Arsenal vs. West Ham – Tipovi i koeficijenti za klađenje – Najava Premiershipa

Forma:
W L W W W
  • Emirates Stadium
  • Početak: 26. prosinac 21:00
Forma:
L D L W L
Arsenal
Manje od 2.5 gola2.04
West Ham
Ocjena
5/5
Dobitak
Okladi se

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Kao što je to običaj svake godine, dan nakon Božića Premiership se vraća na male ekrane u punom sjaju, ovaj put s utakmicom Arsenala i West Hama koja privlači najviše pažnje.

Momčad Mikela Artete nadmašila je sva očekivanja u jesenskom dijelu sezone i ima 5 bodova prednosti ispred Manchester Cityja na vrhu ljestvice, što nisu očekivali ni najoptimističniji navijači.

Londonski “topnici” pokušat će izdržati u istom ritmu sve do svibnja, no teška ozljeda koljena Gabriela Jesusa značajno im je pokvarila planove pa na usluge Brazilca teško da će moći računati u ključnim mjesecima klupske sezone.

Svejedno, čini se da je Arteta odradio dobar posao pri slaganju momčadi koja djeluje impresivno na travnjaku, a odgovornost će ovog ponedjeljka morati u ofenzivi preuzeti Bukayo Saka i Gabriel Martinelli, dok će minutažu dobiti i Eddie Nketiah, napadač kojem su proricali veliku budućnost, no zasad nije opravdao velika očekivanja.

Snaga Arsenala svakako je i u veznoj liniji gdje glavnu riječ vode Martin Odegaard i Granit Xhaka, a ugodno iznenađenje je i obrana koja prima malo golova, s Francuzom Williamom Salibom u središnjoj ulozi te Aaronom Ramsdaleom među vratnicama koji se doima nespretno, ali na kraju uvijek dobro obavi svoj posao.

S druge strane, West Ham proživljava vrlo lošu sezonu i nalazi se na samom dnu ljestvice, no uprava vjeruje da David Moyes može preokrenuti situaciju.

“Čekićari” dobro igraju u Europi, a izuzetno slabo u domaćem prvenstvu, no zapravo imaju dosta potencijala u svojoj momčadi, s igračima kao što su Declan Rice i Lucas Paqueta u veznoj liniji.

Problem West Hama mogao bi u ovoj utakmici biti napad, jer Gianluca Scamacca i Michail Antonio nisu potpuno fizički spremni pa će čini se Jarrod Bowen morati povući prema naprijed, a ozljeda Kurta Zoume kvari Moyesu planove i u obrani.

U svakom slučaju, ovaj londonski derbi na stadionu Emirates djeluje kao da bi mogao otići na stranu domaćina, ali gosti sigurno neće pasti bez borbe pa možemo očekivati čvrstu i zanimljivu utakmicu…

Prethodni dvoboji:
01.05.22 West Ham1:2Arsenal PL
15.12.21 Arsenal2:0West Ham PL
21.03.21 West Ham3:3Arsenal PL
19.09.20 Arsenal2:1West Ham PL
07.03.20 Arsenal1:0West Ham PL

Izostanci i ozljede:

Arsenal: Jesus G. (ozljeda koljena), Nelson R. (ozljeda bedra), Zinčenko O. (ozljeda mišića).

West Ham: Zouma K. (ozljeda koljena), Aguerd N. (ozljeda mišića).

West Ham ne zabija gol

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Posljednje prijateljske utakmice Arsenala pokazuju da se izostanak Gabriela Jesusa osjeća u napadu, no kladionice u Hrvatskoj svejedno su postavile Artetinu momčad kao izrazitog favorita.

Mi ipak vjerujemo da bi ovo mogla biti tijesna utakmica, u kojoj i jedni i drugi imaju određenih problema u napadu, a obrane su im bolji dio ekipe. Zbog toga je naša glavna preporuka oklada na zbroj golova, da će pasti manje od 2.5 gola na utakmici, uz kvotu 2.04 koju nudi kladionica 20bet.

Gost će se vjerojatno orijentirati na obranu pa ima smisla i ono što nudi Rabona, okladu da West Ham ne zabija gol na Emiratesu, uz koeficijent 2.10, dok ćete u kladionici bet365 dobiti tečaj 1.90 na okladu oba tima NE daju gol, što je još jedan smjer u kojem se može krenuti.

Ako favorizirate domaćina, jedna od najboljih opcija svakako je oklada na pobjedu Arsenala bez primljenog gola, uz kvotu 2.50, a možete odigrati i poluvrijeme/kraj 1/1, uz koeficijent 2.37, što znači da nogometaši Arsenala moraju povesti u prvom poluvremenu i pobijediti na kraju utakmice.

Vrijedi izdvojiti i okladu da će skupiti West Ham više kartona, na što možete dobiti primamljivu kvotu 2.27, dok ćete na okladu na više od 9.5 kornera uzeti tečaj 1.72, koji bi se lako mogao pretvoriti u realnost.

Što se klađenja na strijelce tiče, na gol Bukaya Sake dobit ćete 3.00, a ista kvota je i na pogodak Gabriela Martinellija. S druge strane, ako zabije Jarrod Bowen pogodit ćete tečaj 6.50.

Za kraj, spomenimo i okladu da gol NEĆE pasti u oba poluvremena, na što kladionica 22bet nudi koeficijent 2.13, a ne bi bilo iznenađenje da se upravo to dogodi na Emiratesu ovog ponedjeljka…

Kalkulator šansi za dobitak oklade

% Šanse za dobitak

  • Frakcionalno/UK kvote
  • Decimalno/Europske kvote
  • Moneyline/Američke kvote

Krenimo

  1. Kreiraj profil (Samo za starije od 18 godina)
  2. Izaberi svoj bonus
  3. Kladi se i uzmi

*Uvjeti korištenja primjenjuju se; 18+.

Marjan Veljković

Povjesničar po profesiji i potpuni sportski fanatik, Marjan Veljković je osoba iza našeg bloga koja vam donosi najnovije novosti iz svijeta sporta. Pobrinite se da provjerite i njegove tjedne tipove te Premier League prognoze!

Povezane teme
Back to Top