Aston Villa vs. Liverpool – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
L L L D W
  • Villa Park
  • Početak: 13. svibanj 21:00
Forma:
W W W W W
Aston Villa
Dvoznak: 1X2.17
Liverpool
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U engleskom Premiershipu ulazimo u posljednji tjedan natjecanja, sa zanimljivom utakmicom Aston Ville i Liverpoola koja se igra u ponedjeljak.

Domaća momčad malo je popustila pod Unaijem Emeryjem posljednjih tjedana. Aston Villa je iznenađujuće lako ispala u polufinalu Konferencijske lige od grčkog Olympiakosa, no barem još uvijek drži četvrto mjesto u engleskom prvenstvu koje vodi u Ligu prvaka.

Aston Villa će pokušati zadržati Tottenham iza sebe do kraja prvenstva, a u tome bi trebala pomoći pobjeda protiv treće po snazi engleske momčadi. Kao i obično, od Ollieja Watkinsa će se očekivati golovi, a podrška s krila trebao bi mu biti Moussa Diaby.

Vrijedi još izdvojiti Douglasa Luiza koji igra vrlo dobro cijele sezone u sredini terena. John McGinn donosi pak žestinu, a tu je i Leon Bailey koji je zabio mnogo važnih golova u 2024. godini.

Emery na raspolaganju još ima Nicolu Zaniola kao džokera pa i Yurija Tielemansa koji može biti koristan u veznoj liniji. Što se pak obrane tiče, Pau Torres i suigrači malo su popustili pa je posao za golmana Emiliana Martineza u zadnje vrijeme nešto teži nego u prvom dijelu sezone.

S druge strane, Liverpool se polako oprašta od svog trenera Jürgena Kloppa. Izgledi osvojiti naslov prvaka samo su teoretski, a treće mjesto na kraju sezone je realnost. No, veliki njemački stručnjak barem se oprašta s osvojenim trofejom u EFL Cupu.

Liverpool je također popustio u travnju i svibnju te se muči protiv svakog suparnika. Mohamed Salah nije isti kakav je bio prije ozljede u veljači, a Darwin Nunez previše promašuje za nivo na kojem igra nogomet.

Luis Diaz i Cody Gakpo dodatno su rješenja koja Klopp ima u napadu i vjerojatno će ih koristiti u ovoj utakmici. Sredina pak terena s Dominikom Szoboszlaijem pokazuje sve više slabosti, a ni obrana nije na svom najvišem nivou, unatoč Virgilu van Dijku na mjestu stopera, jednom od najboljih braniča današnjice.

U svakom slučaju, čeka nas na Villa Park stadionu okršaj dvije momčadi koje trenutno igraju bolje prema naprijed nego prema nazad. Zato možemo očekivati vrlo zabavnih 90 minuta nogometa u Birminghamu…

Prethodni dvoboji:
03.09.23 Liverpool3:0Aston Villa PL
20.05.23 Liverpool1:1Aston Villa PL
26.12.22 Aston Villa1:3Liverpool PL
10.05.22 Aston Villa1:2Liverpool PL
11.12.21 Liverpool1:0Aston Villa PL

Izostanci i ozljede:

Aston Villa: Buendia E. (ozljeda koljena), Kamara B. (ozljeda koljena), Mings T. (ozljeda koljena), Ramsey J. (ozljeda stopala), Rogers M. (ozljeda bedra).

Liverpool: Diogo Jota (ozljeda mišića), Doak B. (ozljeda koljena), Matip J. (ozljeda koljena), Thiago (ozljeda mišića).

Aston Villa zabija više od 1.5 gola

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Unatoč padu forme, sportske kladionice svejedno vide Liverpool kao izrazitog favorita u ovoj utakmici na gostovanju u Birminghamu.

No, mi smatramo da domaćinu bodovi puno više znače, jer bori se za mjesto u Ligi prvaka. Nedavna pobjeda protiv Arsenala pokazala je da se Emeryjeva momčad još uvijek može suprotstaviti najboljima u Engleskoj. Zato je naša glavna preporuka oklada dvoznak 1X na Aston Villu, uz koeficijent 2.17 u kladionici 22bet.

Mogla bi to biti još jedna efikasna utakmica u Premiershipu. Zato će mnogi igrači odigrati na zbroj golova, da će pasti više od 3.5 gola na utakmici, što ide uz kvotu 1.90 u kladionici 20bet.

Neki će odigrati i okladu da u drugom poluvremenu pada više golova nego u prvom, uz tečaj 1.92, što je scenarij koji možemo zamisliti u ovom engleskom okršaju.

U kladionici bet365 možete se kladiti i na kartone. Kvota 1.83 na više od 4.5 kartona na utakmici djeluje zanimljivo, jer ova utakmica sigurno neće proći bez nervoze.

Što se pak klađenja na strijelce tiče, dobit ćete 2.60 ako odigrate na Ollieja Watkinsa, a 4.00 ako tipujete na Leona Baileyja. S druge strane, tečaj je 1.90 na gol Mohameda Salaha, a 2.60 na Luisa Diaza.

Za kraj, spomenimo i klađenje uživo. Naime, odnos snaga Aston Ville i Liverpoola još će biti lakše detektirati jednom kad ova utakmica počne. Gol u zadnjih 20 minuta utakmice, uz kvotu koja će se kretati oko 1.80 djeluje zanimljivo, no pojavit će se i druge zanimljive opcije tijekom dvoboja. Zato imajte upaljenu omiljenu kladionicu u ponedjeljak navečer i reagirajte čim se pojavi kvota koju se isplati zgrabiti…

U kladionici Germania bonus do 1000 € iskoristiv je na utakmicama engleskog Premiershipa!

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top