Barcelona vs. Villarreal – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava La Lige

Forma:
L D W L W
  • Camp Nou
  • Početak: 20. listopad 21:00
Forma:
W W L W D
Barcelona
Dvoznak: 2X2.69
Villarreal
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Samo pet dana nakon El Clasica u kojem je doživjela bolan poraz, Barcelonu ovog četvrtka čeka još jedna teška utakmica, kod kuće protiv Villarreala.

Momčad koju vodi Xavi Hernandez dobro je dosad gurala u La Ligi, za razliku od Lige prvaka, no kriza forme počinje se osjećati i u španjolskom prvenstvu pa su ovo ključni dani za Katalonce, koji nikako ne žele da im Real pobjegne na vrhu.

Barcelona je u posljednjih mjesec dana prilično neefikasna, što znači da do izražaja ne može doći čak ni Robert Lewandowski, koji je s lakoćom trpao iz tjedna u tjedan dok je nosio dres Bayerna. Ousmane Dembele i Ansu Fati, kao dva darovita igrača trenutno ne rade razliku na travnjaku, a niti skupocjeni Raphinha, koji je tijekom ljeta stigao iz Leedsa.

Iako ima dva izuzetno cijenjena vezna nogometaša, Pedrija i Gavija, Barcelona se također muči u kreaciji igre, a u utakmicama protiv Intera na visini zadatka nije bila niti obrana, koja je u nekoliko navrata podbacila i tako dovela Marc-Andrea Ter Stegena u bezizlaznu situaciju.

A Villarreal smo ove sezone upoznali u dvije utakmice protiv Hajduka, u kojima je bio klasa za sebe i nije dopustio nikakvo iznenađenje u kvalifikacijama za Europsku konferencijsku ligu.

Momčad koju vodi Unai Emery može se pohvaliti osvajanjem Europske lige i polufinalom Lige prvaka, što pokazuje da predstavlja europski vrh, no u Španjolskoj nikako da se priključi liderima, što se ponavlja i ove sezone.

Villarreal igra solidno, ali ne spektakularno, s Gerardom Morenom kao najzvučnijim imenom u momčadi, koji doduše ima konstantnih problema s ozljedama. No, do izražaja je došao Alex Baena, strijelac nekih sjajnih golova i igrač na kojeg će posebno morati paziti obrana Barcelone.

Emery na raspolaganju ima još nekoliko opasnih ofenzivaca, kao što su Arnaut Danjuma i Samuel Chukwueze, a u sredini terena je uvijek staloženi Dani Parejo, koji zna kako jednim potezom rješavati probleme i dovesti suigrače u izglednu situaciju.

U svakom slučaju, Villarreal je posljednjih godina pokazao da ima igru s kojom se može suprotstaviti čak i najjačima, no Barcelona na stadionu Camp Nou vjeruje da može zaustaviti krizu i ostvariti vrijednu pobjedu…

Prethodni dvoboji:
22.05.22 Barcelona0:2Villarreal LL
27.11.21 Villarreal1:3Barcelona LL
25.04.21 Villarreal1:2Barcelona LL
27.09.20 Barcelona4:0Villarreal LL
05.07.20 Villarreal1:4Barcelona LL

Izostanci i ozljede:

Barcelona: Araujo R. (ozljeda mišića), Bellerin H. (ozljeda stopala), Christensen A. (ozljeda gležnja), Depay M. (ozljeda mišića).

Villarreal: Coquelin F. (ozljeda lista), Foyth J. (ozljeda koljena), Moreno G. (ozljeda bedra).

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kriza u koju je Barcelona upala prilično je duboka i podsjeća na ono što se dogodilo Xaviju Hernandezu prošlog proljeća, kada više nije mogao dobiti ni Cadiz ni Rayo Vallecano.

Villarreal je ozbiljna momčad protiv koje se nije lako vaditi, a mi vjerujemo da unatoč nekoliko bitnih ozljeda svejedno Emery ima na raspolaganju igrače sposobne igrati ravnopravno s Barcelonom. Zbog toga je naša glavna preporuka za ovu utakmicu oklada X2 na Villarreal, uz primamljivi koeficijent 2.69 kojeg nudi kladionica 22bet.

Barcelona je izgubila na efikasnosti, a Villarreal igra prema rezultatu, zbog čega ne možemo očekivati totalnu golijadu u ovoj utakmici. Zbog toga će neki sigurno odigrati na zbroj golova, da će pasti manje od 3.5 gola, uz kvotu 1.60.

Moglo bi biti nervoze pa u ovoj utakmici možemo zamisliti crveni karton, uz kvotu 4.00 pa i dosuđeni penal, uz koeficijent 2.68, što nije rijetkost u ovakvim derbijima La Lige.

Što se pak strijelaca tiče, u kladionici bet365 dobit ćete samo 1.72 ako zabije Robert Lewandowski, a 3.60 ako to bude prvi gol na utakmici. S druge strane, na pogodak Arnauta Danjume koeficijent je 3.50, a sigurno će imati barem jednu veliku priliku da poentira.

Za kraj, spomenimo i mogućnost igranja na kontra hendikep. Naime, možete odigrati Villarreal +1.5 gol, uz kvotu 1.61, što znači da gosti smiju izgubiti u najgorem slučaju jedan razlike, kako bi vaša oklada i dalje bila dobitna…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top