Dinamo vs. Rapid – Tipovi za klađenje i najava Europske lige

Forma:
W W D L D
  • Maksimir Stadium
  • Početak: 04. studeni 21:00
Forma:
W W D W D
DOMAĆIN 1.70
Remi 3.98
GOST 4.70
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon neugodnog poraza u Beču, Dinamo ima prilike ovog četvrtka revanširati se u Europskoj ligi, u uzvratnom dvoboju protiv Rapida na Maksimiru.

Istina je, u skupini G momčad Damira Krznara nema pravo na još jedan neuspjeh, jer ima isti osvojeni broj bodova kao Genk i Rapid te bi u slučaju novog poraza lako mogla ostati bez europskog proljeća.

Dinamo je možda pod pritiskom, ali ima kvalitetu na svojoj strani. Bruno Petković oporavio se od ozljede i zaigrao u pobjedi protiv Gorice u subotu, a nekoliko dana ranije u hrvatskom Kupu Mislav Oršić pogotkom iz kornera najavio je i svoj uspon forme.

Sve bolje igra i Komnen Andrić, napadač koji u posljednjim utakmicama redovito zabija, a glavne dvojbe Krznara odnose se na obranu i veznu liniju, u kojoj ima mnogo dostupnih opcija i treba izabrati najbolju. Jedino što je sigurno da neće igrati iskusni Arijan Ademi koji je ozlijeđen, ali Dinamo je već navikao nastupati bez svog kapetana u posljednjih par godina, jer Makedonca konstantno muče zdravstveni problemi.

S druge strane, Rapid je bio dosta podcjenjivan u hrvatskim medijima uoči prve utakmice na Allianz stadionu, no pokazalo se da je riječ o ozbiljnoj momčadi koja je možda mlada, ali može igrati organizirani nogomet.

Trener Dietmar Kühbauer ima ponešto problema s ozljedama, ali na raspolaganju mu je i tako ujednačena ekipa, u kojoj pojedinci ne iskaču. Strijelci golova iz prve utakmice, Maximilian Hofmann i Marco Grüll nadaju se još jednom zagorčati život Dinamu, a grčki napadač Taxiarchis Fountas također predstavlja opasnost za obranu zagrebačkog kluba.

Bečka momčad u austrijskom prvenstvu prima mnogo golova, a u Europskoj ligi zabila je tek prva dva u prethodnom dvoboju, što pokazuje da definitivno ima svoje slabosti.

No, i Dinamo je podbačajem protiv Istre i nedavnim neuvjerljivim nastupima protiv Rapida i Rijeke pokazao da nije na prošlosezonskom nivou, kada je dogurao sve do četvrtfinala Europske lige, a na svom putu izbacio čak i Tottenham.

U svakom slučaju, pred nama je na Maksimiru jedna od odlučujućih utakmica ove sezone u Europi za aktualnog prvaka Hrvatske, a sve osim pobjede neće zadovoljiti okupljene navijače…

Prethodni dvoboji:
21.10.21 Rapid2:1Dinamo EL
03.11.71 Rapid2:2Dinamo EL
20.10.71 Dinamo0:0Rapid EL

Izostanci i ozljede:

Dinamo: Ademi A. (ozljeda gležnja), Bartol Franjić (ozljeda mišića).

Rapid: Schuster L. (ozljeda mišića), Strebinger R. (ozljeda mišića), Sulzbacher L. (ozljeda mišića).

Dinamo zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao i u prvoj utakmici, online kladionice diljem Europe daju prednost zagrebačkom klubu, što zbog iskustva u međunarodnim natjecanjima, što zbog razlike u kvaliteti.

Ponekad se ne slažemo s bookmakerima i njihovim viđenjem utakmica, no ovaj put smatramo da Dinamo zaista ima sve što je potrebno za trijumf protiv Rapida na Maksimiru, koji može povremeno iznenaditi, ali ipak ima mnogo slabosti. Zato je naša prva preporuka čista pobjeda Dinama, uz koeficijent 1.70.

Zapravo, vjerujemo u furiozan početak “modrih” koji bi se trebali od prve minute nametnuti na travnjaku, a to će se osjetiti i na rezultatu. Zato je naš drugi izbor oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz koeficijent 2.51, što znači da Dinamo mora povesti već u prvom poluvremenu i zadržati prednost do završetka utakmice.

Od ostalog, izdvajamo 2.75 na pogodak Mislava Oršića, koji uvijek zablista u važnim europskim utakmicama, a mogla bi ovo biti još jedna utakmica Rapida s mnogo golova pa i oklada na više od 2.5 gola uz koeficijent 1.81 ima smisla.

Spomenimo za kraj i klađenje uživo, koje će privući mnogo hrvatskih igrača i ponuditi neke sasvim nove opcije dolaska do dobitka. Oklada tko sljedeći zabija gol, kao i prognoziranje ishoda utakmice trebalo bi biti još lakše dok je dvoboj u tijeku pa treba imati otvorenu omiljenu kladionicu na svom mobitelu i iskoristiti ponuđeno dok ovaj okršaj traje…

Dinamo - Rapid Koeficijenti

22bet

1.70

Pobjeda Dinama

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.51

Poluvrijeme/kraj 1/1

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top