Inter vs. Napoli – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Serie A

Forma:
W W L L W
  • Giuseppe Meazza
  • Početak: 04. siječanj 20:45
Forma:
W W W W W
Inter
Manje od 2.5 gola2.19
Napoli
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon gotovo dva mjeseca pauze talijanska Serie A vraća se na scenu i to sa stilom, jer ove srijede igra se veliki derbi u Milanu, između Intera i Napolija.

Domaćin pod vodstvom trenera Simonea Inzaghija nije očekivao da će drugi dio sezone dočekati tek s pete pozicije, no plavo-crni nisu još ispali čak niti iz borbe za naslov prvaka, pod uvjetom da napokon zaredaju s pobjedama.

Puno će toga ovisiti o raspoloženosti Interovog napada, u kojem bi trebao zaigrati oporavljeni Romelu Lukaku. Belgijac se na SP-u istaknuo teškim promašajima protiv Hrvatske, no moguće je da je u međuvremenu namjestio nišanske sprave.

Visoka razina realizacije nije jača strana ni Lautaru Martinezu, koji se vraća u Italiju kao svjetski prvak i nakon sjedenja na klupi kod argentinskog izbornika Scalonija, svakako se želi dokazati na klupskoj razini.

U redovima Intera važnu ulogu igrat će i naš neumorni veznjak Marcelo Brozović, koji je napunio baterije i jedva se čeka vratiti se nogometu, kao i Hakan Çalhanoğlu, koji je potpuno svjež nakon što njegove izabrane vrste nije bilo u Kataru.

Inter ima i opasne igrače na bokovima, Robina Gosensa i Denzela Dumfriesa, a dvojbena ostaje obrana predvođena Milanom Škriniarom, koja je previše puta podbacila u jesenskom dijelu sezone.

S druge strane, Napoli pod Lucianom Spallettijem proživio je u 2022. godini neke od svojih najljepših dana, kako u talijanskoj Seriji A, tako i u Ligi prvaka te se nada da će podići trofej u svibnju na kraju sezone.

Nebesko plavi imaju 8 bodova prednosti ispred rivala na vrhu ljestvice, a kad bi svladali i Inter u gostima potvrdili bi svoj status prvog favorita za osvajanje naslova. Viktor Osimhen i Khvicha Kvaratskhelia odmorni dočekuju ovu važnu utakmicu i nadaju se svojim novim golovima, kao i iznimno talentirani Giacomo Raspadori, najugodnije otkriće jesenskog dijela sezone.

Spalletti na raspolaganju ima i Mattea Politana, kao i Giovannija Simeonea u ofenzivi, dok u veznoj liniji vladaju Piotr Zielinski i Stanislav Lobotka, koji su u suradnji s Franckom Zambo Anguissom dosad odlično vodili igru svoje ekipe.

U svakom slučaju, na stadionu Giuseppe Meazza bit će vatreno, u derbiju u kojem bi jedan genijalan potez mogao riješiti pitanje pobjednika…

Prethodni dvoboji:
12.02.22 Napoli1:1Inter SA
21.11.21 Inter3:2Napoli SA
18.04.21 Napoli1:1Inter SA
16.12.20 Inter1:0Napoli SA
28.07.20 Inter2:0Napoli SA

Izostanci i ozljede:

Inter: Dalbert (ozljeda koljena).

Napoli: Rrahmani A. (ozljeda mišića).

Inter zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako online kladionice predviđaju golove na stadionu Giuseppe Meazza ove srijede, mi se s time u potpunosti ne slažemo, jer ulog je ogroman, a ni jedni ni drugi nisu igrali službenu utakmicu još od početka studenog.

Vjerujemo da nas zbog toga čeka čvrsta utakmica u kojoj se neće mnogo riskirati, a odluka o pobjedniku mogla bi pasti tek u samoj završnici. Zato je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola na utakmici, uz koeficijent 2.19 kojeg nudi kladionica 22bet.

Na istom mjestu pronaći ćete i kvotu 1.69 na dvoznak X2 na Napoli, što će neki igrači poželjeti odigrati, dok svakako ima smisla i oklada da gol NE pada u oba poluvremena, uz atraktivni tečaj 2.22.

Zanimljiva opcija je i oklada na prvo poluvrijeme X ili neriješeno, uz kvotu 2.35 koju nudi kladionica 20bet, dok možete odigrati i da će biti u drugom poluvremenu više golova nego u prvom, na što ćete dobiti koeficijent 2.00.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, dobit ćete u bet365 kladionici 2.50 ako Romelu Lukaku poentira protiv Napolija, dok je kvota 2.87 da će to napraviti Lautaro Martinez. S druge strane, kvota je 3.00 da će zabiti Viktor Osimhen, a 3.75 na gol Giacoma Raspadorija, koji često zablista u velikim utakmicama.

Za kraj, vrijedi spomenuti i okladu na dosuđen penal, uz kvotu 2.65, što nije rijetkost u talijanskim derbijima. U ovom dvoboju zapravo nitko ne bi bio iznenađen niti crvenim kartonom, za koji ćete dobiti koeficijent 4.00, s obzirom na to koliki je ulog u igri, što će zasigurno u nekoj fazi dvoboja izazvati nervozu na travnjaku…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top