Manchester United vs. Liverpool – Tipovi za klađenje i najava Premiershipa

Forma:
L L D L D
  • Old Trafford
  • Početak: 22. kolovoz 21:00
Forma:
D D L W L
Manchester U.
Manje od 3.5 gola1.66
Liverpool
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Nakon katastrofalnog otvaranja sezone u Premiershipu, Manchester United ovog ponedjeljka pred novim je teškim zadatkom, jer ga čeka derbi obračun s lokalnim rivalom Liverpoolom.

Trener Erik ten Hag sigurno nije zamišljao svoj početak avanture u Manchesteru uz posljednje mjesto na ljestvici nakon dva odigrana kola, a sada se mora vaditi protiv momčadi koja je “crvenim vragovima” utrpala 13 komada u posljednje tri službene utakmice.

Ono što domaćinu ipak budi malu nadu je pobjeda 4:0 u nedavnoj prijateljskoj utakmici u Bangkoku, no samopouzdanje je trenutno na nuli, a Cristiano Ronaldo čini se da nije zadovoljan svojom situacijom i želi što prije pobjeći iz kluba.

Što se ostalih tiče, Marcus Rashford potpuno je izvan forme, a ni Bruno Fernandes nije na svakom vrhuncu. Posebno je problematična situacija u obrani, gdje su igrači poput Lisandra Martineza pod žestokim kritikama, a Harry Maguire već dugo nije omiljen među navijačima Uniteda.

Četiri primljena gola protiv Brentforda upozoravaju na mogući debakl domaćina u ovoj utakmici, no istina je da zapravo ni Liverpool pod Jürgenom Kloppom ne briljira posljednjih tjedana.

Izgubljeni bodovi protiv Crystal Palacea i Fulhama pokazuju da Liverpool još nije na svom vrhuncu i to je prilika za Manchester United da napokon nešto napravi u međusobnoj službenoj utakmici.

Klopp ima dosta problema s ozljedama, jer je desetak igrača izvan kadra ili trenira s bolovima, no oni glavni su na raspolaganju, uključujući Mohameda Salaha koji je i dalje prva violina Liverpoola.

Darwin Nunez zbog crvenog kartona nema pravo igrati, dok Dioga Jotu muči ozljeda, no tu su Luis Diaz i Roberto Firmino koji također predstavljaju vrlo opasna rješenja prema naprijed.

Liverpool će se na Old Traffordu pokušati nametnuti u sredini terena i preko bokova kažnjavati domaćina, a Trentom Alexander-Arnoldom u glavnoj ulozi, no Manchester United sigurno će ovaj put više paziti na defenzivu nego u prethodnim dvobojima pa možemo očekivati intrigantan dvoboj u kojem ne bi sve trebalo biti riješeno u prvih pola sata utakmice…

Prethodni dvoboji:
12.07.22 Manchester United4:0Liverpool PRI
19.04.22 Liverpool4:0Manchester United PL
24.10.21 Manchester United0:5Liverpool PL
13.05.21 Manchester United2:4Liverpool PL
24.01.21 Manchester United3:2Liverpool FAC

Izostanci i ozljede:

Manchester United: Greenwood M. (izvan sastava), Lindelof V. (ozljeda mišića), Pellistri F. (ozljeda gležnja), Williams B. (ozljeda mišića).

Liverpool: Diogo Jota (ozljeda mišića), Jones C. (ozljeda lista), Konate I. (ozljeda mišića), Matip J. (ozljeda prepone), Nunez D. (crveni karton), Oxlade-Chamberlain A. (ozljeda mišića), Ramsay C.(ozljeda mišića), Thiago (ozljeda stražnje lože).

Liverpool zabija manje od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Iako su posljednje utakmice između Manchester Uniteda i Liverpoola bile golijade, vjerujemo da to neće biti slučaj ovaj put. Ten Hag će zbiti redove, jer to je jedino što može učiniti kako bi konsolidirao momčad prije reprezentativne stanke pa ne možemo očekivati otvorenu utakmicu ovog ponedjeljka.

Zato na Old Traffordu očekujemo ipak umjeren broj postignutih golova, ako ih uopće bude pa je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 3.5 gola, uz koeficijent 1.66 kojeg nudi kladionica 20bet.

Za one pak koji vjeruju da će se Liverpool prošetati do pobjede, dvije su opcije kako maksimizirati dobitak. Prva je oklada poluvrijeme/kraj 2/2, uz kvotu 2.50 u kladionici bet365, što znači da gost mora povesti u prvih 45 minuta i zatim zadržati prednost do posljednjeg sučevog zvižduka.

Druga opcija je igrati hendikep -1.5 na Liverpool, uz kvotu 2.51 koja će se obistiniti u slučaju da Kloppova momčad pobijedi s najmanje dva razlike.

Ako se pak kladite na strijelce, dobit ćete na gol Mohameda Salaha koeficijent 2.20, a 5.00 ako to bude prvi gol na utakmici. Na Roberta Firmina koeficijent je 2.87, a za gol Cristiana Ronalda s druge strane dobit ćete kvotu 3.00.

Za kraj, spomenimo okladu na dosuđeni penal, uz koeficijent 2.96, a možemo zamisliti i crveni kartonu uz kvotu 4.00, u utakmici u kojoj dva žestoka rivala očajnički pokušavaju ostvariti prvu pobjedu u sezoni…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top