Španjolska vs. Poljska – Tipovi za klađenje i najava Europskog prvenstva

Forma:
D W D W W
  • Estadio de la Cartuja
  • Početak: 19. lipanj 21:00
Forma:
L D D L W
Španjolska
Više od 2.5 gola1.81
Poljska
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Španjolska nogometna reprezentacija nije započela Europsko prvenstvo na željeni način. Utakmica bez golova protiv Švedske u Sevilli sigurno nije učinila zadovoljnim izbornika Luisa Enriquea, no kao utjeha mu ostaje dominacija na travnjaku i brojne stvorene prilike pred protivničkim golom.

No, ako treba podbaciti, najbolje je to napraviti u grupnoj fazi, i to u utakmici otvaranja turnira. Španjolci već ove subote imaju priliku sve popraviti na domaćem terenu u Andaluziji i pobjedom protiv Poljske stići do četiri osvojena boda u skupini E, što bi bilo sasvim dovoljno za prolazak u osminu finala.

Ipak, treba biti oprezan s ovom družinom, jer na posljednja tri turnira rano je ispadala i daleko je od slavnih dana između 2008. i 2012. godine, kada je osvojila tri velike titule u nizu, uključujući i dvije europske krune.

Što promijeniti u igri Španjolske? Alvaro Morata u napadu morat će poboljšati svoju igru, a izbornik bi protiv Poljaka mogao dati veću minutažu Gerardu Morenu, koji je prethodni dvoboj počeo s klupe.

Ferran Torres djeluje kao netko tko bi trebao biti ključan čovjek na travnjaku, jer je u odličnoj formi, a mogli bismo ponovo vidjeti u prvih 11 i Danija Olma. Sergio Busquets zbog koronavirusa propustit će i ovaj dvoboj, što je hendikep za domaćina, no Španjolci imaju dovoljno kvalitetnih defenzivnih veznjaka i Koke će ga na pravi način zamijeniti.

Što se Poljaka tiče, oni su potpuno razočarali u dvoboju protiv Slovačke i sada su na pragu oproštaja od europske reprezentativne smotre. Prije pet godina ova momčad na Euru je bila jedno od najugodnijih iznenađenja i igrala u četvrtfinalu, no unatoč tome što je danas Robert Lewandowski opasniji nego ikad, rezultati ove izabrane vrste neobjašnjivo su slabi.

Poljska je ispala i u grupnoj fazi na SP-u u Rusiji 2018. godine, a ovaj put u Sevilli morat će ekipa izbornika Paula Souse izvući maksimum maksimuma iz sebe, ako se želi izvući iz teške situacije.

U svakom slučaju, i jedni i drugi trebaju pozitivan rezultat kako bi popravili dojam iz prvog kola pa možemo očekivati otvorenu i atraktivnu utakmicu, u kojoj Španjolci teško da će ponoviti promašaje iz dvoboja protiv Švedske…

Prethodni dvoboji:
08.06.10 Španjolska6:0Poljska PRI
26.01.00 Španjolska3:0Poljska PRI
18.08.99 Poljska1:2Španjolska PRI
14.10.59 Španjolska3:0Poljska EPK
28.06.59 Poljska2:4Španjolska EPK

Izostanci i ozljede:

Španjolska: Sergio Busquets (bolest).

Poljska: Arkadiusz Milik (ozljeda koljena).

Španjolska zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nogometaši Španjolske ulaze u ovaj dvoboj u ulozi apsolutnih favorita, što se može vidjeti na svim kladionicama, no niska kvota na pobjedu odbija nas od igre na čistu jedinicu, jer tako se ne isplati kladiti na nogomet.

Međutim, vjerujemo da će se u ovom susretu otvoriti domaćinu, a i Poljaci bi mogli s Lewandowskim u napadu napraviti više prema naprijed. Baš zbog toga oklada da će pasti više od 2.5 gola, uz kvotu 1.81 djeluje kao najbolja opcija u ovoj utakmici.

Španjolci su definitivno klasa iznad svog protivnika i u Sevilli će to pokušati potvrditi što prije. Možda je kvota na čistu pobjedu niska, no tko odigra poluvrijeme/kraj 1/1, odnosno da će domaći voditi nakon 45 minuta i na kraju trijumfirati, može uloviti koeficijent 1.90 koji preporučujemo.

Od ostalih oklada, vjerujemo da bi ovo mogla biti utakmica u kojoj će na svoje doći Gerard Moreno, a na njegov pogodak možete dobiti kvotu 2.05, dok je na gol Kokea, koji dolazi i prijeti iz vezne linije koeficijent čak 8. S druge strane, na gol Lewandowskog je 3.2, no pitanje je koliko će se ovaj put naigrati…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.81

Više od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.90

Poluvrijeme/kraj 1/1

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top