Nizozemska vs. Kanada – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava prijateljske utakmice

Forma:
L W W W W
  • De Kuip
  • Početak: 06. lipanj 20:45
Forma:
W L W L D
Nizozemska
Poluvrijeme/kraj: 1/12.05
Kanada
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nastavljaju se prijateljske utakmice reprezentacija ovog tjedna uoči Eura, a u četvrtak najzanimljiviji dvoboj igra se u Rotterdamu, gdje će snage odmjeriti Nizozemska i Kanada.

Domaćin pod vodstvom izbornika Ronalda Koemana pokušava vratiti svoju izabranu vrstu na puteve stare slave. Nizozemska još od SP-a u Brazilu 2014. godine nije napravila značajan uspjeh na svjetskoj sceni i nada se da bi na Europskom prvenstvu u Njemačkoj ove godine mogla barem među 8 najboljih reprezentacija.

Nizozemci u svojim redovima imaju nekoliko igrača iza kojih je odlična sezona. Prije svega vrijedi izdvojiti Xavija Simmonsa, ključnog igrača u redovima Leipziga. Mladi talent pokazao se kao odličan asistent, ali i realizator te će sigurno dobiti pristojnu minutažu u utakmicama koje dolaze.

U napadu još Koeman ima Codyja Gakpa koji je imao solidnih utakmica u dresu Liverpoola, a tu je i Donyell Malen koji je s Borussijom Dortmund dogurao sve do finala Lige prvaka. Ne zaboravimo ni Memphisa Depaya koji je vrlo opasan pred suparničkim golom, a izborniku je na raspolaganju i njegov omiljeni džoker Wout Weghorst.

Jeremie Frimpong pokazao se pak kao sjajno rješenje na boku u redovima Bayera, a slično operira i Denzel Dumfries kao član Intera. Dodajmo tome da Nathan Ake i Virgil van Dijk čine okosnicu obrane narančastih, a tu je i Matthijs de Ligt. Dakle, možemo reći da Nizozemska ima zvučna imena na svim dijelovima terena.

S druge strane, Kanada koju sada vodi Jesse Marsch pokušava dostići SAD i učvrstiti se među vodećim reprezentacijama Sjeverne Amerike. Nastup na prethodnom SP-u je izborila, no tamo je upisala tri poraza, uključujući i onaj od Hrvatske.

Kanađani nisu bez kvalitetnih nogometaša. Uostalom, u njihovoj reprezentaciji igra sjajni Alphonso Davies, brzonogi bek Bayerna. Ulogu kapetana preuzeo je Stephen Eustaquio, važan član Porta, a za golove se brini cijenjeni napadač Lillea Jonathan David.

Dodajmo tome još odličnog strijelca Cylea Larina pa možemo reći da Kanada ima potencijala prema naprijed. Međutim, na stadionu De Kuip Marschova družina morat će odigrati ozbiljno i u obrani, što se pokazalo kao problem za ovu reprezentaciju u prethodnim utakmicama s europskim suparnicima…

Prethodni dvoboji:
Nizozemska-nikad dosad igrali-Kanada

Izostanci i ozljede:

Nizozemska: Frenkie de Jong (ozljeda gležnja).

Kanada: nema značajnih izostanaka.

Nizozemska zabija više od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što se moglo očekivati, kladionice u Hrvatskoj vide Nizozemsku kao velikog favorita u ovoj utakmici, do te mjere da se ne isplati igrati čistu jedinicu.

Mi također smatramo da postoji razlika u klasi između ove dvije momčadi. Domaćin ima sjajne pojedince u svojim linijama, dok Kanađani izgledaju solidno samo prema naprijed. Zato mislimo da će gosti biti rano slomljeni pa je naša glavna preporuka oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz koeficijent 2.05 u kladionici bet365. To postaje dobitno ako Nizozemska povede u prvih 45 minuta i pobijedi na kraju.

Radi se o dvije momčadi koja se vole nadigravati pa ima smisla i oklada oba tima daju gol, uz kvotu 1.87 u kladionici 22bet. Neki će odigrati i okladu da dva gola padaju do 55. minute ili ranije, na što također možete uzeti tečaj 1.87.

Ako tipujete na domaćina, postoje još dvije zanimljive opcije za vas. Prva je oklada da Nizozemska zabija gol u oba poluvremena, uz kvotu 2.00. Tu je i hendikep F+2 iliti -1.5 na Nizozemsku, što ide uz koeficijent 2.11. Ova oklada postaje dobitna ako Koemanova momčad pobijedi s najmanje dva razlike.

Kladiti se možete i na kornere. Tečaj je čak 2.50 na više od 9.5 kornera na ovoj utakmici, iako možemo zamisliti ove suparnike kako izvode mnogo udaraca iz kuta u četvrtak u Rotterdamu.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.25 na pogodak Codyja Gakpa, a ista je kvota i na Memphisa Depaya. Kvota je 3.00 da će zabiti Xavi Simmons, dok ćete s druge strane uzeti 5.00 ako odigrate na Jonathana Davida, najopasnijeg strijelca u gostujućim redovima.

Za kraj, spomenimo i kombinacijsku okladu na pobjedu Nizozemske uz više od 2.5 gola na utakmici, što ide uz koeficijent 2.01. To je scenarij koji definitivno možemo zamisliti u ovoj prijateljskoj utakmici…

U kladionici Rabona skupljanjem sličica moguće je osvojiti do 2000 €, iskoristivih na okršajima reprezentacija!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top