Man Utd vs. Man City – Tipovi za klađenje i najava Premiershipa

Forma:
D W L W L
  • Old Trafford
  • Početak: 06. studeni 13:30
Forma:
W L D W W
Manchester U.
Dvoznak: 1X2.20
Manchester C.
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nema mira za Manchester United u Premiershipu. Nakon teških utakmica protiv Leicestera, Liverpoola i Tottenhama, ove subote čeka ga gradski derbi protiv Manchester Cityja, definitivno jednog od najtežih protivnika u elitnom rangu engleskog nogometa.

Ole Gunnar Solskjær opet je na rubu otkaza, ali se ne da. Nakon bolnih poraza od Leicestera i Liverpoola, svladala je njegova momčad 3:0 Tottenham i tako spasila svog trenera, no novi neuvjerljivi nastup protiv Atalante u Ligi prvaka ponovo je probudio sumnje.

Zbog toga je za norveškog stručnjaka utakmica protiv Cityja borba za opstanak i nikako si ne smije priuštiti poraz. U tome bi mu trebao pomoći Cristiano Ronaldo, koji ga u Ligi prvaka redovito spašava u golovima u sudačkoj nadoknadi, a fantastično je odradio i gostovanje kod Spursa.

No, Ronaldu definitivno treba pomoć, koju bi trebao dobiti od Marcusa Rashforda, mladog ofenzivca u vječnoj potrazi za top formom. Tu je i Bruno Fernandes koji ne igra na prošlosezonskom nivou, dok s druge strane lijevi bek Luke Shaw nastavlja biti itekako vrijedan dodatak napadu svoje momčadi, jer njegovi savršeni ubačaji izluđuju protivničke obrane.

Međutim, obrana “crvenih vragova” igra vrlo loše. Primila je 13 golova u zadnjih 5 utakmica pa nije čudo da je momčad u rezultatskoj krizi. Harry Maguire morat će znatno bolje posložiti suigrače na svojoj polovici travnjaka, inače ove subote nemaju nikakvih izgleda izbjeći poraz.

A Manchester City također ne briljira ove sezone i nije baš uvijek dobro prolazio u derbijima koje je igrao. Izgubio je na otvaranju Premiershipa od Tottenhama, a nije uspio svladati ni Liverpool ni PSG, dok je trijumfirao protiv Chelseaja u gostima, što mu je najveća pobjeda dosad.

Pep Guardiola na raspolaganju ima skupocjenu momčad koja trenutno ima problema s ozljedama i kartonima, no toliko je kvalitete u redovima Cityja da uvijek s klupe uskoči jednako kvalitetan nogometaš.

U prethodnom kolu City je iznenađujuće posrnuo u dvoboju s Crystal Palaceom i tako izgubio priključak s vodećima i treba mu trijumf u gradskom derbiju, no morat će odigrati na vrhunskom nivou.

Po običaju najviše će se tražiti od Kevina de Bruynea u sredini, kao i Jacka Graelisha koji je klub pojačao preko ljeta, a oporavio se Phil Foden i već zabio 3 gola u Premiershipu te će biti velika opasnost i za gol Uniteda.

U svakom slučaju, čeka nas na Old Traffordu velika utakmica, u kojoj si niti jedni niti drugi ne mogu priuštiti poraz, što daje dodatnu draž ovom okršaju…

Prethodni dvoboji:
27.02.21 Manchester City0:2Manchester Utd PL
24.10.20 Manchester Utd0:2Manchester City EFL
19.02.20 Manchester Utd0:0Manchester City PL
10.08.19 Manchester Utd2:0Manchester City PL
17.07.19 Manchester City0:1Manchester Utd EFL

Izostanci i ozljede:

Manchester Utd.: Lindelof V. (udarac), Pogba P. (crveni karton), Varane R. (ozljeda mišića).

Manchester City: Delap L. (ozljeda gležnja), Edozie S. (ozljeda koljena), Laporte A. (crveni karton), Mendy B. (suspenzija), Torres F. (ozljeda stopala).

ManCity zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako još osjećamo traumu od utakmica Manchester Uniteda bez kojeg bismo prošlog mjeseca imali više od 70% točnih prognoza, svejedno ne bježimo od novog engleskog derbija.

Dapače, unatoč tome što su online kladionice proglasile goste velikim favoritima, mi vjerujemo da će se Solskjær ponovo izvući. Dvoznaci nam idu ovaj tjedan, igrati kontra Seville, kao i kontra PSG-a se isplatilo pa ćemo nastaviti u istom stilu. Pod cijenu blamaže igrat ćemo dvoznak 1X na ManUtd, uz koeficijent 2.20 kojeg nudi kladionica 22bet.

Također smatramo da nas čeka čvrsta utakmica u kojoj će se igrati oprezno i neće biti prilika za napadače da pokažu sav svoj potencijal pa biramo i okladu na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz kvotu 2.37.

Izdvajamo još okladu na gol Cristiana Ronalda, uz koeficijent čak 2.30, kakav se rijetko dobiva na Portugalca, kao i 2.35 da će biti dosuđen penal, što se čini realno za ovu utakmicu, no nismo sigurni da će biti i realiziran.

Za kraj, tu je i opcija da golovi neće biti postignuti u oba poluvremena, uz koeficijent 2.43, što uopće ne bi bilo iznenađenje da se dogodi…

Manchester Utd - Manchester City Koeficijenti

22bet

2.20

Manchester Utd 1X

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.37

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top