Sevilla vs. Lille – Tipovi za klađenje i najava Lige prvaka

Forma:
W D W D W
  • Ramón Sánchez-Pizjuán
  • Početak: 02. studeni 21:00
Forma:
L D D L W
Sevilla
Dvoznak: 2X2.22
Lille
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ulazimo u tjedan Lige prvaka u kojem se ponavljaju već viđene utakmice, a jedna od njih igra se u Sevilli, gdje domaćin dočekuje Lille, aktualnog prvaka Francuske.

Riječ je o dvoboju skupine G, u kojem i jedni i drugi još uvijek nemaju niti jednu pobjedu, unatoč tome što su kao favoriti započeli nastup u grupi. No, Salzburg se pokazao kao tvrd orah, a tko želi dalje morat će u posljednje tri utakmice skupiti barem 5 bodova.

Sevilla pod Julenom Lopeteguijem igra promjenjivo ove sezone. Uostalom, kao i svi drugi najugledniji španjolski klubovi. U La Ligi je već kiksala pregršt puta, no svejedno se drži pri vrhu, dok u Ligi prvaka ima tri remija u nizu, što je zasad dovoljno za drugo mjesto, no ako nastavi u istom stilu, mogla bi ostati bez nokaut faze.

Odlična je vijest što naš veznjak Ivan Rakitić diže formu i bio je asistent u pobjedi protiv Osasune za vikend, dok je sve bolji i Eric Lamela, bivši veznjak Tottenhama koji se polako navikava na španjolski stil nogometa.

Sevilli definitivno nedostaje jedan izrazito ubojiti napadač, kakve je imala u prošlosti i trenutno se može uzdati tek u Rafu Mira, koji povremeno zabija, ali nije to dovoljno.

Prije dva tjedna Lopeteguijeva družina u gostima kod Lillea odigrala je 0:0, a sada se nada punom plijenu pred domaćim navijačima, no gosti imaju drukčije planove.

Nakon senzacionalne titule prvaka Francuske, Lille je grubo spušten na zemlju na otvaranju nove sezone, kada se našao u donjem domu ljestvice u domaćem prvenstvu, a nije na briljantan način započeo ni svoju kampanju u Europi.

Udarac za ekipu bio je odlazak trenera Christophea Galtiera, koji se preselio u Nicu, a zamijenio ga je Jocelyn Gourvennec. Momčad pod novim stručnjakom polako ipak diže formu i približava se vrhu u Francuskoj, a u petak u derbiju protiv PSG-a golom Jonathana Davida Lille je dugo vodio, da bi na kraju ipak izgubio 2:1 u Parizu.

Upravo mladi 21-godišnji Kanađanin briljira ove sezone i ima već 8 postignutih golova, a tu su još dva svima poznata imena: portugalski veznjak Renato Sanchez i turski napadač Burak Yilmaz.

Lille definitivno ima oružja kojima može zaprijetiti domaćinu na stadionu Ramón Sánchez Pizjuán, ali Sevilla u ovaj dvoboj ulazi kao čvrsti favorit prema kladionicama. Ipak, utakmica bi morala biti puno neizvjesnija od toga, a o pobjedniku bi mogla odlučiti nijansa, jedna velika pogreška ili jedan genijalan potez…

Prethodni dvoboji:
20.10.21 Lille0:0Sevilla LP
15.03.06 Sevilla2:0Lille EL
09.03.06 Lille1:0Sevilla EL
15.12.04 Lille1:0Sevilla EL

Izostanci i ozljede:

Sevilla: Papu Gomez (ozljeda mišića), Rekik K. (ozljeda mišića).

Lille: Botman S. (ozljeda prepona), Jardim L. (ozljeda vrata).

Sevilla zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Znamo da je Sevilla momčad s vrhunskim uspjesima u Europskoj ligi, a redovito nastupa i u Ligi prvaka, no ove sezone nije toliko moćna i definitivno se protiv Rakitića i društva može ravnopravno igrati.

Vjerujemo da će Lille napraviti upravo to i pokazati zašto je bio prvak Francuske prošle sezone. Kao i protiv PSG-a, gosti će se hrabro postaviti i tražiti priliku za postizanje pogotka iz kontre, a s takvim ekipama Andalužani su imali problema u zadnje vrijeme. Zato je naša prva preporuka dvoznak X2 na Lille, uz koeficijent čak 2.22 kojeg nudi kladionica 22bet.

Smatramo da će i ova utakmica biti čvrsta, poput prethodne koja je završila 0:0. Možda će ovaj put biti golova, ali ne previše pa je naš drugi izbor oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola, uz kvotu 1.72.

Od ostalog, izdvajamo okladu da gol neće pasti u oba poluvremena, uz kvotu 1.87, dok će oni u lovu na visoke kvote uočiti čak 8.00 na isključenje i penal, što je itekako moguće u ovako čvrstoj utakmici.

Za kraj, spomenimo i dvije oklade na točan rezultat koje izgledaju najizglednije: 0:0 uz koeficijent 8.00 i 1:1 uz kvotu 7.00, što nikog ne bi iznenadilo da se pretvori u realnost…

Sevilla - Lille Koeficijenti

22bet

2.22

Lille X2

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

1.72

Manje od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top