Milan vs. Inter – Tipovi za klađenje i najava Serie A

Forma:
D W W W L
  • Giuseppe Meazza
  • Početak: 07. studeni 20:45
Forma:
W W W D W
DOMAĆIN 2.98
Remi 3.66
GOST 2.24
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Još jedan veliki derbi na rasporedu je ovog vikenda u Seriji A. U gradskom obračunu snage će odmjeriti Milan i Inter, dvije momčadi koje su mnogo pokazale u prethodnim kolima, a međusobni dvoboj otkrit će nam tko je zreliji boriti se za titulu prvaka.

Momčad Milana nije mogla bolje otvoriti talijansko prvenstvo. Ima 10 pobjeda i remi s Juventusom u dosadašnjem tijeku sezone, čemu se nisu nadali ni najoptimističniji navijači crveno-crnih, s obzirom na kvalitetu momčadi i rezultate postignute u prethodnom desetljeću.

No, pod trenerom Stefanom Piolijem Milan se uspješno vratio na sam vrh i ima čak 7 bodova više od gradskog rivala i aktualnog prvaka Italije, uoči dvoboja na stadionu Giuseppe Meazza.

Svoje uspjehe “rossoneri” prije svega mogu zahvaliti napadačkom dijelu ekipe, jer čak i kad bi primili dva pogotka i gubili 0:2, kao protiv Verone, svejedno su uspijevali iščupati pobjedu. Tu su središnje figure dva iskusna igrača, Olivier Giroud i Zlatan Ibrahimović, koji će predstavljati najveću opasnost i za Inter.

Naš Ante Rebić nažalost je ozlijeđen, kao i još nekoliko važnih Milanovih nogometaša, no tu je mladi Portugalac Rafael Leão, kao još jedno moćno napadačko oružje, dok u sredini terena besprijekoran posao odrađuje Bjelokošćanin Franck Kessié, najpouzdaniji veznjak ove momčadi posljednjih godina.

Problem ostaje obrana, sa Simonom Kjærom kao najpoznatijim imenom, no u zadnjih par utakmica prestala je primati golove pa i to budi optimizam kod Milana.

A Inter je unatoč senzacionalnom startu Napolija i Milana po mnogima i dalje glavni favorit za osvajanje titule. Rezultati su mu odlični i u Seriji A i u Ligi prvaka, a igračka kvaliteta iznad one koju posjeduju rivali.

Napadački dvojac kojeg sada čine Lautaro Martinez i Edin Džeko pokazao se kao pun pogodak, jer zabili su zajedno već 12 golova u talijanskom prvenstvu. Tu je i naš veznjak Marcelo Brozović koji je u odličnoj formi, dok se Ivan Perišić još traži, no i dalje u pravilu započinje utakmice u udarnoj momčadi.

Iz Milana u Inter ovog ljeta prešao je Hakan Çalhanoğlu za kojeg će ovaj derbi biti poseban, a “nerazzuri” će se uzdati u svoju obranu, punu kvalitetnih defenzivaca, uključujući i Denzela Dummfriesa, talentiranog Nizozemca dovedenog ovog ljeta.

Nema sumnje, riječ je o utakmici u kojoj je Interu važnije doći do pobjede nego Milanu, jer zaostaje na ljestvici, no domaćin će pod svaku cijenu pokušati izbjeći takav scenarij i tako ostati u mrtvoj trci samo s Napolijem i nikim drugim…

Prethodni dvoboji:
21.02.21 Milan0:3Inter SA
26.01.21 Inter2:1Milan COP
17.10.20 Inter4:2Milan SA
09.02.20 Inter0:2Milan SA
21.09.19 Milan1:1Inter SA

Izostanci i ozljede:

Milan: Ballo Toure F. (ozljeda), Castillejo S. (ozljeda bedra), Hernandez T. (crveni karton), Maignan M. (ozljeda zapešća), Messias J. (ozljeda bedra), Plizzari A. (ozljeda koljena), Rebić A. (ozljeda gležnja).

Inter: Eriksen C. (srčani problemi).

Inter zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Znamo da 10 pobjeda iz 11 utakmica ne može biti slučajno i pokazuje koliko je fantastičan ove sezone Milan, no ne mogu ni crveno-crni pobjeđivati svaki put.

Ove nedjelje kvaliteta je definitivno na strani plavo-crnih, a Inzaghijeva momčad ima i manje problema s ozljedama te je u sve boljoj formi. Zato je naša prva preporuka čista pobjeda Intera, uz koeficijent 2.24.

Vjerujemo također da će ključna figura na travnjaku biti Argentinac Lautaro Martinez i da će zasjeniti Milanove napadačke veterane. Zbog toga je naš drugi izbor oklada da Lautaro zabija gol, uz kvotu 2.40.

Od ostalog, koeficijent 3.10 da će biti dosuđen i realiziran penal djeluje primamljivo, kao i 4.00 na crveni karton, iako se radi o klubovima među kojima zapravo i nema zle krvi.

Za kraj, spomenimo klađenje uživo, jer upravo ovakvi derbiji su idealni za uplate dok je utakmica u tijeku, jer javljaju se neke sasvim nove opcije za dolazak do zarade. Bilo da igrate na zbroj golova, ishod ili tko sljedeći zabija, ključno je pomno pratiti razvoj događaja i odigrati koeficijent dok je na vrhuncu, ako želite maksimizirati svoj dobitak…

Milan - Inter Koeficijenti

22bet

2.24

Pobjeda Intera

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.
22bet

2.40

Gol Lautara Martineza

Okladi se
*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top