Manchester United vs. Tottenham – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
D W W W L
  • Old Trafford
  • Početak: 19. listopad 21:15
Forma:
W W W D L
Manchester U.
Više od 2.5 gola1.73
Tottenham
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ovog tjedna na rasporedu su dva kola Premiershipa, a najzanimljiviji dvoboj u srijedu se igra u Manchesteru, gdje United dočekuje Tottenham.

Radi se o utakmici u kojoj momčad Erika ten Haga mora ići na pobjedu, nakon što je ispustila bodove za vikend protiv Newcastlea, u utakmici u kojoj nije uspjela postići pogodak.

Ten Hag ima mnogo dvojbi, a jedna od njih uključuje korištenje Cristiana Ronalda, koji u posljednje vrijeme ipak dobiva više minutaže nego na početku sezone, no svejedno mu je status unutar momčadi drukčiji nego na što je navikao u svojoj karijeri.

Alternativu za Manchester United predstavlja skupocjeni Brazilac Anthony, koji se dobro uklopio nakon što je stigao iz Ajaxa prošlog ljeta, a sve više igra i Casemiro, koji bi trebao donijeti sigurnost veznoj liniji.

Malo je digao formu i Marcus Rashford, koji je bio prilično loš prošle sezone, no svejedno još uvijek promašuje izrazite prilike i to će u ovom derbiju morati popraviti. A Ten Hag na raspolaganju ima još nekoliko vrhunskih igrača, poput Brune Fernandesa i Christiana Eriksena u veznoj liniji te vrijednog braniča Lukea Shawa pa je teško zamisliti kako Manchester United drugu utakmicu u nizu ostaje bez postignutog gola.

S druge strane, Tottenham pod trenerom Antonijom Conteom odlično gura ove sezone u engleskom prvenstvu i ima isti broj bodova kao Manchester City, što je ne tako davno bilo nezamislivo.

Spursi su se značajno pojačali ovog ljeta, jer u momčad je stigao odlični brazilski ofenzivac Richarlison iz Evertona, a ne zaboravimo ni Ivana Perišića, koji je napokon ostvario svoj san da zaigra u Premiershipu.

Conte će se i u ovoj utakmici prije svega uzdati u svoj ofenzivni dvojac kojeg čine Heung-Min Son i Harry Kane, koji su zajedno dosad zabili 12 golova u engleskom prvenstvu, dok će se važan doprinos tražiti i od Pierrea Højbjerga u sredini terena, gdje će gosti morati postići ravnotežu i nametnuti svoju igru, ako žele izbjeći poraz i osvojiti vrijedne bodove.

U svakom slučaju, očekuje nas uzbudljiva utakmica na Old Traffordu, koja bi mogla biti neizvjesna i intrigantna od prve do posljednje minute…

Prethodni dvoboji:
12.03.22 Manchester United3:2Tottenham PL
30.10.21 Tottenham0:3Manchester United PL
11.04.21 Tottenham1:3Manchester United PL
04.10.20 Manchester United1:6Tottenham PL
19.06.20 Tottenham1:1Manchester United PL

Izostanci i ozljede:

Manchester United: Greenwood M. (izvan kadra), Wan-Bissaka A. (ozljeda mišića), Williams B. (ozljeda zgloba), Van de Beek D. (ozljeda mišića).

Tottenham: Kuluševski D. (ozljeda bedra), Tanganga J. (pretrpljeni udarac).

ManUtd zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Znamo da su Manchester United i Tottenham za vikend odigrali čvrste utakmice bez mnogo golova, no u njihovim međusobnim dvobojima već dugo pada pregršt pogodaka, a to bi se moglo ponoviti i ove srijede.

Bit će to neizvjesna utakmica dva izjednačena protivnika koji igraju bolje prema naprijed, nego prema nazad, zbog čega vjerujemo da golmani neće uspjeti sačuvati svoju mrežu. Zbog toga je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti više od 2.5 gola, uz kvotu 1.73 koju nudi kladionica 20bet.

Po istoj logici ima smisla igrati da će obje momčadi poentirati, na što je kvota nešto manje, ali ako recimo uplatite kombinacijsku okladu na oba daju gol i dvoznak 1X na Manchester United, kvota je obećavajućih 2.23.

Kladiti se uvijek možete da će biti dosuđen penal u kladionici 22bet, uz kvotu 2.64, što se često događa kad igraju “crveni vragovi”, a nije nemoguć niti autogol na kojem je kvota atraktivnih 8.00.

Što se pak strijelaca tiče, da će zabiti Marcus Rashford koeficijent je čak 4.00 u kladionici bet365, a možemo zamisliti da se to dogodi, dok ćete na gol Harryja Kanea dobiti 2.50, a na Heung-Min Sona solidnih 3.25.

Za kraj, spomenimo i uživo klađenje, jer odnos snaga ovih suparnika najlakše će biti ocijeniti nakon što utakmica jednom počne. Klađenje na gol u zadnjih 20 minuta, na što bi kvota mogla biti oko 1.85 u darežljivim kladionicama, djeluje kao opcija koju treba imati na umu, pod uvjetom da ranije ne bude riješeno pitanje pobjednika…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top