Milan vs. Inter – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava talijanskog Superkupa

Forma:
D D D W W
  • King Fahd Stadium
  • Početak: 18. siječanj 20:00
Forma:
W D D W W
Milan
Prvo poluvrijeme: X2.25
Inter
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon što su Španjolci odradili svoj El Clasico u Saudijskoj Arabiji, na scenu ove srijede stupaju Talijani, s Milanom i Interom koji će se boriti za osvajanje Superkupa.

Momčad Milana pod trenerom Massimilianom Allegrijem oduševila je prošle sezone osvajanjem Scudetta, a dobro se drži i ove zime, na drugom mjestu na ljestvici Serie A.

Crveno-crni imaju odličan spoj iskusnih i mladih igrača koji igraju moderni nogomet i teško ih je pobijediti. Mnogo toga se vrti oko Oliviera Girouda, koji zabija ključne golove za Milan, dok je najveći talent u ofenzivi Portugalac Rafael Leao, koji je neopravdano sjedio na klupi na nedavnom Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Milan možda ne može računati na ozlijeđene Antu Rebića i Zlatana Ibrahimovića, no ofenziva solidno funkcionira, sa Sandrom Tonalijem i Brahimom Diazom, koji se ubacuju prema naprijed iz vezne linije i prijete protivničkom golu.

No, Allegri u posljednje vrijeme ima i problem, a to je obrana, koja prima previše golova, unatoč tome što u svojim redovima ima odličnog Fikaya Tomorija, kao i vrijednog braniča Thea Fernandeza.

S druge strane, Inter pod vodstvom Simonea Inzaghija ne proživljava jednu od svojih najboljih sezona, no nedavnom pobjedom protiv Napolija pokazao je da mu je forma ipak u usponu.

Zbog toga mu kladionice u Hrvatskoj daju određenu prednost u ovom gradskom derbiju, u kojem bi napadački dvojac trebali činiti Lautaro Martinez i Edin Džeko, dok je Romelu Lukaku ponovo ozlijeđen.

Problem s ozljedom ima i Marcelo Brozović, što je veliki hendikep za Inzaghijevu momčad, no spremni su Nicolo Barella i Hakan Calhanoglu pa će Inter imati vrlo dobru veznu liniju u ovoj utakmici.

Denzel Dumfries i Robin Gosens mogli bi predstavljati opasnost s bekovskih pozicija za obranu Milana, a navijači Intera nadaju se prije svega da Andre Onana među vratnica neće izvoditi gluposti, kakve je izvodio na golu Kameruna na SP-u.

U svakom slučaju, na stadionu King Fahd International čeka nas vrlo zanimljiva utakmica, u kojoj i jedni i drugi vjeruju da mogu doći do novog osvojenog trofeja…

Prethodni dvoboji:
03.09.22 Milan3:2Inter SA
19.04.22 Inter3:0Milan COP
01.03.22 Milan0:0Inter COP
05.02.22 Inter1:2Milan SA
07.11.21 Milan1:1Inter SA

Izostanci i ozljede:

Milan: Ballo-Toure F. (ozljeda ramena), Florenzi A. (ozljeda mišića), Ibrahimović Z. (ozljeda koljena), Maignan M. (ozljeda lista).

Inter: Brozović M. (ozljeda lista), Dalbert (ozljeda koljena), Handanovič S. (ozljeda lista), Lukaku R. (ozljeda koljena).

Inter zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako je Inter posljednjih tjedana ipak pokazao više od Milana u talijanskoj Seriji A, vjerujemo da nas u Superkupu ove srijede očekuje tijesna utakmica, u kojoj bi jedan ili dva poteza mogli odlučiti pitanje pobjednika.

Niti jedni niti drugi neće jurnuti bezglavo od prve minute u Rijadu, a ako netko i ima prednost na travnjaku, to će doći do izražaja tek nakon što popusti koncentracija braniča. Zato je naša glavna preporuka oklada na prvo poluvrijeme X iliti neriješeno, uz koeficijent 2.25 kojeg nudi kladionica 20bet.

Po istoj logici, ima smisla i oklada koju nudi kladionica 22bet, da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što možete dobiti kvotu 2.05.

Za one koji favoriziraju plavo-crne, tu je kombinacijska oklada X2 na Inter uz više od 1.5 gola na utakmici, na čemu možete uzeti koeficijent 1.86, dok će vam Rabona dati tečaj 2.20, ako se odlučite igrati da Inter zabija više od 1.5 gola na utakmici.

Ima smisla i klađenja na kornere, jer na okladu na više od 9.5 kornera na utakmici dobit ćete kvotu 1.91, koja bi se lako mogla pretvoriti u realnost. Isto vrijedi i za dosuđen penal, uz koeficijent 2.70, koji nije rijetkost u dvobojima Milana i Intera.

Ako se odlučite pak na klađenje na strijelce, bet365 će vam ponuditi čak 3.00 na gol Lautara Martineza, a isti koeficijent je i na pogodak Edina Džeke. S druge strane dobit ćete 2.50 na pogodak Oliviera Girouda, a 3.40 ako zabije Rafael Leao.

Za kraj, spomenimo i uživo klađenje, jer trenutni odnos snaga Milana i Intera bit će još jasniji kad akcija krene s centra. Oklade na ishod utakmice, zbroj golova, broj kornera i tko će sljedeći zabiti bit će lakše pogoditi uz live klađenje pa imajte otvorenu omiljenu kladionicu na svom mobitelu i reagirajte čim se pojavi obećavajući koeficijent…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top