Francuska3:1Mađarska SP
09.10.71 Francuska0:2Mađarska EPK
24.04.71 Mađarska1:1Francuska EPK

Izostanci i ozljede:

Mađarska: Daniel Gazdag (ozljeda koljena).

Francuska: nema značajnih izostanaka.

Francuzi zabijaju više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Francuska dolazi u Budimpeštu kao apsolutni favorit po mišljenju kladionica, a Bet365 je vidi i kao glavnog favorita za osvajanje titule, za što nudi u koeficijent 4.50.

Međutim, mi vjerujemo da ova utakmica neće biti tako jednostavna, a da i bude, kvota 1.30 koliko je najčešće ponuđeno na pobjedu Francuske i nije nešto posebno. Umjesto toga, predlažemo klađenje na više od 2.5 gola, uz kvotu 1.85, u dvoboju u kojem će i domaćin imati svoje prilike, dok će svjetski prvaci sigurno pokoji put zatresti mrežu.

Nakon što mu je poništen gol u dvoboju s Njemačkom, Karim Benzema namjerava to ispraviti u Budimpešti, na što možete uloviti koeficijent 2.05, što vrijedi probati odigrati.

Od ostalih oklada, dva su smjera u kojem se može krenuti. Jedan je oklada oba tima daju gol, uz kvotu 2.40, što bi se zaista moglo dogoditi, unatoč kvaliteti Francuza. A tko je uvjeren u jednosmjernu ulicu u ovoj utakmici, svakako bi trebao probati s hendikepom -1.5 na Francusku, što će dati prihvatljiviju kvotu 1.87.

Za kraj, dodajmo tome igranje da će pogodak pasti u posljednjih 15 minuta, pri live klađenju, na što bi koeficijent mogao biti 2, a možda i više, ovisno o kretanju rezultata…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.85

Više od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.05

Benzema daje gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top