Manchester U. vs. Nottingham – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
W W W L W
  • Old Trafford
  • Početak: 27. prosinac 21:00
Forma:
W W W D L
Manchester U.
Poluvrijeme/kraj: 1/11.90
Nottingham
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

U Premiershipu nema odmora između Božića i Nove godine, a ovog utorka na scenu stupaju Manchester United i Nottingham Forest, koji će međusobno odmjeriti snage.

Dva slavna kluba, višestruki osvajači titule prvaka Europe nisu međusobno igrali još od davne 1999. godine, a trener domaćina Erik ten Hag nada se da će njegova momčad opravdati ulogu favorita i s tri osvojena boda nastaviti borbu za mjesta koja sljedeće jeseni vode u Ligu prvaka.

Manchester United riješio je problem zvan Cristiano Ronaldo, koji je ustao protiv trenera i kluba, nakon frustrirajućeg jesenskog dijela sezone. Ugovor mu je raskinut, što će donijeti mir u svlačionicu i pomoći nizozemskom stručnjaku da učvrsti svoj autoritet.

Zbog Svjetskog prvenstva “crveni vragovi” neće moći računati na neki igrače, poput Lisandra Martineza, ali očekuje se povratak u kadar svih engleskih reprezentativaca, uključujući Marcusa Rashforda koji je u sve boljoj formi.

Na travnjak se vraća i Bruno Fernandes, na SP-u najbolji portugalski nogometaš, a ovog utorka se očekuje i prilično jaka postava domaćina u veznoj liniji, s Casemirom i Christianom Eriksenom u glavnoj ulozi.

Utakmicu sigurno jedva čeka David De Gea, koji nije bio pozvan na Svjetsko prvenstvo, a bit će zanimljivo vidjeti je li u dresu Engleske podigao svoje samopouzdanje stoper Harry Maguire, koji je dosad imao previše loših reakcija u dresu Manchester Uniteda.

S druge strane, Nottingham Forest pod trenerom Steveom Cooperom pokušava opstati u Premiershipu, u povratničkoj sezoni nakon više od puna dva desetljeća izbivanja.

“Šumari” su tijekom ljeta gotovo u potpunosti izmijenili svoj kadar i to im se nije isplatilo, jer su se našli na dnu ljestvice, a posebno slabo izgledaju na gostovanjima. No, visoka pobjeda protiv Blackburna ovaj tjedan u EFL Cupu pokazuje da napretka ipak ima, a dvoboj s Manchester Unitedom sigurno će biti inspiracija novom prvoligašu.

Nottingham ima ponešto problema s ozljedama, ali u kadru je nekoliko poznatih imena, poput Jessea Lingarda i Reme Freulera. Ipak, vjeruje se da bi na Old Traffordu domaćinu najviše mogao prijetiti manje ugledni Brennan Johnson, no samo ako mu suigrači pomognu da se nađe u izglednim situacijama…

Prethodni dvoboji:
06.02.99 Nottingham Forest1:8Manchester United PL
26.12.98 Manchester United3:0Nottingham Forest PL
11.11.98 Manchester United2:1Nottingham Forest EFL
26.12.96 Nottingham Forest0:4Manchester United PL
14.09.96 Manchester United4:1Nottingham Forest PL

Izostanci i ozljede:

Manchester United: Greenwood M. (izvan kadra),Sancho J. (suspenzija), Tuanzebe A. (nespreman), Lisandro M. (odmor).

Nottingham Forest: Biancone G. (ozljeda koljena), Henderson D. (ozljeda mišića), Kouyate C. (ozljeda mišića), Niakhate M. (ozljeda bedra), Richards O. (ozljeda lista).

Nottigham ne zabija gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što je bilo za očekivati, sportske kladionice proglasile su Manchester United izrazitim favoritom u ovom dvoboju, do te mjere da se ne isplati igrati čistu jedinicu.

Pa iako je Nottingham potrošio pregršt novaca tijekom ljeta, a nastavlja i ove zime te ima neke pozitivne rezultate u posljednje vrijeme, vjerujemo da će Ten Hagova momčad dominirati od prve minute te na kraju stići do očekivane pobjede. Zato je naša glavna preporuka oklada poluvrijeme/kraj 1/1, uz kvotu 1.90 u kladionici bet365, najboljoj za ovaj tip klađenja. To znači tipovati da će Manchester United povesti u prvom poluvremenu i zadržati svoju prednost do samog kraja.

Ako favorizirate domaćina, druga zanimljiva opcija dostupna je u kladionici 22bet, gdje možete odigrati kombinacijsku okladu na pobjedu Manchester Uniteda uz više od 2.5 gola na utakmici, uz kvotu 1.88.

Neki će pak preferirati okladu na pobjedu Manchester Uniteda bez primljenog gola, uz tečaj 2.10, a tu je i primamljiva opcija klađenja da Manchester United zabija u oba poluvremena, na što možete uzeti koeficijent 2.00.

Kladionica 20bet nudi vam pak priliku da odigrate da će dobiti Nottingham Forest više kartona, uz koeficijent 1.79, a kvota je 2.00 da će biti više od 10.5 kornera, što bi se također moglo pretvoriti u realnost.

Što se strijelaca tiče, dobit ćete 2.87 ako zabije Marcus Rashford, a 2.62 ako poentira Bruno Fernandes. S druge strane, na Brennana Johnsona koeficijent da će zabiti je 7.00, a najizgledniji je strijelac u gostujućim redovima…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top