Newcastle vs. Liverpool – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
D D W W D
  • St. James Park
  • Početak: 18. veljača 18:30
Forma:
W L L D W
Newcastle
Manje od 2.5 gola2.07
Liverpool
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nastavlja se akcija u engleskom Premiershipu ovog vikenda, u kojem se situacija zakomplicirala na vrhu, a velika borba vodi se i za mjesta koja vode u Ligi prvaka, s utakmicom Newcastlea i Liverpoola koja ima veliku važnost za pozicije vrijedne odlaska u Europu.

Domaća momčad predvođena trenerom Eddiejem Howeom postiže rezultate bolje od očekivanih i drži se na četvrtom mjestu, a ako ga zadrži plasirat će se među europsku klupsku elitu, što će bogatog vlasnika Mohammeda bin Salmana sigurno potaknuti na puno veću potrošnju sljedećeg ljeta.

Zbog toga je Newcastleu važno pobjeđivati kod kuće i ne dopustiti onima iz sredine ljestvice da ga dostignu, poput protivnika s kojim igra ovog vikenda. A dobra vijest za “svrake” je povratak skupocjenog Alexandera Isaka u napad, koji se oporavio od teške ozljede i napokon može početi vraćati u njega uloženi novac.

Callum Wilson još je jedno odlično rješenje koje Newcastle ima prema naprijed, a velika snaga crno-bijelih svakako je i vezna linija, u kojoj briljira Miguel Almiron, strijelac čak 10 golova. U sredini igra i brazilski reprezentativac Bruno Guimaraes, kao i mladi Joseph Willock, kojem predviđaju odličnu nogometnu budućnost.

Newcastle posebnu pažnju pridaje i obrani, koja je primila zaista malo golova ove sezone, s Kieranom Trippierom i Svenom Botmanom kao istaknutim pojedincima i to je razlog zašto domaći navijači s mnogo optimizma dočekuju ovu utakmicu.

A Liverpool pod Jürgenom Kloppom predstavlja jedno od najvećih razočaranja u Engleskoj ove sezone, jer nalazi se tek na devetom mjestu ljestvice, daleko od pozicija koja vode sljedeće jeseni u Ligu prvaka, u kojoj klub trenutno još uvijek igra.

Ovaj dvoboj dolazi u loš trenutak za momčad s Anfielda, koja mora par dana kasnije igrati protiv Real Madrida u elitnom klupskom nogometnom natjecanju pa bi misli igrača mogle odlutati prema europskom derbiju, a Klopp će sigurno odmarati neke pojedince.

Samo 8 golova Mohameda Salaha u engleskom prvenstvu premalo je za Liverpool i Egipćanin će se morati trgnuti, a Darwin Nunez zabio je tek pet, uz bezbroj promašaja na gotovo svakoj utakmici.

Ono što ohrabruje gostujuće fanove je nešto bolja igra u obrani u posljednje vrijeme, gdje je Virgil van Dijk uspio posložiti suigrače pa možemo očekivati žestok otpor crvenih na St. James Park stadionu, u dvoboju u kojem bi o pobjedi mogle odlučivati nijanse…

Prethodni dvoboji:
31.08.22 Liverpool2:1Newcastle PL
30.04.22 Newcastle0:1Liverpool PL
16.12.21 Liverpool3:1Newcastle PL
24.04.21 Liverpool1:1Newcastle PL
30.12.20 Newcastle0:0Liverpool PL

Izostanci i ozljede:

Newcastle: Krafth E. (ozljeda koljena), Manquillo J. (ozljeda mišića), Targett M. (ozljeda pete).

Liverpool: Arthur (ozljeda mišića), Diaz L. (ozljeda koljena), Konate I. (ozljeda bedra).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što je bilo za očekivati, kladionice u Hrvatskoj ne mogu se odlučiti tko je favorit u ovom dvoboju pa daju podjednake izglede za pobjedu Newcastleu i Liverpoolu.

No, domaća momčad u 2023. godini teško zabija golove, a još teže prima. Liverpoolu je pak važniji dvoboj s Realom pa će se fokusirati na čvrstu obranu ove subote i tek vrebati šanse iz kontri, zbog čega je naša glavna preporuka za ovu utakmicu oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz koeficijent 2.07 kojeg nudi kladionica 20bet.

Po istoj logici ima smisla i oklada koju nudi kladionica 22bet, da gol NEĆE biti postignut u oba poluvremena, na što možete dobiti kvotu 2.14, a odigrati možete i okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz koeficijent 2.06.

Radi se o utakmici u kojoj će neki pokušati pogoditi i točan rezultat. Dvije opcije se čine najvjerojatnije, rezultat 0:0 uz tečaj 13.00 u kladionici Rabona, kao i rezultat 1:1 uz koeficijent 6.40. No, ima smisla i odigrati minimalne pobjede ovih suparnika.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete u bet365 kladionici 2.75 ako zabije Callum Wilson, a 3.00 ako poentira Alexander Isak. S druge strane, kvota je 3.00 na Mohameda Salaha, a 3.40 da će zabiti Darwin Nunez.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz koeficijent 2.83, što možemo zamisliti u ovoj utakmici, a tu je crveni karton za koji možete dobiti tečaj 4.00, koji nije rijetkost kad igraju grube i čvrste momčadi poput Newcastlea…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top