Italija vs. Wales – Tipovi za klađenje i najava Europskog prvenstva

Forma:
W W W W W
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Početak: 20. lipanj 18:00
Forma:
W D D L W
Italija
Oba daju gol: Ne1.55
Wales
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Italija radi fantastične stvari na reprezentativnoj sceni u posljednjih godinu dana. “Azzuri” su na pomalo nevjerojatnih deset pobjeda u nizu bez primljenog pogotka, uz ukupnu gol razliku 31-0, ali to čak i nije najimpresivnija stvar vezana uz ovu družinu!

Naime, izbornik Roberto Mancini odradio je fantastičan posao fizički pripremajući svoju momčad i ne pamtimo kad je netko izgledao tako kondicijski moćno na travnjaku u nacionalnim utakmicama.

Nikakve izglede na Olimpicu u Rimu dosad protiv Italije nisu imali niti Turska niti Švicarska, a nakon dvije lake 3:0 pobjede sada Talijani moraju dovršiti posao u grupnoj fazi protiv Walesa.

Osmina finala već je osigurana, a sada je na moćnoj reprezentaciji s Apeninskog poluotoka obraniti prvo mjesto, koje garantira nešto lakšeg protivnika na otvaranju nokaut faze.

Jedina briga za Mancinija ozljeda je mišića Giorgija Chiellinija koji je fantastično otvorio turnir, no morao je izaći iz igre protiv Švicarske. Izbornik će ga zasigurno odmarati u ovom dvoboju, a možda i još neke udarne igrače koji su letjeli po terenu dosad na Euru, što je mnoge dovelo do zaključka da Italija ovaj put definitivno ima igru za osvajanje titule.

A ovo Europsko prvenstvo pamtit će po dobrome i Wales. Daleko je ova britanska reprezentacija od polufinala u kojem je bila na prethodnoj kontinentalnoj smotri, no remijem sa Švicarskom i pobjedom protiv Turske osigurala je prolaz u nokaut fazu, što joj stručnjaci nisu predviđali.

Gareth Bale ponovo se pokazao kao igrač koji daje više za reprezentaciju nego za svoje klubove, poput našeg Ivana Perišića, a lavovski posao odrađuje i Aaron Ramsey, dok mladi Daniel James predstavlja pravo osvježenje u momčadi.

Nema sumnje, Wales ulazi opušteno i zadovoljno u ovu utakmicu, no ponosna momčad izbornika Roberta Pagea voljela bi pokvariti nogometu idilu talijanske reprezentacije usred Rima te osvojiti prvo mjesto u grupi A, što bi bio još jedan podvig vrijedan divljenja.

Ipak, kvaliteta je apsolutno na strani Italije koja djeluje impresivnije nego ikad pa ako nastavi igrati istim tempom i žestinom u ovoj utakmici, teško je vjerovati da bi mogla ispustiti poziciju lidera u svojoj skupini, uoči nokaut faze u kojoj će biti jako teško izbaciti iz turnira ovako snažnu i dobro posloženu reprezentaciju…

Prethodni dvoboji:
06.09.03 Italija4:0Wales EPK
16.10.02 Wales2:1Italija EPK
05.06.99 Italija4:0Wales EPK
05.09.98 Wales0:2Italija EPK
04.11.69 Italija4:1Wales SPK

Izostanci i ozljede:

Italija: Alessandro Florenzi (ozljeda lista), Giorgio Chiellini (ozljeda mišića).

Wales: nema značajnih izostanaka.

Italija zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Talijanska nogometna reprezentacija izgleda perfektno organizirana na travnjaku, a Wales je možda imao svojih trenutaka u prethodnim dvobojima, no to će biti teško ponoviti na Olimpicu.

Mancinijeva momčad nije primila pogodak već deset utakmica i vjerujemo da će se to nastaviti. Zato nam je prvi izbor oklade da oba NEĆE zabiti gol, na što možete dobiti solidni koeficijent 1.55.

Druga opcija nam je klađenje na hendikep, odnosno pobjedu Italije s više od jednog gola razlike, što je svakako bolje od igre na čistu pobjedu, jer vam se pritom smiješi kvota čak 2.42, što vrijedi odigrati.

Jednako zanimljiva je i kombinacijska oklada, da će Italija pobijediti uz više od 2.5 pogotka na utakmici, na što možete uloviti 2.59, dok će naravno mnogi probati i poluvrijeme/kraj 1/1, pod pretpostavkom da će Talijani sve rano riješiti, uz ponuđenu 2.16 kvotu.

Za kraj, ne zaboravimo da kladionica Bet365 još uvijek nudi primamljivih 7.00 da će Italija osvojiti titulu prvaka Europe, što se isplati uplatiti sada, jer čim počne nokaut faza, taj bi koeficijent mogao početi dramatično padati…

Najbolje kvote za naše tipove

22bet

1.55

Oba NE daju gol

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.42

Pobjeda Italije uz hendikep

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top