Manchester United vs. Arsenal – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
L D W D D
  • Old Trafford
  • Početak: 12. svibanj 17:30
Forma:
W W W W L
Manchester U.
Manje od 3.5 gola1.91
Arsenal
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Ove nedjelje na rasporedu je jedan od ključnih derbija za rasplet Premiershipa, u kojem će Manchester United i Arsenal odmjeriti snage.

Domaća momčad u lošoj je formi pod trenerom Erikom ten Hagom i pitanje je hoće li uopće igrati u Europi sljedeće sezone. Uvjerljiv poraz od Crystal Palacea u prethodnom kolu samo je produbio krizu, a sada Manchester United mora pokazati koliko vrijedi protiv puno jačeg suparnika.

Malo je raspoloženih igrača u domaćim redovima. Alejandro Garnacho igra solidno tijekom proljeća, no ne opet tako dobro da bi mogao nositi momčad prema pobjedama. Bruno Fernandes pak uglavnom zabija iz penala, no i to je bolje od učinka Marcusa Rashforda.

U sredini terena domaćin ima Casemira koji će dobro razmisliti želi li ostati u momčadi i nakon ljeta, dok Kobbie Mainoo polako dolazi na veliku scenu i očekujemo ga u udarnih 11 u ovoj utakmici. Još vrijedi izdvojiti ono što radi Scott McTominay, Ten Hagov džoker s klupe, a Mason Mount i Christian Eriksen ove sezone definitivno nisu zadovoljili.

Što se pak obrane tiče, Harry Maguire i suigrači u posljednje vrijeme puštaju na sve strane, a golman Andre Onana također se uglavnom ističe nesigurnošću.

S druge strane, Arsenal pod Mikelom Artetom ulazi s prednošću u završna dva tjedna engleskog prvenstva, no Manchester City ima utakmicu manje.

Zato “topnici” moraju pobijediti Manchester United i Everton kako bi imali ikakve izglede osvojiti naslov. Bukayo Saka na desnom krilu trebao bi ih pogurati prema takvim rezultatima, uz podršku Kaija Havertza i Leandra Trossarda koji igraju vrlo dobro tijekom proljeća.

Gabriel Martinelli i Gabriel Jesus još su dva moćna igrača koje Arteta ima na raspolaganju, a tu je još Declan Rice kao jedan od najboljih veznjaka u Engleskoj. Martin Odegaard se pak nada dalekometnom pogotku, dok bi iz prekida mogli biti opasni stoperi William Saliba i Gabriel.

U svakom slučaju, Arsenal dolazi s mnogo samopouzdanja na Old Trafford, no radi se o jednom od gostovanja na kojem nema puno uspjeha u prošlosti…

Prethodni dvoboji:
03.09.23 Arsenal3:1Manchester United PL
22.07.23 Arsenal0:2Manchester United ICC
22.01.23 Arsenal3:2Manchester United PL
04.09.22 Manchester United3:1Arsenal PL
23.04.22 Arsenal3:1Manchester United PL

Izostanci i ozljede:

Manchester United: Kambwala W. (ozljeda mišića), Lindelof V. (ozljeda zadnje lože), Maguire H. (ozljeda mišića), Malacia T. (ozljeda koljena), Mount M. (ozljeda mišića), Shaw L. (ozljeda noge), Varane R. (ozljeda mišića).

Arsenal: Timber J. (nespreman), Tomiyasu T. (ozljeda mišića).

Arsenal zabija manje od 2.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč slavnom imenu i kvalitetnim pojedincima, online kladionice odlučile su potpuno podcijeniti Manchester United i nude izuzetno nisku kvotu na pobjedu Arsenala.

Mi pak smatramo da nas čeka čvrsta utakmica, ni slična onima kojima smo svjedočili u prethodnim kolima. Domaćin će zbiti redove, a Arsenal tražiti priliku kako jednim udarcem slomiti suparnika. Zato je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 3.5 gola na utakmici, uz koeficijent 1.91 u kladionici 20bet.

Zanimljivo djeluje i ono što nudi kladionica 22bet, okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, na što možete uzeti tečaj 1.94.

Ako pak vjerujete u Artetinu momčad i želite podebljati kvotu na trijumfu gostiju, bet365 vam nudi dvije obećavajuće opcije. Prva je oklada na pobjedu Arsenala bez primljenog gola, uz koeficijent 2.75, dok ćete dobiti 2.00 na okladi poluvrijeme/kraj 2/2. To postaje dobitno ako londonski klub povede u prvom dijelu i izdrži do kraja.

Kladiti se možete i na kartone. Pa ćete tako dobiti 1.72 na više od 4.5 kartona na utakmici, što je scenarij koji definitivno možemo zamisliti na ovoj utakmici.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.20 na gol Bukaya Sake, a 2.50 ako tipujete da će zabiti Kai Havertz. S druge strane, tečaj je 5.00 na gol Alejandra Garnacha, a isto ćete dobiti i ako odigrate na Brunu Fernandeza.

Za kraj, spomenimo i okladu na dosuđen penal, uz koeficijent 2.60, što je sasvim normalna pojava kad Manchester United i Arsenal igraju svoje derbije…

U kladionici bet365 igrači imaju pravo na 50 € bonusa nakon registracije i pregršt besplatnih oklada, iskoristivih na Premiershipu!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top