RB Leipzig vs. PSG – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
D W W L D
  • Red Bull Arena
  • Početak: 03. studeni 21:00
Forma:
W D W W L
RB Leipzig
Dvoznak: 1X1.77
PSG
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U Ligi prvaka stigli smo do polovice natjecanja po skupinama, a mnogo je još nepoznanica. Među njima najvažnija glasi: koliko je Paris Saint-Germain moćan ove sezone? Odgovor tek trebamo saznati, a dobar pokazatelj mogla bi biti utakmica ove srijede u Leipzigu.

Domaćin nije dobro otvorio natjecanje u grupi A i još čeka na prvi osvojeni bod, što je slabo za viceprvaka Njemačke i momčad koja se može pohvaliti plasmanom u nokaut fazu u posljednja dva izdanja elitnog klupskog nogometnog natjecanja.

Rasen Ballsport Leipzig je ostao uoči sezone bez Juliana Nagelsmanna, a klupu je preuzeo Amerikanac Jesse Marsch koji zasad ne pronalazi dobitnu formulu. Momčad nikako da se probije među vodeće u Bundesligi, a u Ligi prvaka više nema pravo na posrtaj, ako želi vidjeti europsko proljeće.

Ozljeda Danija Olma, bivšeg veznjaka Dinama, jedan je od problema s kojima se loše nosio Leipzig na otvaranju sezone, no Španjolac se oporavio i očekuje se njegov nastup protiv PSG-a. Za golove bi pak trebali biti zaduženi Yussuf Poulsen i Andre Silva, dok će iz drugog plana prijetiti opasni Šveđanin Emil Forsberg, ključna figura ove momčadi.

Golovi Leipzigu najčešće nisu problem, no obrana ih prima previše, što se posebno vidi u Ligi prvaka i predstavlja problem kad igraš protiv nekog kvalitetnog poput Parižana.

Prije dva tjedna u Parizu PSG je u međusobnom dvoboju pobijedio 3:2 i tako zadržao vodeće mjesto u skupini, koje je ranije izborio trijumfom protiv Manchester Cityja. Ipak, Maurizio Pochettino i njegova družina još se ne mogu opustiti, jer svaka utakmica u ovoj grupi je teška, pogotovo u gostima.

Paris Saint-Germain uvjerljivo vodi u francuskom prvenstvu i korektno odrađuje posao u Ligi prvaka, no nitko nije impresioniran onime što skupocjene zvijezde pokazuju na travnjaku. Lepršavost zasad izostaje, kao i kvalitetna suradnja napadača.

Nisu to jedini problemi. Trenutno PSG muče ozljede pa su za ovaj dvoboj upitni Killian Mbappé i Lionel Messi, što će značajno otežati put do pobjede, no barem je Neymar spreman i bit će glavna uzdanica gostiju na travnjaku.

Riječ je o grupi u kojoj je dosad palo najviše golova u Ligi prvaka ove sezone, a ništa drukčije ne očekujemo ni na Red Bull Areni u srijedu. Domaćin se pak nada i osvojenim bodovima, nakon što je ranije nekoliko puta bio vrlo blizu, ali nije izdržao do samog kraja. PSG pak ima sasvim drukčije planove…

Prethodni dvoboji:
19.10.21 PSG3:2RB Leipzig LP
24.11.20 PSG1:0RB Leipzig LP
04.11.20 RB Leipzig2:1PSG LP
18.08.20 RB Leipzig0:3PSG LP
18.07.14 RB Leipzig4:2PSG PRI

Izostanci i ozljede:

RB Leipzig: Brobbey B. (ozljeda bedra), Halstenberg M. (ozljeda koljena), Klostermann L. (ozljeda bedra), Saracchi M. (ozljeda koljena).

PSG: Mbappé K. (bolest), Paredes L. (ozljeda mišića), Ramos S. (ozljeda noge), Rico S. (ozljeda prsta), Verratti M. (ozljeda kuka).

RB Leipzig zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Istina je da online kladionice smatraju Paris Saint-Germain jednim od glavnih favorita za osvajanje Lige prvaka, ali zasad zvjezdana momčad to ne pokazuje na travnjaku.

Dapače, PSG djeluje izuzetno ranjiv u svakoj utakmici, što je viđeno i na prethodnom gostovanju u Ligi prvaka, u Bruggeu. Vjerujemo da će Parižani imati velikih problema s njemačkim viceprvakom u ovoj utakmici i zato je naš prvi izbor dvoznak 1X na Leipzig, uz koeficijent 1.77.

Zanimljivo, na utakmicama Leipziga u ovoj skupini u prosjeku je dosad padalo gotovo 6 golova. Smatramo da bi se taj trend mogao nastaviti pa je naša druga preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola, uz primamljivi koeficijent 2.42.

Dodajmo tome čak 3.10 na gol Emila Forsberga, igrača koji često zablista u velikim utakmicama, kao i 3.00 da će penal biti dosuđen i realiziran.

Za kraj, tu je i hrabra oklada da će pasti još 2 gola u zadnjih 10 minuta, na što možete pri live klađenju uloviti koeficijent oko 7.00, a možemo zamisliti upravo taj scenarij kad ova dva suparnika istrče na travnjak…

RB Leipzig - PSG Koeficijenti

22bet

1.77

RB Leipzig 1X

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.42

Više od 3.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top