Napoli vs. Milan – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Serie A

Forma:
W W W L W
  • Diego Armando Maradona
  • Početak: 02. travanj 20:45
Forma:
L D D L W
DOMAĆIN 1.74
Remi 3.66
GOST 4.88
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon poraza Italije prošlog četvrtka od Engleske u Napulju, ovog vikenda vraća se na istom stadionu u akciju Serie A, s Napolijem i Milanom u glavnoj ulozi.

Domaća momčad predvođena trenerom Lucianom Spallettijem grabi prema naslovu prvaka, no protiv Milana igra i u četvrtfinalu Lige prvaka, što će učiniti ovaj dvoboj vrlo znakovitim.

Jasno je da će i jedni i drugi pokušati sakriti dio svojih aduta u nedjelju, no očekujemo kako će Victor Osimhen i Hviča Kvarachelija zaigrati od prve minute i predstavljati veliku opasnost za protivnički gol, bez obzira na sve kalkulacije.

Napoli nema mnogo zvučnih zvijezda, ali svi u svlačionici briljiraju na travnjaku ove sezone. Za Spallettija je dobra vijest to što se oporavio od ozljede Giacomo Raspadori, a u ofenzivi još ima Hirvinga Lozana i Mattea Politana pa koga god pošalje na teren može očekivati kvalitetnu igru u ovom talijanskom derbiju.

Što se vezne linije tiče, Piotr Zelenski i Stanislav Lobotka spremni su odraditi svoje zadatke nakon međunarodnih reprezentativnih utakmica, a jedino je pitanje koliko se oporavio od putovanja u Afriku Andre-Frank Zambo Anguissa.

Obrana Napolija ove sezone također odlično funkcionira, s Kim Min-Jaeom kao velikim otkrićem i Alexom Meretom među vratnicama koji se pokazao vrlo pouzdan.

S druge strane, Milan pod vodstvom Stefana Piolija brani naslov prvaka Italije od prošle sezone, no već zaostaje više od 20 bodova za Napolijem i već neko vrijeme prolazi kroz krizu.

Razlog tome je lagani pad forme Oliviera Girouda koji više ne radi razliku na travnjaku kao što je to bio slučaj u prošlosti, a Rafael Leao također nije na svom vrhuncu ovog proljeća.

Milan se nada da će ga u ovom derbiju ipak povući prema naprijed mladi igrači poput Sandra Tonalija i Brahima Diaza, a tu je i ofenzivni bek Theo Hernandez koji je jedan od najboljih pojedinaca u momčadi crveno-crnih u posljednje dvije sezone.

Dobra vijest za Milan je dobra forma Mikea Maignana koji se proslavio briljantnim obranama na golu francuske reprezentacije prethodnih dana, no protiv Napolija na stadionu Diego Armando Maradona zasigurno će imati još mnogo posla i gostima neće biti lako izbjeći poraz…

Prethodni dvoboji:
18.09.22 Milan1:2Napoli SA
06.03.22 Napoli0:1Milan SA
19.12.21 Milan0:1Napoli SA
14.03.21 Milan0:1Napoli SA
22.11.20 Napoli1:3Milan SA

Izostanci i ozljede:

Napoli: nema značajnih ozljeda.

Milan: Ibrahimović Z. (ozljeda mišića), Kalulu P. (ozljeda lista), Messias J. (ozljeda mišića).

Napoli zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što je to slučaj cijele sezone, kladionice u Hrvatskoj proglasile su Napoli favoritom na domaćem terenu, no i dalje je moguće profitirati klađenjem na nebesko plave.

Iako se radi o utakmici koja je tek zagrijavanje za četvrtfinalne dvoboje Lige prvaka, vjerujemo da Napoli neće propustiti priliku pred svojim navijačima dodatno produbiti krizu Piolijeve momčadi. Zato je naša glavna preporuka oklada na pobjedu Napolija, uz koeficijent 1.74 kojeg nudi kladionica 22bet.

Očekujemo da u ovom susretu niti jedni niti drugi neće igrati žestoki presing na protivnika, što će otvoriti prostor napadačima. Zato ima smisla i oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz kvotu 2.02 u kladionici 20bet.

Ako favorizirate domaćina, bet365 vam nudi dvije zanimljive opcije kako podebljati tečaj. Prva je oklada da Napoli zabija u oba poluvremena, uz koeficijent 3.00, dok se možete kladiti i poluvrijeme/kraj 1/1, uz tečaj 2.75, što postaje dobitno ako Spallettijeva momčad povede u prvih 45 minuta i pobijedi na kraju utakmice.

Što se klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.30 na okladu na gol Victora Osimhena, dok je kvota 3.40 na pogodak Giacoma Raspadorija. S druge strane, kvota je čak 4.50 da će zabiti Olivier Giroud, a isto ćete dobiti ako igrate da će poentirati Rafael Leao.

Za kraj, spomenimo i uživo klađenje, jer pristup utakmici Napolija i Milana bit će lakše ocijeniti jednom kad započne ovaj derbi. Oklada na gol u posljednjih 20 minuta, uz kvotu oko 2.00 djeluje obećavajuće, pod uvjetom da ranije ne bude riješeno pitanje pobjednika…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top