Roma vs. Milan – Tipovi za klađenje i najava Serie A

Forma:
W D L L W
  • Stadio Olimpico di Roma
  • Početak: 31. listopad 20:45
Forma:
W W L W W
Roma
Više od 2.5 gola1.72
Milan
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Talijansko nogometno prvenstvo zasad se razvija na način na koji to nitko nije očekivao. Na vrhu ljestvice Serie A nalaze se Napoli i Milan, s gotovo savršenim učinkom nakon 10 odigranih kola i ostaje otvoreno pitanje mogu li nastaviti u istom stilu u mjesecu studenom.

Odgovor ćemo dobiti već ove nedjelje. Naime, za Milan veliki ispit zrelosti bit će gostovanje u Rimu, kod neugodne momčadi Josea Mourinha, trenutno četvrte u poretku.

Rimljani su nedavno u Europa Conference ligi doživjeli neugodan 6:1 poraz u Norveškoj, no inače su prilično dobro otvorili sezonu. Mourinho je uspio gurnuti svoju momčad u vrh Serie A i nalazi se ispred moćnog Juventusa te se bori za mjesta koja vode u Ligu prvaka.

Dovođenja Tammyja Abrahama iz Chelseaja pokazalo se kao pravi potez, jer engleski napadač redovito zabija i u Europi i u talijanskom prvenstvu, dok je u odličnoj formi i Lorenzo Pellegrini, veznjak koji je utrpao već 5 golova u Seriji A.

Dodajmo tome još dva važna Mourinhova igrača, Henrika Mhitarjana koji svojim potezima može napraviti razliku na terenu, kao i čvrstog Jordana Veretouta, pa postaje jasno zašto u prethodnom kolu Roma nije izgubila od vodećeg Napolija i tako je postala prva momčad koja je oduzela bodove Spallettijevoj momčadi.

S druge strane, Milan je prava senzacija talijanskog prvenstva. Malotko je vjerovao da bi ova momčad mogla otvoriti sezonu s 9 pobjeda i 1 remijem protiv Juventusa, što podsjeća na šampionske dane iz doba Marca van Bastena ili Zvonimira Bobana.

Ipak, družina koju uspješno vodi Stefano Pioli zapravo nema mnogo vrhunskih nogometaša u svojim redovima i svi se pitaju kad će početi posustajati.

Zasad kriza nije na vidiku, ali ozljedu su se uvukle u redove, a težak raspored čeka sljedećih tjedana crveno-crne. U dvoboju s Romom Pioli neće moći računati na ozlijeđenog Antu Rebića, dok se Zlatan Ibrahimović tek oporavio i nije još onaj pravi, no tu je Olivier Giroud koji igra dobro otkad je došao ovog ljeta iz Premiershipa.

Važna figura na travnjaku ponovo će biti veznjak Franck Kessié, koji obavlja ključne ofenzivne i defenzivne zadatke za Milan, a tu je i Theo Hernandez, bivši bek Reala koji može napraviti razliku na travnjaku.

U svakom slučaju, čeka nas izjednačena utakmica u kojoj bi mogle odlučivati nijanse, no na temelju onog što smo vidjeli od ove dvije ekipe na otvaranju sezone, golovi definitivno ne bi trebali izostati…

Prethodni dvoboji:
28.02.21 Roma1:2Milan SA
26.10.20 Milan3:3Roma SA
28.06.20 Milan2:0Roma SA
27.10.19 Roma2:1Milan SA
03.02.19 Roma1:1Milan SA

Izostanci i ozljede:

Roma: Smalling C. (ozljeda bedra), Spinazzola L. (ozljeda Ahilove tetive).

Milan: Florenzi A. (ozljeda koljena), Maignan M. (ozljeda zapešća), Messias J. (ozljeda bedra), Plizzari A. (ozljeda koljena), Rebić A. (ozljeda gležnja).

Roma zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako se igra čvršće u derbijima talijanskog prvenstva u posljednje vrijeme, dvoboj Rome i Milana ove nedjelje trebao bi biti tome izuzetak.

I jedni i drugi pokazali su se kao ekipe koje bolje funkcioniraju prema naprijed, nego prema nazad, a Milan je pobjeđivao u nekoliko navrata čak i kad bi primio po 2 gola ove sezone. Golova je bilo i u prethodnim dvobojima ovih protivnika, zbog čega je naš prvi izbor oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz koeficijent 1.72.

Također smatramo da Roma ima bolje stanje u svlačionici s ozljedama i da se Milan ne može izvući iz svake teške situacije, kao što mu je to prolazilo dosad. Zbog toga je naša druga preporuka pobjeda Rome, uz kvotu 2.27.

Spomenimo još tri oklade koje se čine obećavajuće. Prva je pogodak Abrahama, uz primamljivi koeficijent 2.50, što bi se lako moglo dogoditi. Također zanimljivo djeluje i oklada na dosuđeni penal, uz 2.44, a svakako preporučujemo i klađenje uživo, na još jedan gol u posljednjih dvadesetak minuta utakmica, kada će Betfair, a i mnogi drugi ponuditi koeficijent oko 2.00, što bi se u žestokoj završnici derbija trebalo pretvoriti u realnost…

Roma - Milan Koeficijenti

22bet

1.72

Više od 2.5 gola

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.27

Pobjeda Rome

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top